Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 13:30

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leader ze Srubce doma podlehl druhému Olešníku "B"/Temelínu


Branky


24

V souboji o možnost přezimovat na 1. místě tabulky OP Českobudějovicka se střetla mužstva domácího celku ze Srubce a hostujícího rezervního týmu Olešník "B"/Temelín. Střelecky nejproduktivnější tým Srubec získal z posledních 3 zápasů plný počet bodů několikátý týden měl možnost se vyhřívat na vedoucí pozici tabulky OP. Za to i hosté měli formu jako hrom, protože v posledních 7 zápasech neprohráli a dokonce v 5 zápasech zvítězili, což je katapultovalo tabulkou na druhé místo a stíhací jízdu mohli hráči rezervy Olešníku dokončit v tomto posledním podzimním zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si v první půli vypracovali náskok

Diváci se v zápase kola nestihli pořádně ani rozkoukat a po dvanácti minutách hry si hned 3x mohli zakřičet gól. Vše začali už v 5. minutě hosté, když po centru M. Jaroše gólman D. Koprna zachyboval, vyrazil míč pouze k P. Vornayovi, ten ještě hlavou přihrál Josefu Bromovi, který už zakončoval do odkryté brány - 0:1. Uběhla chvilka a v 7. minutě se hostující hráči radovali podruhé. Krásná přihrávka J. Broma mezi domácí obránce našla Michaela Studničku, jenž už si poté s brankářem poradil - 0:2. Domácí se nevzdali a rychle se z těchto dvou obdržených branek otřepali. V 11. minutě zahrávali domácí hráči Srubce rohový kop, míč si našel na malém vápně nikým nehlídaný kapitán Jan Hekrdla a vrátil svůj tým zpět do hry - 1:2. Poté jako by týmům trošičku zvlhl střelný prach, přestože byl i nadále zápas plný šancí a pěkných fotbalových akcí. Až v 37. minutě se opět připomněli hostující hráči. Z. Vařák nacetroval do vápna z půlky hřiště, Miroslav Tressl přehlavičkoval na vápně J. Hekrdlu a jeho zakončení skončilo v brance - 1:3.

Hosté brzy rozhodli o výsledku utkání

Byť domácí prohrávali na začátku druhé půlky o dvě branky, stále bylo oč hrát a hráči Srubce nechtěli zápas jen tak vzdát. Proti ale byl soupeř Olešníku "B"/Temelínu, který v 54. minutě přidal čtvrtý gól zápasu. J. Brom poslal přihrávku opět mezi obránce a Michael Studnička podruhé v utkání neomylně proměnil své sólo na brankáře domácích D. Koprnu - 1:4. Zanedlouho bylo o výsledku definitivně rozhodnuto. V 65. minutě rozjeli hostující hráči kombinaci od poloviny hřiště a po přihrávce M. Jaroše za obránce se míče chopil Petr Vornay, který své sólo neomylně proměnil - 1:5. Zápas se pak už víceméně dohrával a domácí stav zápasu jen zkorigovali v samém závěru. V 89. minutě ve vápně fauloval hostující hráč V. Havlíček a nařízený pokutový kop proměnil s přehledem zkušený útočník v domácím dresu René Janoušek - 2:5.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Zápas na malém hřišti v Srubci se nám vydařil už od samého začátku, hráli jsme dobrý kombinační fotbal a soupeři nedali žádný souboj o míč zadarmo. Určitě zaslouženě 3 body.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - J. Leština [-] , R. Janoušek [-] , J. Korotvička [-] , R. Hálek [-] , F. Šálek [-] , K. Kubíček [-] , P. Kalina [-] , T. Kroupa [-] , T. Zimmel [-] , J. Hekrdla [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , S. Vařák [-] , J. Kříž [-] , M. Studnička [-] , M. Jaroš [-] , P. Tomek [-] , P. Vornay [-] , J. Brom [-] , Z. Vařák [-] , P. Mach [-]

ŽK: 68. K. Kubíček - 80. M. Jaroš .
Hráči zápasu: J. Brom , M. Jaroš , M. Studnička .
Místo: Srubec. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:21

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Petr VAZAČ
Tip experta: výhra domácích

Poslední kolo podzimu nese šlágr kola, možná i šlágr podzimu, který těsným rozdílem ve vyrovnaném souboji vyjde lépe domácím a upevní si vedoucí pozici - 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích