2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná si doma poradila s Borkem a slaví první výhru


Branky


25

Včelná - Fotbalisté Včelné nastoupili do prvního duelu před domácími fanoušky proti favorizovanému Borkua aktivně a již od prvních minut si vytvářeli šance. Do vedení je poslal ve 45. minutě Adamovský. Borek i přes zajímavé šance vyrovnat nedokázal, naopak v 76. minutě pečetil výhru Polanský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka prvního poločasu padla těsně před koncem

Domácí chtěli napravit neúspěch z prvního kola a do zápasu s Borkem nastoupila v bojovné náladě. Borek byl navíc posilněný o sebevědomí po suverénní výhře 4:1 nad Mokrým. Jejich kombinačnímu stylu hry ale nebylo nakloněna úroveň hřiště. Kvůli suchu byl povrch tvrdý a Borek si musel dlouho zvykat. To způsobilo, že se hrálo dlouho bez výraznějších šancí na obou stranách. Hosté se snažili přihrávkami a centry ze strany snažili dostat do šestnáctky domácích, Včelná naopak vsázela na rychlé brejky. Ani jeden ze stylů ale nepřinesl střelu na bránu až do 30. minuty, kdy si na míč poprvé sáhl brankář domácích Pudich a musel řešit střelu z bezprostřední blízkosti. Gólu se diváci dočkali až několik vteřin před hvizdem ukončující první poločas. První roh se Novákovi ještě nepodařil, druhý ale dostal přesně na nohu Vladislava Adamovského, který čekal na zadní tyči a neměl žádný problém doklepnout míč do brány.

Domácí berou tři body, Borek nedokázal vstřelit branku

I do druhého poločasu nastoupili aktivněji hosté a trávili hodně času v blízkosti brankoviště Včelné. Kromě tvrdosti terénu jim ale komplikoval situaci i začínající déšť. Až do chvíle, kdy na řadu přišlo zlaté fotbalové pravidlo „Nedáš, dostaneš.“ Pudich zlikvidoval dalekonosnou střelu do šibenice a v následném útoku se se štěstím prosadil tváří v tvář brankáři Ondřej Polanský. Borek se ještě snažil s výsledkem něco udělat, ale útočná snaha končila na obraně a brankáři domácích. Včelná si tak po výhře 2:0 zajistila první ligové body v letošní sezoně.

Autor: Jan Pudich



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Lukáš Kolouch (hráč): Na hřišti, které spíše připomínalo vyprahlou poušť se kombinační fotbal moc hrát nedal, což nám vůbec nevyhovovalo. V první půli se soupeř dostával do šancí především z brejků, které nedokázal proměnit. Při posledním rohu první půle, který jsme soupeřovi věnovali, se na zadní tyči uvolnil protihráč a z první neomylně zakončil gólem. Do druhé půle jsme šli naplno a dostávali jsme soupeře pod tlak, ale nedokázali jsme toho využít a následovalo potrestání ve formě druhého gólu, kdy stoper propadl v souboji o míč a útočník šel sám na gólmana.



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
J. Pudich [-] - O. Severin [-] , T. Masák [-] , J. Kříž [-] , D. Tondl [-] , O. Polanský [-] , J. Novák [-] , Z. Medula [-] , P. Křiváček [-] , J. Čaloun [-] , V. Adamovský [-]

FK Borek
A. Vacl [-] - L. Kolouch [-] , J. Endlicher [-] , P. Schandl [-] , R. Hřib [-] - M. Leština [-] , O. Vaník [-] , R. Horejš [-] , P. Vajgel [-] , D. Eliáš [-] - O. Dosek [-]

ŽK: 60. O. Polanský , 61. J. Novák - 67. O. Vaník .
Hráči zápasu: M. Leština .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: JINDRLE Karel - ZAJÍČEK Václav (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Borek nevyhraje velikým rozdílem, ale vyhraje. Jsou zvyklí na jejich hřišti na kombinační a hezký fotbal a zúročí to na hřišti Včelné.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů