M. Kočer 55. (p.)
J. Zeman 81.
2:3p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí překvapilo Křemži.


Branky


55. M. Kočer (p.) , 81. J. Zeman - 7. M. Duciuc , 25. D. Dvořák
15

Sokol Křemže přivítal na svém hřišti TJ Sokol Přídolí a v utkání byl favoritem. Předzápasové předpoklady se však nevyplní vždy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na aktivitu hostů nedokázali domácí reagovat.

Překvapivě aktivněji vstoupili do zápasu fotbalisté Přídolí.  V 7. minutě ztratil míč na polovině hřiště Petr Snížek a hosté se vrhli do útoku. Zakončili pouze slabou střelou zpoza vápna, kterou však domácí brankář pouze vyrazil a u dorážky byl nejrychleji Marcel Duciuc a zařídil překvapivé vedení pro Přídolí. V 25. minutě bylo pro Křemži ještě hůře. Jeden z nejmenších hráčů na hřišti, Dimitrij Dvořák, si naběhnul na centrovaný balón a hlavou vstřelil druhý gól hostujícího týmu. Přídolí bylo nadále lepším mužstvem, ale další šance nedokázalo proměnit v branku.

Domácí dokázali srovnat.

Do druhého poločasu vstoupilo Přídolí s defenzivní taktikou a vědomím dvoubrankového náskoku. Domácí tedy měli míč více na svých kopačkách a převzali otěže zápasu. V 55. minutě byl ve vápně faulovaný Petr Snížek. K penaltě se postavil Martin Kočer a se štěstím snížil ztrátu Křemže, 1:2. Domácím vlil snižující gól krev do žil a dále se hnali za vyrovnáním. To se jim podařilo v 81. minutě. Hostující brankář podběhl centr a Josef Zeman už neměl problém uklidit balón do branky a srovnat na 2:2. Ve zbytku základní hrací doby se již nic nestalo a vítězi musely rozhodnout pokutové kopy.

Bod navíc pro hosty.

Z přídolské pětice exekutorů neproměnili dva, Duciuc a Vladislav Písko. Z domácího týmu proměnili Snížek a Filip, naopak neproměnili Kouba a Kočer. Na rozhodující penaltu šel za domácí Jakub Troup. Trefil však pouze gólmana a bod navíc si odvezli hosté.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Petr Snížek - hráč: První půlku jsme byli trapní, bez duchu, duchové. Druhý poločas soupeř odešel, my pořád stejní duchové, ale naštěstí se nám nějak podařilo vyrovnat. Penalty jsou o štěstí, ale když 3 z 5 kopneme tragicky jako dnes, nemůžeme si myslet na bod navíc. Soupeř vyhrál zaslouženě.

TJ Sokol Přídolí
Jaroslav Písko - trenér: V první půli jsme byli lepší my, ve druhé půli soupeř. Hráčem zápasu je náš brankář, který vychytal v penaltách bod navíc.



Sestavy


Sokol Křemže
D. Klimeš [-] - M. Kočer [-] , P. Kouba [-] , K. Rolník [-] , P. Snížek [-] , P. Izotov [-] , J. Zeman [-] , M. Novotný [-] , J. Troup [-] , P. Rienessl [-] , G. Filip [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpán [-] , V. Písko [-] - J. Štěpánek [-] , J. Písko [-] , M. Duciuc [-] , M. Růzha [-] , O. Papaj [-] , D. Pavlis [-] - -

ŽK: 52. M. Štěpán , 61. M. Sagula , 62. J. Písko , 63. M. Duciuc , 67. J. Písko , 76. V. Písko .
Hráči zápasu: P. Mittasch .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STRÁSKÝ Jiří (N), PÍSKO Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

2:0, pro Křemži by to měl být trénink.

Tip: výhra domácích

Kremze si bude chtit zpravit chut po prohře ve vsi tipuji 3:0