Dívčice porazily díky skvělé druhé půli Mladé


Branky


25

Mladé - Dívčice se mohly v případě výhry opět dostat do předních pater tabulky, zato mládská rezerva už potřebovalo nutně bodovat. Domácí se nacházejí až na dvanáctém místě se zatím jedinou výhrou. Té se však domácí fanoušci nedočkali. Dívčice dokázali Mladé vynulovat a Lexovi několikrát pomohla branková konstrukce. Za hosty se trefili Semrád a Tvrzický, Dívčice tak zvítězily 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Úvod dějství nabídl šance na obou stranách. Tu první měli fotbalisté Mladého ve 14. minutě zápasu, kdy Linhart vybídl zpětnou přihrávkou Součka, jehož střelu hostující obrana tečovala mimo tři tyče. Z rychlého protiútoku mohli odpovědět Dívčice. Vladimír Valenta hledal centrem hlavičku Strnada, tomu ale při zakončení chyběla razance. Hosté byli poté lepším týmem, ale domácí se dokázali dostat do zápasu a hned mohli jít do vedení. Ve 25. minutě se dostal k míči Szojka a svým centrem našel Schuster, který přeloboval Lexu ale i branku. Domácí se tlačili i nadále kupředu, ale další šance nepřicházely. Naopak slovo si zpět vzaly Dívčice. Nejlepší střelec Dívčic Václav Strnad však vyšel ze souboje proti Dvořákovi jako poražený. Největší šanci měl o šest minut později opět Strnad, míč ale otřel o tyč. Následovaly nepřesnosti na obou stranách. A až deset minut před koncem poločasu se ukázal Semrád. I on však mířil nepřesně, konkrétně vedle brány. Poločas tak skončil bez branek, diváci se ale, dá se říci, nenudili.

Hosté odvážejí všechny body

Hned po změně stran mohlo být na straně Dívčic veselo. Tvrzický ale nebyl přesný a o devět minut později ani Strnad, který neproměnil tutovku. O pět minut později už opět hrozili hosté. Po centru z pravé strany se míč dostal k Rejdalovi, který z hranice vápna vystřelil přesně doprostřed branky, kde byl připravený Dvořák. Na větší šance se čekalo až do 69. minuty. Po rychlé rozehrávce se do zakončení dostal Hezoučký, ale branku minul. Domácí odpověděli záhy, ale Lexa měl svůj den a parádním zákrokem zneškodnil hlavičku Koláře. První gól Dívčic zařídil Petr Semrád, Leoš Valenta mu nadýchaným centrem poslal míč na hlavu - 0:1. Poté přišlo pár vyhrocených okamžiků, které měl na svědomí hlavně rozhodčí Pileček svými nepřesnýmy výroky. Hosté už ale domácí k vyrovnání nepustili, naopak potvrdili tříbodové vítězství. Strnad pláchl po pravé straně a přesným centrem našel nabíhajícího Luboše Tvrzického, který zvýšil náskok Dívčic. V nastavení ještě prověřil Lexu pokusem z dálky Vokáč, ale ten si už čisté konto vzít nenechal.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Do Mladého jsme jeli v jedenácti lidech a bez golmana, takže musel do brány Honza Lexa, který se zhostil své úlohy bravurně. Kluci se semkli a nechali na hřišti duši, za co jim patří klobouk dolů. Odměna za to byla zasloužená výhra. Pochválit musím celé mužstvo, stoperská dvojice Hájek a Valenta byla stoprocentní a k ničemu soupeře nepustila.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: PILEČEK Josef - HLAVÁČ Josef (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - PILEČEK Josef: 1
Občerstvení - nápoje: 10
Hrací plocha: 4
Zázemí: 5
Výkon domácích - SK Mladé B: 5
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 8
Hodnocení hráčů - hosté: Leoš Valenta - 8, Libor Waldhauser - 7, Luboš Tvrzický - 7, Stanislav Rejdal - 4, Petr Semrád - 8, Vladimír Valenta - 8, Václav Strnad - 8, Štěpán Hájek - 9, Pavel Hezoučký - 8, Jan Valenta - 7, Jan Lexa - 9,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza