1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mykola Kravets vystřelil Malontům tři body


Branky


22

Vyrovnané utkání se čekalo na půdě Malont, kam zavítalo Lipno. Předpoklady se také potvrdily a o vítězi utkání rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravets vstřelil jedinou branku utkání, Lipenští v úvodu orazítkovali břevno

Zápas o průběžné druhé místo v tabulce začal lépe pro hostující celek, který hned v deváté minutě využil chyby v rozehrávce domácích a z hranice vápna orazítkoval břevno. V sedmnácté minutě chybovala malontská obrana podruhé, ale střelu z levé strany si pozorný brankář Bílý pohlídal a vyrazil ji na roh. V šestadvacáté minutě přišla na řadu první šance Malont a hned byla gólová. Faltus našel krásným pasem za obranu nabíhajícího Mykolu Kravetse, který přehodil gólmana Lipna a zapsal si tak už sedmou branku v sezoně – 1:0. Vyrovnání mohlo přijít záhy, ale obrovskou šanci Lipenští neproměnili, když přihrávku z levé strany netrefil na malém vápně jeden z útočících hráčů. Další minuty už žádnou větší šanci nepřinesly, a tak do kabin šly veselejší Malonty.

Břevno zvonilo i na druhé straně, obrovské šance Malont však branku nepřinesly

Po změně stran mohli jít domácí hned do dvoubrankového vedení, ale Glozův centr na Faltuse gólem neskončil. Brankou neskončil ani samostatný únik Kravetse z osmapadesáté minuty. Brankář Lipna si však přízemní střelu pohlídal. Po hodině hry napřáhl z hranice vápna Valiček, ale gólman hostí s obtížemi vyrazil na roh. V 70. minutě zvonilo břevno i za lipenským brankářem. To bylo po střele Ondřeje Gloze. Navzdory velkým šancím Malont se už skóre nezměnilo, a tak domácí vyhráli tím nejtěsnějším možným výsledkem - 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený: Šancí na vstřelení gólu bylo v druhé půli dost, ale žádná se neujmula, a tak zápas skončil naším nejtěsnějším vítězstvím. Třeba si naši hráči schovali góly na nedělní duel s Frymburským „béčkem“.




Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - J. Barták [-] , J. Kališ [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , T. Valiček [-] , M. Vančura [-] , T. Faltus [-] , J. Mokoš [-] , M. Kravets [-] , J. Doubrava [-]

FC Lipno nad Vltavou
F. Dočkal [-] - T. Kordík [-] , P. Sládek [-] , P. Březina [-] , K. Krauskopf [-] , M. Schober [-] , O. Panský [-] , M. Koutský [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , E. Pač [-]

ŽK: 29. M. Beneda , 36. J. Doubrava , 90. O. Gloza - 30. K. Krauskopf , 32. M. Koutský .
Hráči zápasu: J. Bílý , M. Vančura - P. Sládek .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Holub Jaroslav - OLAH Radek (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Čeká nás těžký zápas, ale veřím, že vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích