2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno znovu neinkasovalo a už je druhé!


Branky


87. E. Pač , 90. M. Víšek
23

Lipenští v minulém kole porazili dvoubrankovým rozdílem Větřní. Stejným poměrem skončilo také utkání s Křemží, ale domácí se na něj hodně nadřeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Křemže nastoupila na Lipně oslabena o několik hráčů základní sestavy a na hře Sokolu to bylo znát hned od začátku. V samotném úvodu utkání vytvořili hosté obrovskou chybu a poslali do samostatného úniku domácího fotbalistu, ten však skóre neotevřel. Tato šance domácí ale nakopla a ti drželi dobrých dvacet minut míč na svých kopačkách, kdežto hosté se pouze bránili. Poté se hra trochu vyrovnala, a i hosté začali vystrkovat růžky. První půle ale branku nepřinesla.

Pač rozhodl o vítězství Lipna

Po změně stran bylo znovu nebezpečnější domácí Lipno, ale hostující brankář se na utkání dobře vyspal a za svá záda nechtěl pustit jediný míč. Minuty přibývaly a vypadalo to na dělbu bodů. To mohla změnit hostující Křemže, ale Kočer, který se objevil sám před brankou Dočkala, z voleje přestřelil. Na druhé straně se už ale síť zavlnila. V sedmaosmdesáté minutě propadl na brankové čáře Kouba, Panský posunul míč na malé vápno, kam si naběhl Eduard Pač a poslal míč do prázdné brány – 1:0! Po inkasované brance vrhli Křemežští všechny síly do útoku, ale neuspěli. Naopak ještě z rychlého protiútoku inkasovali. V samotném závěru utkání totiž proměnil brejk Milan Víšek a definitivně rozhodl o třech bodech pro Lipno.

 

Následující kolo zamíří Lipenští na půdu třetích Malont. Křemže doma přivítá frymburské béčko, které vyšlo už třikrát v řadě naprázdno.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Po odbojovaném utkání přišel v 87. minutě zmar a přišli jsme o body z venku. Lipno mělo více šancí, ale je škoda, že již jsme nedokázali utkání udržet aspoň na remízu. Pochvala pro našeho brankáře Daniela Klimeše, který nastoupil do brány letos poprvé a ukázal, že je schopen tým podržet svými zákroky.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
F. Dočkal [-] - T. Kordík [-] , P. Sládek [-] , P. Březina [-] , K. Krauskopf [-] , M. Schober [-] , O. Panský [-] , M. Koutský [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , E. Pač [-]

Sokol Křemže
D. Klimeš [-] - L. Stejskal [-] , M. Vosika [-] , M. Matoulek [-] , A. Wostl [-] , J. Kouba [-] , M. Kočer [-] , M. Novotný [-] , J. Troup [-] , T. Matějka [-] , G. Filip [-]

Hráči zápasu: E. Pač - G. Filip .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - KRÁTKÝ Marcel (N), ŠUMBERA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Remízový zápas.. Jedná se o vyrovnané soupeře, kteří si nedají nic zadarmo. Tipuji výhru domácího týmu po penaltách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích