3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Cifreund shodil ze sebe deku a strhl vítězství na stranu Větřní!


Branky


21

Pohledný zápas se hrál ve Větřní, kam zavítal Kájov. Po slavnostním výkopu šli domácí brzy do vedení, Kájov ve druhé půli srovnal krok a už to vypadalo na remízu. Jakub Cifreund ale prolomil svou střeleckou smůlu a strhl vítězství na stranu Větřní!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vnuk křikl na Soukupa, následně mu poslal přesný balón a domácí se radovali

Před tím, než se samotné utkání zahájilo, provedl slavnostní výkop Tomáš Garrigue Masaryk, za kterého se oblékl jeden z místních. Domácí se tak přidali k oslavám 100 let od vzniku Československé republiky.

 

Vstup do utkání vyšel domácímu Větřní opravdu parádně, již ve druhé minutě zahrával trestný kop Petr Vnuk a jeho centrovaný míč našel přesně placírku Františka Soukupa, který otevřel skóre – 1:0. Brzká branka domácí nakopla a ti po většinu první půle byli lepším týmem. Další šanci měl Taher, ale jeho střela byla spíše propagační, než aby protrhla síť za zády Galka. Hosté zahrozili jen několika střelami zpoza šestnáctky, které však nenadělaly Dobrovodskému žádné problémy. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Větřní.

Čabela krásnou střelou vyrovnal, domácí rozhodli v poslední minutě

Po změně stran domácí přestali hrát a byl to Kájov, který se hnal za vstřelením vyrovnávací branky. Po několika šancích se Kájovští dočkali v 58. minutě, kdy Čer poslal zpětnou přihrávku na Davida Čabelu, který pohlednou střelou z hranice vápna trefil přesně ke vzdálenější tyči – 1:1. Dvě minuty nato mohli jít hosté do vedení, ale střelu Kolaje vykopával po velkém závaru ve vápně domácí kapitán Šustr. Kájovští posilněni zdravím dopingem v podobě vyrovnávací branky byli najednou všude a měli několik velkých šancí. V zakončení selhal ale například A. Didkivský či Najbrt. V posledních deseti minutách převzali otěže domácí a byli blízko vedoucí brance, jenomže Seltsam střelou do prázdné branky pouze vracejícího se gólmana Galka. V 89. minutě už se však domácí radovali. Dominik Chupík zatáhl míč po levé straně, levačkou přihrál do vápna volnému Jakubu Cifreundovi, který si míč zpracoval a následně poslal placírkou za záda kájovského brankáře – 2:1. O minutu později ještě pečetil výhru Větřní Petr Vnuk, ke kterému se dostal míč po centru Tahera a domácí si tak připsali důležité tři body do tabulky za výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Marian Gondek, trenér: Proti Kájovu se hraje vždy nepříjemně je tam hodně zkušených hráčů, ale my jsme začali výborně a vyhráli poločas. Po poločase jsme zaspali a přišel gól na 1:1, stále jsme byli pod tlakem, ale přišel konec zápasu a kluci zabojovali a proto 3:1. Chlapi děkuji .

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: My jsme zase sahali po třech bodech, i když ti mladí kluci z Větřní byli výborní. Opět nás zradilo velice špatné zakončování, tedy finální fáze útoku. Rozhodovalo se po stavu 1:1 a soupeř byl šťastnější.



Sestavy


SK Větřní B
M. Dobrovodský [-] - F. Soukup [-] , L. Šustr [-] , M. Rada [-] - P. Kotlár [-] , P. Homer [-] , J. Cifreund [-] , D. Chupík [-] - J. Seltsam [-] , J. Taher [-] , Z. Chupík [-] -

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , P. Doubek [-] - J. Baláž [-] , J. Čer [-] , I. Didkivský [-] - L. Kolaj [-] , D. Čábela [-] , L. Mašek [-] , A. Didkivský [-]

ŽK: 52. J. Cifreund , 78. D. Chupík - 40. J. Baláž , 72. J. Čer , 73. V. Žilavý .
Hráči zápasu: M. Dobrovodský , D. Chupík , L. Šustr .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křížek Danek - DVOŘÁČEK Ondřej (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 02:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 20:52

Tip experta: výhra hostů

Větřní bude na domácím hřišti hodně o body bojovat, pokud nepřijdou posily z A týmu, ale Kájov má dost zkušené hráče, kteří zápas rozhodnou a dojdou si pro výhru.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 14:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 23:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 15:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:49

Tip: výhra hostů