M. Drozd 60.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duel Chrášťan s Lipí skončil nerozhodně


Branky


24

Chrášťany – V 6. kole III. třídy přijelo do Chrášťan bojovat o body Lipí, jež bylo favoritem duelu. Do vedení se dostaly v 60. minutě domácí zásluhou Drozda, ale hosté čtyři minuty před koncem vyrovnali díky Holinkovi. Šance přicházely, ale oba brankáři ukázali svá umění a týmy se tak rozešly za smírného stavu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Domácí hráči byli v úvodních minutách na míči. Zahrávali během pěti minut dvě standardní situace, první odhlavičkoval do bezpečí Vondroušek, z druhé trefili pouze zeď. První akce Lipíčka začala u Kašeho, ten dával na Bourka, který stál v ofsajdu. Do hry se však nezapojil, přenechal míč Jeňkovi, toho ale od balónu odstavil domácí stoper. Hra se odehrávala mezi vápny s velkým počtem faulů. V další akci opět Kaše dával na Jeňka, ten bojoval o míč, v těžké pozici dokázal míč prostrčit mezi stopery, vybíhající gólman Chrášťan ale míč sebral. První střelu jsme viděli až ve 14. minutě. Kaše házel dlouhý aut na Moravce, ten popostrčil míč podél vápna Jeňkovi, který vypálil mimo branku. Lipíčko mělo v tuto chvíli více ze hry. Bourek příhrával Kašemu, jeho střela zamířila na rohový praporek. Míč ale na hrací ploše ještě zastihl Moravec, vracel ho před branku, domácí stoper balón odhlavičkoval pouze k Jeňkovi, který z následné střely trefil břevno domácí branky. Chrášťany poprvé zahrozily až v 17. minutě ze standardní situace. Na penaltě hlavičkoval úplně sám domácí hráč, naštěstí branku hostí minul. Na druhé straně se Moravec uvolnil z autu, poslal centr před branku, tam ale nikdo z Lipí nenabíhal. Další přímý kop rozehrával Holinka, skákající střela nadělala domácímu brankáři velké problémy, míč mu proskočil mezi rukama, naneštěstí pro Lipíčko mimo branku. Na levé straně hřiště zafungovala kombinace Jeněk - Kaše, kdy druhý jmenovaný poslal centr do vápna. Tam ale opět z Lipíčka nikdo nenabíhal. Chrášťany se k zakončení vůbec nedostávaly. Na pravé straně si párkrát vyměnili míč Jeněk s Moravcem, domácí stihli míč včas uklidit do zámezí. Chrášťany se dostaly ke střele ve 27. minutě, mířila ale vysoko nad branku. Z nepřesnosti Lipí domácí poslali dlouhý centr do vápna, Macháček míč pohlídal za brankovou čáru. Chrášťany se prokombinovaly přes šířku hřiště, jejich centr opět letěl pouze za čáru. Ve 35. minutě přišla největší tutovka domácích v prvním poločase. Holinka odkopem trefil prvního bránícího hráče, ten se ocitl sám před Macháčkem s míčem u nohy. Gólman Lipíčka chrášťanského útočníka vychytal a podržel tak svůj tým. K vidění byly ostré fauly na obou stranách. Ve 41. minutě došlo k pobavení všech přítomných. Š. Svoboda se chystal odkopnout míč, balón mu však zůstal u nohy a místo toho asi 20 metrů do vzduchu odletěla jeho kopačka. Konec poločasu patřil Lipíčku. Kaše přihrával po lajně na nabíhajícího Jeňka, ten dával na M. Říhu, jeho střelu domácí stihli zablokovat. V poslední akci dával Moravec na Kašeho, snahu Lipí však již po několikáté v zápase zastavil nesmyslně odmávaný ofsajd. První poločas skončil bez branek.

Utkání nakonec vítěze nemělo

Druhý poločas začal přímým kopem domácích. Holinka odklidil míč do bezpečí. Další střelu Chrášťan vyboxoval Macháček, následná dorážka už mu letěla pouze do náruče. Chrášťany se dobře prokombinovaly po pravé straně, průnikovou přihrávku sebral vybíhající Macháček. Domácí byli při chuti, po pravé straně přešel domácí útočník přes tři hráče Lipí, naštěstí vypálil nad hostující branku. Lipíčko se zapomnělo v šatně. V 57. minutq uviděl žlutou kartu Moravec, z následného oplácení ji vyfasoval i domácí Drozd. Rozhodčí od tohoto momentu přestal mít zápas plně pod kontrolou. Domácí standartdkou z poloviny hřiště Macháčka neohrozili. O dvě minuty později došlo k nedorozumění v defenzivě Lipí. Holinka dával hlavou malou domů Macháčkovi, ten ale vyběhl a nestihl balón od Holinky sebrat. Míč doputoval na roh, z kterého Chrášťany udeřily. Přesně k tyči se hlavou prosadil Martin Drozd - 1:0. Od inkasovaného gólu se Holinka posunul z postu stopera na středního záložníka. Hra Lipíčka získala na přesnosti a rozehrávce, která do té doby ve středu hřiště chyběla. Po čtvrt hodině hry druhého poločasu se dožadoval penalty M. Říha, ta se nepískala. Domácí házeli aut, Holinka dlouhým odkopem našel Moravce, ten obešel jednoho hráče, míč už ale na nabíhajícího Holinku neprošel. Lipíčko drželo míč a kombinovalo. Střela M. Svobody letěla pouze do rukou domácího brankáře. V 67. minutě došlo na hřišti ke vzájemné strkanici. O minutu později byl faulován Jeněk u rohového praporku, strandardku rozehrával Kaše, trefil prvního bránícího hráče. Z 35-ti metrů rozehrával další přímý kop Vondroušek, dával podél zdi na nabíhajícího Kašeho, ten obešel protihráče, míč mu ale utekl. Domácí ho však odkopem trefili, balón se odrazil nad branku Chrášťan. Holinka přihrával na Moravce, ten si vyměnil míč s Jeňkem, střelou poslal pouze přátelský pozdrav gólmanovi. Další slibnou akci zastavila nepřesnost Š. Svobody. V 75. minutě zafungovala souhra Říha J. a Říha M., průnikovku na Jeňka ale opět zastavil odmávaný ofsajd. Moravec přesnou přihrávkou na pravé straně našel nabíhajícího M. Říhu, jeho střela mezi tyče nezamířila. Po dlouhé době zahrozili i domácí, Macháček tvrdou střelu vyrazil. Na druhé straně Moravec poslal krásný roh před domácí branku, na malém vápně se sám ocitl Novák, míč mu olízl pouze čelo. Chrášťany zahrozily z protiútoku, který Macháček vychytal. V 86. minutě bylo vyrovnáno. Kaše kopal roh, domácí hlavou prodlužovali tak, že trefili tyč své branky. Po mnoha odrazech míč vyplaval na velkém vápně, Jiří Holinka zvedl hlavu a s přehledem uklidil balón k levé tyči - 1:1. Sám na bránu mohl jít J. Říha, ale těžký balón nezvládl dostat pod kontrolu. Zápas skončil nepřesnými střelami Moravce a J. Říhy. Lipíčko si tak z Chrášťan odvezlo bod za remízu 1:1. Nutno podotknout, že chrášťanský pomezní Lipí do akcí nepouštěl a stylem mávání by se na nádraží rozhodně neztratil.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , M. Jedlička [-] - M. Boháč [-] , J. Vomáčka [-] , P. Suchan [-] - O. Bahleda [-] , P. Příhoda [-] , P. Kremsa [-] , R. Drozd [-] -

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Říha [-] , T. Novák [-] , Š. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , O. Kaše [-] , D. Vondroušek [-] , P. Moravec [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , T. Jeněk [-]

ŽK: 7. P. Příhoda , 57. M. Drozd - 46. O. Kaše , 57. P. Moravec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BROM Josef - BOHÁČ Miroslav (N), KASTL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů