Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek udolal Hrdějovice a je podzimním půlmistrem


22

Hrdějovice – Velmi zajímavý souboj nabídl duel posledního podzimního kola, jedenácté Hrdějovice "B" hostily první Borek, který mohl v případě vítězství přezimovat na prvním místě tabulky. To se mu také povedlo, ve vyrovnané první půli o tom rozhodl dvěma góly kanonýr Vjačeslav Baščevan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas

Do Hrdějovic jsme jeli s tím, že si chceme odvézt tři body přesto jsme nečekali vůbec lehké utkání, což se i potvrdilo. Úvodní desetiminutovka se nesla ve znamení oťukávání a nic podstatného se nestalo. Za zmíňku stojí jen průniky hostujícího Koloucha, které ovšem domácí dokázali uhlídat. Pak ale Borek udeřil. V 11. minutě zahrával Frank rohový kop. Přesným centrem našel na přední tyči rozběhnutého Vjačeslava Baščevana a ten se hlavou nemílil. GÓL... 0 - 1. Hrdějovice se ještě nevzpamatovali a inkasovali podruhé. Ve 14. minutě si Vjačeslav Baščevan posunul míč za vápnem a pohotovou střelou nedal domácímu golmanovi šanci. GÓL... 0 - 2. Vypadalo to, že to pro hosty bude další pohodový zápas. To by ale Radek Horejš nesměl ve 22. minutě ztratit míč u lajny. Hrdějovice se dostali k centru, který se po teči domácího hráče dostal až k Františku Stráskému a ten snížil na 1 - 2. Nutno dodat, že stál v ofsajdovém postavení. Poté se hra odehrávala převážně mezi vápny až do chvíle než byl faulován Baščevan. PENALTA...Votruba penaltu kopat nemohl, protože po úderu loktem do oka viděl jen polovinu brány. Tam udělal Horejš druhou chybu v utkání. Penaltu přenechal Baščevanovi, aby dokonal HATTRICK. Ten ovšem nepotvrdil roli chladnokrevného snipera a nechal vyniknout domácího gólmana Dlouhého. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1 - 2 pro hosty.

Ve druhém poločase branka nepadla, Borek odváží všechny body

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a hosté se nemohli dostat do tempa. Hrdějovice měli několik náznaků šancí a dokonce jednu gólovou. Tu ovšem zneškodnil golman Vacl skvělým zákrokem. Pak mohl postupovat z půlky sám na golmana Horejš. V boreckém vápně však zůstal ležet domácí hráč a tak hostující obránce hru přerušil odkopem do autu. Za což se později domácí hráči a fanoušci odvděčili moudry a nadávkami na adresu hráčů Borku. Domácí si tímto způsobem rozkouskovali hru a v podstatě se připravili o další tlak. Borek poté přesunul hru na Endlichera a Baščevana, kteří umě drželi míč na půlce soupeře až do konce. A tak mohli být po derby spokojení oba soupeři. Borek za tři body a Hrdějovice za to, že dohráli bez červených karet. HRDĚJOVICE - BOREK 1 - 2.

Autor: Radek Horejš



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
R. Dlouhý [-] - M. Hondlík [-] , L. Bohatý [-] , D. Mašek [-] , M. Ridvan [-] , J. Hůda [-] , M. Čírkov [-] , F. Stráský [-] , P. Kukačka [-] , M. Hrdlička [-] , M. Votruba [-]

FK Borek
A. Vacl [-] - P. Schandl [-] , M. Leština [-] , L. Kolouch [-] , M. Votruba [-] - D. Eliáš [-] , J. Frank [-] , O. Vaník [-] , O. Hanžl [-] - V. Baščevan [-] , R. Horejš [-]

ŽK: 67. M. Miklík , 78. J. Hůda , 86. T. Hondlík - 67. M. Votruba , 80. V. Baščevan , 84. O. Vaník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - HAMBERGER František (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: remíza

Tady další derby sousedů za kopcem. Upřímně mi nejde do hlavy, že Borek vede soutěž. Uvidíme co doplní Hrdějovice, jak jejich A tým přijede od Lipna, předpokládám že kluci budou mít chuť a Borek potrápí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Myslím, že to bude vyrovnaný zápas s výsledkem 0 - 3 :D

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů