2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Didkivští řídili derby! Sokol porazil Slavoj 2:0


Branky


22

Derby týmů, které od sebe dělí necelých 5 km, se hrálo na půdě Kájova. Českokrumlovští vypadli z tempa na závěr poločasu a na začátek druhého, kdy inkasovali dvě branky, což rozhodlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Andrej Didkivský otevřel v závěru skóre

Utkání bylo v první půli vyrovnané, ale přeci jen neskončilo před přestávkou bez branek. Po několika šancích na obou stranách si v pětačtyřicáté minutě narazil Andrej Didkivský s Josefem Haláčkem a prvně jmenovaný dokázal střelou šajtlí překonat brankáře Bílého a domácí tak vedli 1:0. Střelu na druhé straně z kopačky Švába domácí brankář pokryl, a tak se šlo do kabin za vedení domácího Kájova.

Igor Didkivský zvýšil na 2:0

Druhý poločas začal tak, jak skončil první. Tedy brankou domácího týmu. Ve dvaapadesáté minutě vybojoval míč na půli hřiště David Čabela, posunul na rozběhnutého Igora Didkivského, který trefil skákavý míč parádně k tyči – 2:0. Následující minuty už se hrála zase vyrovnaná partie. Největší šanci měli domácí fotbalisté, kteří po přihrávce Josefa Haláčka na Luigi Kolaje napálili břevno. V samotném závěru utkání pak byl po dvou žlutých kartách ještě vyloučen domácí obránce Petr Doubek, ale to už na výsledku nic nezměnilo, a tak derby ovládli domácí poměrem 2:0. Další utkání čeká Kájov na horké lipenské půdě. Lipno má nejlepší obranu v soutěži, a tak to nebude pro Kájovské nic snadného. Naopak Český Krumlov doma přivítá Novou Ves, která je se šesti body na 9. místě s vyrovnaným skóre 15:15. Nejlepším hráčem byl zvolen Jan Čer, kterého do sestavy kola nominuje českokrumlovský kapitán Martin Pils.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: V zápase nás hodně podrželi mladí hráči, kteří s rychlými Krumlováky drželi krok a kupodivu i starší stačili svižnému tempu. Rozhodla opět větší zkušenost, hlavně v zakončení.

FK Slavoj Český Krumlov B
Martin Pils, kapitán: Udělali jsme dvě chyby a zkušený soupeř je potrestal. Divákům se fotbal musel líbit, bylo to nahoru-dolů. Kájovu gratuluji ke třem bodům. Teď musíme zvítězit doma v neděli proti Nové Vsi.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
J. Glonec [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - J. Haláček [-] , P. Doubek [-] , J. Čer [-] , I. Didkivský [-] - L. Kolaj [-] , D. Čábela [-] , A. Didkivský [-] , O. Maršál [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
F. Bílý [-] - T. Bohatý [-] , M. Pils [-] - A. Krák [-] - D. Trapl [-] , Z. Šváb [-] , M. Paráček [-] , P. Filip [-] , J. Toman [-] , M. Ješina [-] , Z. Toman [-]

ŽK: 72. V. Žilavý , 74. P. Doubek , 84. J. Němec , 85. D. Čábela - 56. Z. Toman . ČK: 82. P. Doubek .
Hráči zápasu: J. Čer , J. Haláček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petroušek Antonín - ŽILAVÝ Vladislav (N), ŠÍMA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu, Krumlovu se zatím daří a Kájov na svém hřišti umí potrápit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů