1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené a tři branky, to byl zápas v Přídolí, odkud veze Křemže tři body


Branky


20

Tvrdé, ale neatraktivní utkání sehrálo Přídolí s Křemží. K vidění byly dvě červené karty - po jedné na každé straně. Domácí vstřelili kuriózní a velmi šťastný gól, ten však na body nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouba vyprovokoval Radykhovského, ten uviděl červenou kartu

V Přídolí se začalo z obou stran opatrně. Hosté postupem času ale převzali otěže zápasu a vytvářeli si postupný tlak. Domácí však výborně bránili a svého soupeře nepouštěli do zakončení. Důležitý moment utkání se udál až po půl hodině hry, kdy Ruslan Radykhovskyy uviděl červenou kartu za udeření soupeře v přerušené hře přesně před očima rozhodčího Petrouška. Domácí „plejmejkr“ se tedy poroučel do sprch a hostující Kouba uviděl žlutou kartu.

 

Křemežští se v početní převaze dostávali více do hry a odměnou jím byl gól Tomáše Matějky z pětatřicáté minuty. Matějka si vzal balón na své polovině, obešel domácí zálohu a z pětadvaceti metrů rozvlnil síť – 0:1. Hosté si hubené vedení pohlídali až do poločasové přestávky.

Kouba vyloučen, Snížkův přímý kop rozhodl o třech bodech pro Křemži

Druhá polovina začala lépe pro Křemži, ale brzy její tlak skončil, protože ve 49. minutě fauloval podruhé za žlutou kartu Kouba a vyrovnal tak počet mužů na hřišti. Přídolí rázem vycítilo šanci a hnalo se za vyrovnáním. Hosté však byli pozorní a domácí k zakončení nepouštěli. Naopak sami udeřili, když se krátce po hodině hry trefil Petr Snížek, jenž hezky využil nabídnutou šanci z přímého kopu střelou mimo dosah gólmana domácích – 0:2. Hosté se uklidnili a hra se vyrovnala. V 70. minutě mělo šanci Přídolí po autovém vhazování, ale M. Štěpánek místo hlavičky volil kop nohou a balón v dobré pozici do brány nedopravil.

 

Skóre se měnilo opět až v 79. minutě, kdy se radosti z branky dočkali také domácí. David Pavlis zřejmě chtěl centrovat, ale míč se zakroutil až za záda Končoka – 1:2. Domácí si po vstřelené brance vytvořili větší tlak, ale vyrovnat se jim už nepodařilo, a tak Křemže opět zvítězila o jednu branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Po neúspěchu z prvního kola jsme si chtěli spravit chuť a předvést se před domácím publikem, což se nám ale vůbec nepovedlo. Do Malont musíme jet s čistými hlavami a byť je to v Malontech vždy obtížné, musíme vyndat koule z kabelek a něco na hřišti předvést.

Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: V Přídolí se moc nevyhrává a my chtěli potvrdit body s Novou Vsí. Fotbalové krásy toto utkání moc nepřineslo, ale přesto jsme rádi za další 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Brož [-] - J. Písko [-] , V. Písko [-] , J. Steidl [-] - M. Kučera [-] , M. Růzha [-] , J. Písko [-] - R. Radykhovskyy [-] , P. Kučera [-] , D. Pavlis [-] - M. Štěpánek [-]

Sokol Křemže
M. Končok [-] - J. Kouba [-] , M. Vosika [-] , K. Rolník [-] , J. Troup [-] , P. Snížek [-] , M. Novotný [-] , P. Rienessl [-] , P. Gondek [-] , T. Matějka [-] , G. Filip [-]

ŽK: 85. M. Duciuc - 30. P. Kouba , 54. P. Rienessl , 60. J. Kouba . ČK: 30. R. Radykhovskyy - 49. P. Kouba .
Hráči zápasu: T. Matějka , P. Snížek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Petroušek Antonín - MITRO Pavel (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zbyněk Rýpar

Expert: Michael Kellinger
Tip experta: výhra hostů

Přídolí se start nepovedl a myslím si, že v tomhle zápase tomu nebude jinak.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích