L. Kolaj 29.
L. Kolaj 57. (p.)
O. Maršál 76.
L. Kolaj 85.
4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov si poradil s Křemží a přezimuje na děleném třetím místě


Branky


29. L. Kolaj , 57. L. Kolaj (p.) , 76. O. Maršál , 85. L. Kolaj - 15. P. Kouba , 89. P. Gondek
19

Křemže se mohla v případě vítězství bodově dotáhnout na Kájov, avšak po většinu zápasu tahala za kratší konec provazu a svému soupeři podlehla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Kájov nevstoupil do utkání dobře a po čtvrt hodině hry prohrával díky brance hostujícího Petra Kouby 0:1. První branka Křemže se zrodila po centru Jiřího Kouby, který brankář Glonec vyrazil pouze k nohám Petra Kouby, jenž doklepl míč do sítě. Vyrovnání přišlo v devětadvacáté minutě, kdy po centru Jana Petříka vyrovnal hlavou na 1:1 Luigi Kolaj. Více branek v první půli nepadlo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Kolaj završil hattrick

Gólový účet ve druhém dějství otevřel Luigi Kolaj, který proměnil nařízený pokutový kop po faulu na Čabelu - 2:1. A když v šestasedmdesáté minutě našla kolmice Jana Čera rozběhnutého Ondřeje Maršála, který pumelicí k tyči zvýšil už na 3:1, bylo jasné, kdo bude z utkání brát všechny tři body. O devět minut později skóroval opět domácí kanonýr Luigi Kolaj, pro nějž znamenala umístěná střela k tyči po přihrávce Davida Čabely završení hattricku - 4:1. Poslední slovo v zápase však měli hosté, kteří v devětaosmdesáté minutě skórovali po rohovém kopu, kdy míč do sítě propasíroval Pavel Gondek a snížil tak na konečných 4:2. Křemže tak nevyužila zaváhání Větřní a Českého Krumlova a možnosti dostat se před tyto dva své nejbližší soupeře. Přezimuje tedy na dělené osmé příčce s Novou Vsí - Brlohem se dvanácti body. Naopak Kájovští se vyšvihli na dělenou třetí příčku s Vyšším Brodem a na čelo tabulky ztrácejí pět bodů. Na poslední podzimní duel nebude s láskou vzpomínat domácí Igor Didkivský, jenž musel opustit hřiště po zranění v oblasti levého hlezna. Igorovi přejeme brzké uzdravení!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Protože jsme proměnili 20% šancí, máme tři důležité body, které nám zajišťují třetí místo po podzimu. Mrzí mne zranění Igora Didkivského.




Sestavy


TJ Sokol Kájov
J. Glonec [-] - V. Žilavý [-] , P. Doubek [-] , J. Petřík [-] , J. Němec [-] - J. Čer [-] , A. Didkivský [-] , I. Didkivský [-] , P. Schönkypl [-] - O. Maršál [-] , L. Kolaj [-]

Sokol Křemže
D. Klimeš [-] - M. Vosika [-] , P. Snížek [-] , M. Kočer [-] , J. Kouba [-] , J. Troup [-] , M. Novotný [-] , P. Kouba [-] , J. Matoulek [-] , P. Gondek [-] , G. Filip [-]

ŽK: 82. P. Doubek - 6. P. Snížek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - WERNER Stanislav (N), VORÁČEK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:00

Tip experta: výhra domácích

Když se kluci z Křemže sejdou, tak pozlobí, ale Kájov doma vyhraje 3:0.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:08

Tip: výhra domácích