Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí jako v Sarajevu! Malonty uštědřily béčku Větřní debakl


Branky


17

Po vyrovnané první půli si otevřeli domácí střelnici a během čtrnácti minut nasázeli větřínským fotbalistům čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl dvě branky na každé straně

První poločas byl vyrovnaný. Oba týmy měly své šance, ale chybělo potřebné štěstíčko. Skóre otevřeli domácí v šestadvacáté minutě zásluhou stopera Matouše Kouby, který se vydal na útočný výlet, přešel přes obránce a střelou z vápna podél brankáře zakončil svůj únik – 1:0. Brzy však bylo vyrovnáno. Ve 30. minutě vybojoval faul Ferenc, Vnuk poslal střílený centr do vápna, který jen líznul Michal Votýpka a míč skončil na zadní tyči – 1:1. To bylo z první půle vše. Domácí měli sice ještě šance ke skórování, ale chyběla jim kvalitní finální přihrávka či je zastavil výborně chytající Pavelka.

Domácí si otevřeli střelnici a nasázeli soupeři šest branek

Druhá půle byla zpočátku také vyrovnaná, ale v 57. minutě se vše změnilo. Malonty vykombinovaly hostující Větřní a Martin Beneda, tak vrátil vedení zpět na stranu Malont – 2:1. V pětašedesáté minutě ztratili hosté míč po autovém vhazování na půlce, čehož domácí využili a akcí do prázdné brány zvýšili na 3:1. Do listiny střelců se zapsal Robin Hatala3:1. Poté přišly na řadu další branky v síti Pavelky. V 69. minutě zvyšoval na 4:1 Jan Kališ a o dvě minuty později Josef Doubrava na 5:1. V samotném závěru se domácí trefili ještě dvakrát. Nejprve přesně k tyči zamířil Jan Kališ a poté ukázal svou levačku David Svatoň, jehož střela z halfvoleje zapadla na zadní tyč. Utkání tak skončilo vysokým vítězstvím Malont 7:1.



Ohlasy k zápasu



SK Větřní B
Marian Gondek, trenér: Věděl jsem, že to bude těžký zápas. Já osobně mám s Malonty špatnou zkušenost. První poločas byl super, ale ve druhém poločasem od 60 min. katastrofa, obrana úplně vypadla a bylo hotovo.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , J. Kališ [-] , M. Beneda [-] , M. Ovádek [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , M. Vančura [-] , J. Mokoš [-] , M. Kravets [-] , J. Doubrava [-]

SK Větřní B
K. Pavelka [-] - M. Votýpka [-] , F. Soukup [-] - Z. Rýpar [-] , L. Turek [-] , A. Ferenc [-] , J. Cifreund [-] , P. Vnuk [-] , P. Homer [-] , T. Hromada [-] - J. Seltsam [-]

Hráči zápasu: M. Kouba , J. Kališ - A. Ferenc .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Reitinger Jiří - OLAH Radek (N), JANDA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 12:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 21:22

Tip experta: výhra domácích

Malontští by se mohli v případě výhry a zaváhání soupeřů na prvním a druhém místě dostat do čela, čehož jsou si vědomi a proto nedají hostům žádnou šanci k zisku jediného bodu.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 23:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 20:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 20:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 13:40

Tip: výhra domácích