3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí zakončilo podzim výhrou s Mladým


Branky


23

Lipíčko zvládlo poslední zápas sezóny na výbornou a zakončilo tak podzimní část na 3. místě. Po zápase následovala dokopná, kterou si všichni společně užili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipí rozhodlo o výhře už v první půli

Hned v 1. minutě utkání centroval Jeněk z levé strany, J. Říha patičkou balón netrefil. V další akci J. Říha poslal centr slabší nohou pouze k prvnímu bránícímu hráči. Kašeho aut letěl na Moravce, ten mu míč z první sklepl, následný centr na zadní tyč bez větších problémů sebral hostující brankář. Mladé poprvé zahrozilo po sedmi minutách hry. Z dvou rohů po sobě ale nevytěžili vůbec nic. Po nahrávce od J. Říhy střílel Moravec, jeho střelu soupeř zblokoval. Ve 12. minutě centroval z pravé strany M. Svoboda, opět našel velice aktivního J. Říhu, který sklepával na Holinku, ten však z velmi dobré pozice přestřelil branku hostů. J. Říha vybojoval roh, který rozehrál Kaše. Nabíhající Holinka míč hlavou netrefil. Mladé ale balón nedůrazně odkoplo, míč skončil u Josefa Mojžíše, který tvrdou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. Levá strana Lipíčka byla stále aktivní. Ve 29. minutě to bylo již 2:0. J. Říha vedl míč středem hřiště, krásným obloučkem našel nabíhajícího Moravce, který si míč zpracoval a tvrdě vypálil. Míč gólmanovi hostí vypadl a dobíhající Tomáš Jeněk se štěstím dorazil míč do brány. Mladé ohrozilo branku domácích ze standardky. Dva úplně volní hráči Mladého na míč na zadní tyči nedosáhli. O minutu později Moravec vybojoval míč na vlastní půli a poslal Jeňka do samostatného úniku. Jeněk nezachoval chladnou hlavu a tváří v tvář gólmanovi branku přestřelil. Centr M. Svobody zakončoval nebezpečně hlavou Z. Jinek. Ve 40. minutě vedl středem hřiště míč Moravec, našel na levé straně nabíhajícího J. Říhu, který míč zatáhl a přihrávkou pod sebe naservíroval míč Tomáši Jeňkovi, který ve skluzu protlačil míč do brány - 3:0. V závěru poločasu ještě střílel vedle Mojžíš.

 

Ve druhém poločase branka nepadla

Druhý poločas již moc fotbalové krásy nepřinesl. Hra se přelévala od vápna k vápnu. K vidění byly časté ztráty míče a nepřesné kombinace. Jeněk popotáhl míč středem hřiště, přihrával na sprintujícího Moravce. Jeho zablokovaná střela se dostala až k Z. Jinkovi, který svou střelou zamířil na rohový praporek. V 57. minutě hosté ve vápně faulovali Kašeho a rozhodčí nařídil pokutový kop. Macháček ho však neproměnil a tak stav zůstal nezměněn. O minutu později mohlo platit "nedáš, dostaneš". Po pěkné kombinaci hosté trefili břevno domácí branky, další střela prosvištěla jen těsně nad břevnem. Do dvou zakončení se dostal Novák, byly ale nedůrazné. Lipí vypadlo z tempa, ze hry mělo více Mladé, které se častěji tlačilo do zakončení. Hosté buď nemířili přesně anebo trefili dobře stojícího Macháčka. Standardní situace hostů letěla vysoko nad bránu. Hosté ke konci otevřeli hru a Lipí se konečně v druhém poločase dostalo do šancí. J. Říha svým přízemním centrem našel pouze gólmana Mladého. V další akci Moravec poslal míč na nabíhajícího Jeňka, ten si ale sám před brankářem míč ukopl a usnadnil tak práci hostujícímu gólmanovi. V následných pokusech neuspěli M. Svoboda, Moravec ani Novák. Zápas skončil 3:0.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - O. Kaše [-] , M. Svoboda [-] - Š. Svoboda [-] , J. Říha [-] , T. Jinek [-] - P. Moravec [-] , T. Jeněk [-] - J. Mojžíš [-] , V. Radouch [-] , D. Vondroušek [-]

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - R. Koch [-] , P. Šimek [-] , J. Fried [-] , Š. Masák [-] , D. Vrzal [-] , P. Ira [-] , A. Kolář [-] , J. Vokáč [-] , L. Szojka [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 54. M. Svoboda , 58. J. Macháček , 62. P. Moravec , 65. T. Novák - 72. P. Ira .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAFATA Martin - SKÁLA David (N), VONDRA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:36

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

Odlišné póly tabulky, ale letos se na tabulku nelze spoléhat. Soutěž má uplně jinou úroveň a každý může vyhrát s každým. Lipí zvítězí, ale lehké to mít nebude.

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích