Borek přehrál v šlágru kola Lipí a dál vede III. třídu


Branky


24

Fotbalisté Borku zdolali ve šlágru 13. kola III. třídy v souboji prvního a druhého týmu po výborném výkonu Lipí 3:0, když jejich branky obstarali Baščevan a Horejš. Borek tak odčinil zaváhání z minulého kola a upevnil si v tabulce první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Baščevana těsně před koncem rozhodla první poločas

Zápas už od začátku ukazoval, že se hraje o první místo. Nikdo nechtěl udělat chybu a hra se tak odehrávala převážně mezi vápny. Přesto jsme si v prvním poločase vytvořili čtyři gólové šance. Tu první měl na hlavě Sláva (Baščevan), kdy se krásně vrhl rybičkou do centru a jen těsně minul pravou tyč. Další měl na noze Eli (Eliaš), kdy dorážel z úhlu do prázdné branky, ale obránce na poslední chvíli míč vykopl. Borek chtěl dát gol a na noze ho měl Máňa (Vaněk) ale sám na malém vápně míč dobře netrefil. A do čtveřice Sláva střílel z prostoru penalty, ale golman jeho slabou střelu k tyči kryl. Mezi tím se i Lipí dostalo k jedné nebezpečné střele, kterou ale Žemla (Žemlička) s vypětím všech sil vyrazil na roh. Lipí mělo v tu dobu více ze hry a dostávalo domácí pod tlak. Obrana však pracovala spolehlivě a stoper Lešťa (Leština) zkušeně četl hru soupeře. Jako ve 42. minutě. Získal míč, ještě než ho útočící hráč fauloval stačil poslat dlouhý balon na Slávu Baščevana, ten se prosadil přes beka a postupoval z půlky sám na branku. Před vápnem akci trochu zbrzdil a když to vypadalo že prováhal správný okamžik přeloboval vyběhnuvšího golmana Lipí. KRÁSNÝ GÓL - 1:0.

Borek je i nadále lídrem tabulky

Druhá půle se nesla bez vážnejších šancí na obou stranách. Lipí se snažilo o vyrovnání, ale do zakončení se moc nedostávalo. V 80. minutě přišla rychlá akce domácích. Lěšťa vyhrál souboj ve vápně rozehrál do lajny pro míč si seběhl Horinka (Horejš) obešel hráče Lipí a posunul na rozběhnutého Slávka. Ten se s míčem dostal až do vápna kde byl faulován. Penalta. Tu si na značku postavil Radek Horejš a byť byl velice nervozní a klepala se mu kolena poslal golmana Lipí na opačnou stranu. GÓL... 2 - 0. V 85. minutě vyslal Slávek do samostatného úniku Horinku ten se tváří v tvář golmanovi rozhodl pro kličku a byl faulován. Rozhodčí z milosti k hostům faul vytáhl za pokutové území. To ovšem nebyla pro Lipí výhoda. Míč si postavil kanonýr Vjačeslav Baščevan a míč poslal neomilně do levé šibenice. GÓL... 3 - 0. Za zmíňku stojí ještě skvělá práce Votroubka (Votruba) ve zdi. Dál už se nic nestalo. Pochvalu zaslouží celý tým a skvěle se předvedl i golman Lipí. Borek - Lipí zasloužene 3 - 0.

Autor: Radek Horejš



Sestavy


FK Borek
J. Žemlička [-] - M. Votruba [-] , L. Kolouch [-] , M. Leština [-] , P. Schandl [-] - J. Frank [-] , O. Vaník [-] , D. Eliáš [-] - O. Dosek [-] , V. Baščevan [-] , R. Horejš [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - O. Kaše [-] , M. Svoboda [-] - T. Jinek [-] , Š. Svoboda [-] , J. Říha [-] - T. Jeněk [-] , P. Moravec [-] - D. Vondroušek [-] , J. Mojžíš [-] , V. Radouch [-]

ŽK: 36. P. Moravec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - PETERKA Josef (N), RŮŽIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2018 21:43
Zápas už od začátku ukazoval, že se hraje o první místo.Nikdo nechtěl udělat chybu a hra se tak odehrávala převážně mezi vápny.Přesto jsme si v prvním poločase vytvořili čtyři gólové šance.Tu první měl na hlavě Sláva (Baščevan) kdy se krásně vrhl rybičkou do centru a jen těsně minul pravou tyč.Další měl na noze Eli (Eliaš) kdy dorážel z úhlu do prázdné branky, ale obránce na poslední chvíli míč vykopl.Borek chtěl dát gol a na noze ho měl Máňa (Vaněk) ale sám na malém vápně míč dobře netrefil.A do čtveřice Sláva střílel z prostoru penalty, ale golman jeho slabou střelu k tyči kryl.Mezi tím se i Lipí dostalo k jedné nebezpečné střele, kterou ale Žemla (Žemlička) s vypětím všech sil vyrazil na roh.Lipí mělo v tu dobu více ze hry a dostávalo domácí pod tlak.Obrana však pracovala spolehlivě a stoper Lešťa zkušeně (Leština)četl hru soupeře.Jako ve 42. minutě.Získal míč, ještě než ho útočící hráč fauloval stačil poslat dlouhý balon na Slávu ten se prosadil přes beka a postupoval z půlky sám na branku.Před vápnem akci trochu zbrzdil a když to vypadalo že prováhal správný okamžik přeloboval vyběhnuvšího golmana Lipí.KRÁSNÝ GÓL...1 - 0 POLOČAS

Druhá půle se nesla bez vážnejších šancí na obou stranách.Lipí se snažilo o vyrovnání ale do zakončení se moc nedostávalo.V 80. minutě přišla rychlá akce domácích.Lěšťa vyhrál souboj ve vápně rozehrál do lajny pro míč si seběhl Horinka (Horejš) obešel hráče Lipí a posunul na rozběhnutého Slávka.Ten se s míčem dostal až do vápna kde byl faulován.PENALTA. Tu si na značku postavil Horinka a byť byl velice nervozní a klepala se mu kolena poslal golmana Lipí na opačnou stranu.GÓL... 2 - 0. V 85. minutě vyslal Slávek do samostatného úniku Horinku ten se tváří v tvář golmanovi rozhodl pro kličku a byl faulován.Rozhodčí z milosti k hostům faul vytáhl za pokutové území.To ovšem nebyla pro Lipí výhoda.Míč si postavil kanonýr Slavoslav a míč poslal neomilně do levé šibenice.GÓL... 3 - 0.Za zmíňku stojí ještě skvělá práce Votroubka (Votruba) ve zdi.Dál už se nic nestalo.Pochvalu zaslouží celý tým a skvěle se předvedl i golman Lipí.Borek - Lipí zasloužene 3 - 0.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Škuthan Jaroslav: 7
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 8
Zázemí: 10
Výkon domácích - FK Borek: 8
Výkon hostů - TJ Sokol Lipí: 7

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Pavel Příhoda
Tip experta: výhra domácích

Máme tu souboj o čelo tabulky. Nám se minulé kolo podařilo Borek obrat o body a tudíž teď doma nebudou chtít zaváhat a potvrdit lídra soutěže, zjistil jsme že Borek o proti minulé sezoně má úplně jiný tým. Hodně zkušených hráčů, kteří prošli i Dynamem. V tomto zápase zvítězí 2:0.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:52

Tip: výhra domácích