D. Tondl 26. (p.)
O. Polanský 60.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná udolala Vrábče 2:0 a slaví velmi cennou výhru


Branky


26. D. Tondl (p.) , 60. O. Polanský
22

Včelná navázala na skvělé domácí zápasy a porazila ve 13. kole III. třídy Vrábče. Branky utkání si připsaly domácí Tondl a Polanský. Hostující Vrábče mělo dost příležitostí ke vstřelení gólu, ale jejich nepřesnosti vedli k tomu, že odjíždí domu s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Vrábče
TJ Vrábče (facebook): Zápas byl od začátku vyrovnaný. Obě mužstva měla svoje šance. První gól jsme dostali po nešťastné nastřelené ruce ve vápně a rozhodčí pískl domácím penaltu. K penaltě se postavil domácí střelec Tondl a trefil přesnou ranou k tyči, brankář byl bez bez šance i když se konečky prstů míče dotkl - 1:0. Poločas se dohrál a to i přesto, že rozhodčí neodpískal penaltu v téměř stejné situaci na druhé straně a poté se ještě měla pískat penalta po faulu na F. Ohrazdu ve velkém vápně. Nicméně do druhého poločasu jsme šli s tím, že se dá Včelná porazit a taky s tím jsme na hřiště šli. Jenomže to právě byli domácí, kteří nás nepustili k brance a diktovali hru. Náš brankář držel náš tým v kontaktu s domácími, ale nakonec po krásné kombinaci domácích musel po druhé lovit míč ze své sítě. Nenašli jsme odpověď na tuto situaci, ještě když se nechal vyloučit nás stoper a kapitán Stanislav Knytl a Míša Šerý za nadávaní rozhodčímu (popravdě si to ale rozhodčí zasloužil). Paradoxně to byl právě náš tým, kdo měl více ze hry a mohl možná i vyrovnat. K. Bašta trefil po rohovém kopu tyč a z následné dorážky se David Seethaler nedokázal prosadit. Poté měl ještě jednu šanci K. Bašta, když dostal nádhernou přihrávku za domácí obranu a tváří v tvář brankáři se nedokázal prosadit, brankář podržel svůj tým a udržel nulu. Ze zápasu jsme mohli získat více. Příští zápas je náš poslední a jedeme do Nových Hradů a značně oslabeni. Poté nás čeká dokopná a zároveň i derniéra brankáře Michaela Schustera, který jde zkusit štěstí v Rakousku a bude hrát za místní Kefermarkt, který hraje soutěž 1.B v Rakousku.



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
J. Pudich [-] - O. Polanský [-] , L. Krajčír [-] , Z. Medula [-] , V. Žondecký [-] , V. Šálek [-] , J. Novák [-] , D. Tondl [-] , J. Čaloun [-] , V. Adamovský [-] , V. Pražák [-]

TJ Vrábče
M. Schuster [-] - K. Bašta [-] , M. Filištein [-] , J. Ohrazda [-] , P. Kocar [-] , S. Knytl [-] , Š. Ohrazda [-] , T. Knytl [-] , M. Lerche [-] , F. Ohrazda [-] , T. Fiala [-]

ŽK: 60. D. Tondl , 62. J. Čaloun - 42. F. Ohrazda , 70. S. Knytl . ČK: 70. S. Knytl , 70. M. Šerý .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ZAJÍČEK Václav (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Pavel Příhoda
Tip experta: remíza

2:2. Čekám vyrovnaný zápas.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:52

Tip: výhra domácích