Nové Hrady deklasovaly Vrábče, hattrickem se blýskl kanonýr Silmbrod


23

Poslední kolo III. třídy proti sobě svedlo poprvé v ročníku také Nové Hrady s Vrábčí. Domácí hráči v tomto utkání jednoznačně kralovali, a to především ve druhém poločase. Za ten totiž stihli do soupeřovy sítě nasázet pětici branek, což se nakonec ukázalo jako rozhodující pro konečný výsledek. Útočník domácího týmu Martin Silmbrod vsítil hattrick a i díky dalším trefám a plnému bodovému zisku bezpečně udrželi krok se špičkou tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Vrábče
TJ Vrábče (facebook): Nejvyšší prohra na podzim odpovídá předvedené (ne) týmové hře. Je fakt, že pan rozhodčí Buřič od začátku nevěděl co má pískat a pískal jednu blbost za druhou. Ale nemůžeme čekat ligového rozhodčího v této soutěží a musíme počítat s takovými zkraty. Nicméně něco málo ke hře. Domácím trvalo asi 15 minut než se rozkoukali, nechali nás chvíli hrát, ale poté už převzali iniciativu po téměř celý zbytek zápasu. Parádně kombinovali, k ničemu nás moc nepouštěli. Za mě si myslím, že to mohlo skončit vyšším rozdílem, tím chci říct, že nás párkrát skvělými zákroky podržel brankář Michael Schuster, který si odbyl derniéru, ale nebylo to nic platné. Jisté je, že je přes zimu o čem přemýšlet, pokud se chceme udržet v této soutěži. Přeji všem klidný odpočinek přes zimní přestávku.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUŘIČ Josef - STAVIARSKÝ Petr (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z hodnocení     12. 11. 2018 09:22
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - BUŘIČ Josef: 1
Hrací plocha: 7
Zázemí: 5
Výkon domácích - TJ Nové Hrady: 9
Výkon hostů - TJ Vrábče: 3
Hráč utkání - hosté: Michael Schuster - I kdyz to tak nevypada a vysledek je strasny,tak si myslim,ze nebyt brankare,mohlo to skoncit mnohem vyssim rozdilem.
Hodnocení hráčů - hosté: Michael Schuster - 9, Štěpán Ohrazda - 5, Miroslav Lerche - 5, Tomáš Knytl - 5, Jakub Šerý - 6, Radek Lučanský - 5, Jaroslav Ohrazda - 6, Martin Filištein - 5, Kristian Bašta - 4, Ladisůav Koclíř - 4, Jakub Fiala - 3, David Starý - 3, David Seethaler - 4,
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:36

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

Když jsme hráli v Hradech valil se na nás útok za útokem. Jsou velmi silní na míči a mají kvalitní hráče kteří hráli vyšší soutěže. Na hře je to znát, s Vrábčí si jednoznačně poradí.

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích