G. Filip 32. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže těsně podlehla lídrovi z Malont


Branky


32. G. Filip (p.) - 18. M. Beneda , 90. V. Žalud
22

Křemži nečekalo nic lehkého, na její půdy přijely totiž Malonty - dosavadní lídr okresního přeboru. Malonty posilněné vysokou výhrou z minulého kola šly brzy do vedení, ovšem domácí ještě v půli srovnali a pak se hrála vyrovnaná partie, kterou rozhodl brankou až v devadesáté minutě hostující Václav Žalud. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí srovnali z penalty

Zápas byl od prvních minut opatrný, míč ovšem držely na kopačkách spíše Malonty. První slibná příležitost Malont hned skončila brankou. V osmnácté minutě vybojoval hostující záložník u lajny, přihrál na malé vápno, kam si naběhl Martin Benedy, který následně prostřelil Linhu a bylo to 0:1. Křemži inkasovaná branka pomohla k probuzení, a i její fotbalisté si začali vytvářet šance. Přesně po půl hodině hry se domácí také dočkali. Autové vhazování na Koubu přerušil faulem ve vápně hostující obránce a pískal se pokutový kop. Míč si na penaltový puntík postavil Georgij Filip a bez problému ho poslal za záda Bílého – 1:1. Psala se dvaatřicátá minuta a skóre bylo srovnáno. Do poločasové přestávky další branka nepadla, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

V. Žalud vystřelil Malontům tři body

Po obrátce stran Malonty zvýšily svůj tlak, ale k bezprostřednímu ohrožení branky se nedostávaly. V 59. minutě přišel zřejmě jeden z rozhodujících okamžiků zápasu. Po druhé žluté kartě se totiž domácí Brabec poroučel do sprch. Tu první inkasoval za hanlivá slova, kterými počastoval rozhodčí a tu druhou za faul. To Malonty nakoplo, přicházely šance, avšak stále bez brankového úspěchu. Hosté se přeci jen dočkali v samotném závěru utkání, kdy nebyli domácí obránci dostatečně důrazní a Václav Žalud poslal šťastným gólem Malonty do vedení. Na to už domácí odpověď nenalezli, a tak Malonty zvítězily v Křemži 1:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Do zápasu nám opět chyběli další hráči a tím jsme byli oslabeni. Navíc přišli hráči, kteří dlouho nehráli např. Brabec a Fleischman a za to jim děkujeme, že dorazili, jinak bychom se ani nesešli. Na hře to bylo znát a škoda, že jsme již nedotáhli remízu do konce. Opět jsme tam měli bojovnost, i když nás Malonty přehrávaly, ale 30 minut v 10 lidech je docela nápor.




Sestavy


Sokol Křemže
R. Linha [-] - P. Kouba [-] , P. Izotov [-] , M. Kočer [-] , J. Kouba [-] , P. Gondek [-] , J. Matoulek [-] , L. Stejskal [-] , M. Novotný [-] , G. Filip [-] , J. Troup [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , J. Kališ [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , T. Valiček [-] , M. Vančura [-] , T. Faltus [-] , A. Olah [-] , R. Krátký [-] , V. Žalud [-]

ŽK: 44. S. Brabec , 64. P. Gondek - 21. V. Žalud , 49. R. Krátký , 56. M. Vančura , 88. T. Faltus . ČK: 59. S. Brabec .
Hráči zápasu: G. Filip .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - STRÁSKÝ Jiří (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 12:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 02:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 20:52

Tip experta: výhra domácích

Tady musím na domácí Křemži. Pokud Křemže zopakuje výkon z posledního zápasu proti Chvalšinám, tak by mohli na domácím hřišti opět zvítězit.Malonty jsou na vlně a určitě budou chtít potvrdit 1. místo v tabulce.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 14:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 23:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 15:11

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:49

Tip: výhra hostů