2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín přetlačil béčko Sedlece


Branky


42. R. Jodl , 54. J. Zíka - 40. M. Mekiš , 60. P. Beneš , 80. M. Mekiš
12

Report z utkání zaslal pištínský Erik Kubeša.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Report z pohledu hostujícího zástupce:

 

Tým Pištína podal dobrý výkon a zaslouženě bere 3 body. Domácí hráči v podstatě nedali žádnou branku a nebýt smolných situací v bráně, odcházeli bychom s výsledkem 3:0. Celý tým si za bojovnost a větší srdíčko zaslouží pochvalu vč. všech i na lavičce.

 

Na Sedlec jsme jeli s širokou marodkou a proto jsme museli povolat rezervisty. Nakonec s námi vyjel pouze Honza Šimšík.

 


Od začátku byl zápas vyhrocený a rozhodčí Karel Jindrle musel sáhnout hned v úvodu pro 5 žlutých karet během 5 minut. Přemotivovaní hráči se ale evidentně uklidnili a naštěstí jsme dohráli zápas v plném počtu. Začátek zápasu jsme chytli lépe my, pak jsme ale povolili a sedlečtí nás 15 minut k ničemu nepustili. Za zmínku stojí chyba v sedlecké obraně, kdy slovenská střela Miloš Mekiš vystihnul malou domů. Trefil však jen boční síť domácího gólmana. Naproti tomu jsme měli štěstí my, když Sedlec neprotlačil po nastřelené tyči míč do brány. Pět minut před koncem se dostal do šance opět Miloš Mekiš, tentokrát se však nemýlil. Po dvou klikách už nevěděl co s míčem, tak dál góla (nutno zmínit, že balón nasměroval k tyči bodlem). Náš brankář vytáhnul během zápasu pár pěkných zákroků, dvě obdržené branky od Selce si ale za rámeček nedá. V obou případech ho balón přeskočil. Pavel Zeman už byl možná potrénovat na domácím hřišti, kde máme nové udělané vápno a kde by balón spadnul jako do peřinky. 

 

 


V každém případě jsme dvakrát darovali Selci po naší vydřené brance rychlé vyrovnání. To se ale předbíhám, protože bych nevyzvyhnul skvělou kombinaci dua Beneš - Mekiš, která skončila gólem.

 

 


Třetí branku potom proměnil sám Mekiš. Matouš Novák se na půlce zmocnil balónu a načechraným dloubáčkem poslal Mekiše do jasné šance. Mekiš se nemýlil. Matouš pomohl k výhře již druhý zápas a to i navzdory tomu, že na hřišti nedostává tolik prostoru. Jeho osobní mentor Václav "tříslo" Jíška by ho v tu chvíli jistě pochválil, musel by ale přijet na zápas. 

 

 


Ujali jsme se tak vedení 2:3 a jak už to bývá, začal souboj s časem. Do konce základní hrací doby zbývalo deset dlouhých minut, během kterých jsme sedleckým nabídli několik šancí. Rozhodčí nastavil celých 6 minut, ale ani to sedleckým na prolomení pištínské obrany nestačilo. Z infarktového zápasu si tak odvážíme cenné 3 body.

 

 

Hráči zápasu: 
Koňárik za bojovnost, odebrané míče, rozehrávky a pěknou manželku
Mekiš za dva góly a jednu nahrávku

 

 

AUTOR: ERIK KUBEŠA



Sestavy


SK Sedlec B
R. Čaloun [-] - J. Špán [-] , J. Zíka [-] , J. Krejčí [-] , T. Folvarský [-] , M. Kroupa [-] , V. Kozel [-] , L. Hovorka [-] , L. Bašar [-] , A. Žáček [-] , R. Jodl [-]

FC Praktic Pištín
P. Zeman [-] - F. Hamáček [-] , L. Hromádka [-] , P. Šíma [-] , J. Marhoun [-] - J. Šimšík [-] , P. Beneš [-] , L. Koňarík [-] , M. Konrád [-] - M. Mekiš [-] , Z. Veilguni [-]

ŽK: 9. V. Kozel , 50. J. Zíka - 8. M. Mekiš , 9. V. Vávra , 13. Z. Veilguni , 32. F. Hamáček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: JINDRLE Karel - ZÍKA Petr (N), VILHELM Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů