Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny vyhrály a vedou o 6 bodů.


Branky


15

Ve šlágru 13. kola okresního přeboru Český Krumlov přivítal Kájov vedoucí Chvalšiny. Oba týmy v minulém kole zvítězily. Čekal se tedy pohledný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Chvalšin, skóre nerozhodné.

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří se hned v 7. minutě ujali vedení. Odražený míč napálil Radovan Kaprál z 18ti metrů přímo do šibenice. V dalších šancích hráči Chvalšin zvonili na břevno branky domácího týmu. Postupně jej trefili Kaprál, Holas a Babinský. Hostující tým zcela ovládal hru, v další šanci se dostal do samostatného úniku Fučík, který však netrefil branku. Krásnou ránu Maršála vyboxoval domácí brankář Konečný. Tradiční fotbalové „Nedáš, dostaneš“ se opět potvrdilo ve 34. minutě. Kájovský Schönkypl zahrával trestný kop, balón se odrazil na nohu Jana Petříka, který střelou z voleje určil poločasové skóre 1:1.

Hosté zpřesnili mušku.

Do druhého poločasu vlétl jako uragán střídající žolík Cába. Původní fotbalovou profesí gólman, u kterého trenér Ginzel objevil nečekaně čich na góly. V 57. minutě rozehrávali hosté rohový kop, který přistál na hlavu osamocenému Petru Cábovi, 1:2. V 79. minutě táhl akci po levé straně hostující rychlík Fučík, vyslal přihrávku za obranu, na kterou si naběhl Petr Cába. Ten postupoval sám na gólmana a situaci vyřešil obstřelením brankáře k tyči a zařídil vedení Chvalšin 3:1. V 88. minutě zápas definitivně rozhodnul Milan Babinský, který využil podklouznutí domácího Novotného a samostatný únik proměnil střelou k tyči, 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Zbyněk Ginzel - trenér: „Do zápasu v Kájově jsme šli s respektem. Domácí přes zimní přestávku posílili o zkušeného Peťuleho a o Novotného. Zápas jsme zvládli, soupeře přehráli 4:1 a k tomu jsme ještě třikrát trefili břevno. Nejlepším hráčem byl náš kapitán Michal Postl. Děkujeme našim divákům, kteří nás přijeli podpořit.“

TJ Sokol Chvalšiny
Miroslav Grabec - trenér: Jednoznačně lepší soupeř, porazil nás pohybem a trochu jsme mu k tak vysokému vítězství pomohli my, vlastními chybami. Konečný výsledek je pro nás krutý, protože jsme byli vyrovnaným soupeřem.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Němec [-] , V. Žilavý [-] - I. Didkivský [-] , A. Novotný [-] , J. Haláček [-] , P. Schönkypl [-] , A. Didkivský [-] , J. Čer [-] - O. Maršál [-] , L. Kolaj [-]

TJ Sokol Chvalšiny
- P. Zwifelhofer [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , T. Holas [-] , D. Konečný [-] , T. Nymsa [-] , Z. Ginzel [-] , R. Kaprál [-] , L. Fučík [-]

ŽK: 85. J. Peťule - 82. T. Nymsa .
Hráči zápasu: M. Postl , P. Cába .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - KORBEL Karel (N), ČAREK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bude soubojem útoků, a proto tipuji, že Kájov vyhraje 2:1.

Tip: výhra hostů

My si jedem pro 3 body i kdyz kajov bude nahoře po minule výhře nad malontami