2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé rozhodlo o výhře v závěru zápasu


Branky


20

Fotbalisté Mladého přivítali v úvodním kole nového soutěžního ročníku na svém stadionu nedaleké Hrdějovice. Ty se v první půli neprosadily a po změně stran se domácí dvěma trefami z konce poločasu dostali do dvoubrankového vedení a slaví tak první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Letní pauza nebývale rychle utekla a tak třetí srpnový víkend se opět na plno rozběhla i druhá nejvyšší okresní soutěž. V prvním hraném kole přivítala mládská rezerva tu Hrdějovickou. Domácí od začátku zápasu dávali jasně najevo, že budou zápas chtít co nejdříve rozhodnout ve svůj prospěch. První velká šance přišla už v 5. minutě utkání. Linhart přesně přihrál Brozmanovi, který našel  ve vápně lépe postaveného Szojku. Ten ovšem ztroskotal na gólmanovi Dlouhém. O chvilku později po přihrávce Linharta pálil na branku hostí domácí Ira. Drtivý avšak bezgólový nástup do utkání korunovali domácí borci ve 12. minutě utkání. Vokáč rozehrál rohový kop, který prodloužil Brozman až k Zemkovi, kterého ovšem na poprvé vychytal dlouhý a z dorážky pouze zazvonila tyč. Touto šancí ovšem opadl tlak domácích a vzhledem k tomu, že hosté Dvořáka krom dvou přímých kopů, které nebyly nebezpečné a domácí útočná esa mlčela se šlo do šaten za nerozhodnutého stavu.

Dvě branky padly až ke konci zápasu

Druhá půle začala tam kde první skončila. Na hřišti byla vidět hra uprostřed hřiště a oba týmy měli minimum šancí. Jednu z největších měl domácí Linhart. Prodral se přes obránce až do vápna, kde ale místo nahrávky na lépe postaveného Brozmana jen napálil gólmana Dlouhého. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 74. minutě utkání. Miloš Schuster si vzal na půli míč do své správy a jako lev se s ním probil až do vápna, kde hledal nabíhajícího Brozmana, ten ovšem míč pustil lépe postavenému Liboru Szojkovi, který prokázal svůj přehled, když se zasekávačkou zbavil gólmana a zakončil do prázdné branky -  1:0. Hosté se chtěli nadechnout k velkému tlaku ovšem jejich útočné akce končili na skvěle fungující domácí obraně. Definitivní pojistka bodů pro domácí borce přišla v 85. minutě. Do té doby skvěle chytající Dlouhý při chybné rozehrávce od vlastní branky našel jen Brozmana, který potáhl balon a ukázal svůj přehled ve hře, když jej naservíroval před odkrytou branku Milanu Novotnému, jenž se nemýlil – 2:0. Hostující obrana tímto okamžikem přestala existovat a domácí útočníci mohli podnikat do jejich otevřených dveří výpady jak se jim jen zachtělo. V 90. minutě jeden z takových podnikl Brozman a před brankou opět hledal a našel Novotného, který ovšem tuto šanci nepochopitelně zazdil.  Za nedlouho po této šanci sudí Lafata ukončil zápas, který svojí vyrovnaností snesl určitě přísnější měřítka.

Autor: Josef Vokáč



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster: Na poměry III. třídy se hrál slušný fotbal. Hrdějce přijeli s hodně mladým mužstvem a to se projevilo v zakončení. Naopak my jsme se mohli spolehnout na výkon zkušeného Libora Szojka a do útoku přišel pomoct Tomáš Brozman, kteří byli hodně vidět. V první půli jsme měli pár šancí ale nic z toho nebylo, ale naštěstí ve druhém poločase jsme to prolomili. Letos myslím že bude každý bod důležitý takže jsem rád, že jsme začali vítězně.




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - J. Kotzina [-] , T. Linhart [-] , L. Szojka [-] , M. Zemek [-] , P. Ira [-] , J. Podgorský [-] , M. Schuster [-] , M. Pešek [-] , T. Brozman [-] , P. Schuster [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
R. Dlouhý [-] - J. Beran [-] , T. Hašek [-] , O. Lipold [-] , J. Hůda [-] , P. Pimienta [-] , F. Sýkora [-] , M. Hondlík [-] , L. Kučera [-] , V. Bíca [-] , J. Sázel [-]

ŽK: 77. T. Linhart - 77. P. Pimienta .
Hráči zápasu: L. Szojka , J. Kotzina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAFATA Martin - VONDRA Ladislav (N), FILÍPEK Zdenek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Duel dvou rezervních týmů skončí remízou.

Tip: výhra domácích