Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Půlmistrem Chvalšiny! Zápas podzimu rozhodly až pokutové kopy


Branky


19

Zápas podzimu jak se sluší a patří se hrál v posledním podzimní kole na půdě dosavadního lídra z Malont. Pohledný a vyrovnaný duel nabídl brzké branky a nakonec skončil až penaltovým rozstřelem, díky kterému se dostaly Chvalšiny právě před Malonty a získaly tak titul půlmistra přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brzy vedli, hosté za deset minut skóre otočili

Malontům chyběli do zápasu akorát Valiček s Olahem, to naopak hostující celek přijel pouze s jedním náhradníkem a do hry se dokonce v průběhu zápasu zapojil také trenér Ginzel. Samotné utkání začalo pro domácí Malonty skvěle. Již ve čtvrté minutě přišel z levé strany centr z přímého kopu, který hosté nedokázali odklidit a Mykola Kravets otevřel hlavou skóre – 1:0. Vedení dosavadního lídra tabulky ale trvalo přesně pět minut. V deváté minutě se totiž míč odrazil k nohám Lukáše Fučíka, který přesnou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. V 15. minutě už hosté vedli a byl u toho opět agilní Fučík, který tentokrát naservíroval míč na zadní tyč nabíhajícímu Petru Cábovi, který netradičně hrudí dopravil míč do sítě – 1:2. Když už to vypadalo, že Chvalšiny své hubené vedení udrží do poločasové přestávky, tak udeřil domácí David Svatoň, který využil špatného vyběhnutí brankáře Schwarze a dorážkou do prázdné brány srovnal skóre na poločasových 2:2.

Hrající trenér hostí vyrovnal těsně před koncem

Druhý poločas už se hrál pod reflektory, které domácí pořadatel rozsvítil kvůli husté mlze. A domácím to zřejmě přišlo vhod, protože přesně po hodině hry šli do vedení. Hostující brankář neudržel střelu z přímého kopu téměř z poloviny hřiště a Tomáš Faltus snadnou dorážkou poslal Malonty do vedení – 3:2. Touto brankou skončily chvíle hostujícího brankáře v zápase, nahradil jej dosud hrající útočník Petr Cába, který už za svá záda žádný míč nepustil. Naopak inkasoval v samotném závěru domácí gólman, kterého překonal z přímého kopu technickou střelou střídající Zbyněk Ginzel a poslal tak utkání za stavu 3:3 do penaltového rozstřelu.

Cába chytil Doubravovi penaltu

Penalty vyšly lépe hostujícímu celku, když se postupně trefil Kaprál, Aust, Fučík a Decarli, a pokus domácího hráče lapil Cába. No a když Cábu po penaltě Benedy zachránilo břevno, hosté mohli slavit titul půlmistra přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel, trenér: Na zápas do Malont, kde se hrálo o první místo, jsme vyjeli jen ve 12 lidech. Pět hráčů nám chybělo vinou zranění nebo nemoci. Zápas pro nás nezačal nejlépe. Po standardní situaci jsme prohrávali 1-0, ale to nás probudilo a dvěma góly zápas otočili. Do poločasu soupeř vyrovnal a ve druhém dějství šly Malonty i do vedení. Odměnou za naši snahu bylo vyrovnání v 87. minutě. Šlo se do penalt, které nám vyšly. Vezeme domů dva body a s nimi i titul půl mistra.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - J. Kališ [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , J. Mokoš [-] , M. Vančura [-] , T. Faltus [-] , R. Krátký [-] , M. Kravets [-] , J. Doubrava [-]

TJ Sokol Chvalšiny
L. Schwarz [-] - T. Nymsa [-] , Z. Ginzel [-] , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , T. Holas [-]

ŽK: 49. T. Faltus , 69. J. Doubrava , 76. M. Kouba - 58. P. Zwifelhofer , 81. P. Sluka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Reitinger Jiří - OLAH Radek (N), ČAREK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:00

Tip experta: výhra hostů

Určitě budeme chtít bodovat, ale myslím si, že to bude vyrovnaný zápas navíc Malonty doma neprohrávají.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:08

Tip: výhra domácích