Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku na Lipně rozhodla Sládkova branka


Branky


16. V. Březina , 21. Z. Skípala , 34. O. Panský , 42. M. Víšek , 67. P. Sládek , 87. K. Krauskopf (p.) - 9. O. Maršál , 13. O. Maršál , 51. L. Kolaj , 54. L. Kolaj (p.)
17

Na Lipně viděli diváci deset branek, divokou přestřelku ovládli nakonec domácí díky brankám Sládka a Krauskopfa, který proměnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kájov brzy vedl o dvě branky, domácí však skóre do poločasu otočili

První půle přinesla diváků mnoho fotbalové radosti a hlavně branek. Už v deváté minutě šli do vedení hosté z Kájova, když se po zpětné přihrávce A. Didkivského prosadil z malého vápna šajtlí Ondřej Maršál a bylo to 0:1. Čtyři minuty nato zahrávali Kájovští rohový kop, centr Žilavého našel hlavu Ondřeje Maršála, který se nemýlil ani podruhé – 0:2. Kájov stejně rychle jako se do dvoubrankového vedení dostal, tak o něj i přišel. V šestnácté minutě totiž napřáhl z třiceti metrů domácí kapitán Vlastimil Březina a jeho bomba skončila v šibenici – 1:2. Pět minut nato dokázali lipenští fotbalisté srovnat krok, když pokus z přímého kopu vypadl Klapkovi z náručí a Zdeněk Skípala volný balón dorazil do sítě – 2:2. Po půl hodině hry dokázali domácí skóre zápasu otočit! Centr Pavla Sládka našel hlavu Ondřeje Panského, který poslal domácí do vedení – 3:2. Kájovští působili rázem jako opaření čajem a do poločasové přestávky inkasovali ještě jednou. Po rohovém kopu se radoval za přispění Petříka Milan Víšek a upravil tak na poločasových 4:2.

Kájovští dokázali rychle srovnat, ale poté nevyužili svých tutovek a byli za to potrestáni

Po změně stran dokázali Kájovští brzy snížit na rozdíl jediné branky. Přihrávku Maršála totiž napálil Luigi Kolaj přesně k tyči – 3:4! To se psala jednapadesátá minuta. Za další tři minuty už bylo srovnáno. Přesný pas Němce našel Čera, který byl faulován ve vápně a následnou nařízenou penaltu proměnil Luigi Kolaj – 4:4. Remízový stav nemusel vydržet moc dlouho, ale Kájovští své tutové šance nevyužili, a tak trestali domácí. V 67. minutě si naběhl na centr z rohového kopu Pavel Sládek a poslal Lipno opět do vedení – 5:4. V samotném závěru utkání pak ještě zvyšoval na 6:4 z pokutového kopu Karel Krauskopf, který těžil z chyby Baláže v rozehrávce a následném faulu ve vápně. Lipno si tak připsalo cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Zápas, který se pro nás dvakrát vyvíjel dobře a přesto jsme prohráli. Myslím, že po herní stránce to bylo z naší strany dobre utkání. Ovšem rozhodují góly a těch dal soupeř víc.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
F. Dočkal [-] - T. Kordík [-] , P. Sládek [-] , P. Březina [-] , K. Krauskopf [-] , M. Schober [-] , O. Panský [-] , M. Koutský [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , E. Pač [-]

TJ Sokol Kájov
J. Glonec [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Petřík [-] - J. Haláček [-] , J. Baláž [-] , J. Čer [-] - A. Didkivský [-] , D. Čábela [-] , O. Maršál [-] , L. Kolaj [-]

ŽK: 73. M. Koutský , 89. K. Krauskopf .
Hráči zápasu: V. Březina , M. Víšek - O. Maršál .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Reitinger Jiří - ŠUMBERA Petr (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 22:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 05:10

Tip experta: výhra domácích

Lipno má mladý tým a agilní tým. A proto si myslím, že tady Kájov nevyhraje..

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:02

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 11:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 15:14

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kajov se pomalu ale jiste rozjíždí