2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné vybojovalo s Jankovem "B" remízový bod


Branky


24

Na hřišti Úsilného se potkala dvě mužstva, která se podzimní částí OP Českobudějovicka víceméně trápila. Domácí hráči doplatili na větší marodku a malou hráčskou základnu a hostující borci se zase potýkali ve spoustě zápasů s neproměňováním jasných gólových šancí, což je několikrát stálo důležité body. Do tohoto duelu vstupovali v lepším rozpoložení domácí hráči, kteří v posledních třech duelech zabrali a získali 7 bodů z možných 9. Hosté naopak z posledních 5 utkání získali pouhé 3 body za vítězný zápas na domácím hřišti proti Rudolfovu "B".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostujících hráčů, ale nerozhodný stav po půli

Utkání začali hosté aktivněji, kombinací po stranách a v podstatě od úvodních minut si začali vytvářet šance. Aktivnější byla především levá strana v podobě trojice P. Klíma - D. Jirkovský - S. Issaka. A právě posledně jmenovaný se po pěkných přihrávkách od P. Klímy a D. Jirkovského dostal do úniku, v obou případech přešel přes svého obránce, ale sám před brankářem, bohužel místo razantní střely nebo přihrávky pod sebe na úplně volné tři spoluhráče, volil jen slabší zakončení doprostřed brány. Branku se i přesto podařilo hostům vstřelit poměrně brzy. V 18. minutě jankovští rychle vhodili aut, míč putoval přes M. Predigera až k volnému Danielu Kočerovi, který razantní střelou nedal brankáři šanci - 0:1. Další branku mohli hostující hráči přidat D. Jirkovským, který krásně obstřeloval brankáře R. Nováka v domácí brance, který však nádherným zákrokem vyškrábl míč mířící do šibenice. Po zahazování šancí přišel pro hosty trest. Domácí nakopli ve 30. minutě dlouhý balon, který prošel pod nohou hostujících stoperů, J. Honner se sice ještě stihl včas vrátit a zblokovat zakončení Jakuba Čady, jenže tak neštěstně, že míč obloučkem zapadl do branky za bezmocného brankáře B. Šturmu - 1:1. Hosté mohli opět strhnout vedení na svoji stranu, když střílel z 20ti metrů P. Klíma, ale R. Novák opět vyrazil pěkně umístěnou střelu. Další střelu P. Klímy brankář vyrazil k úplně volnému J. Šindelářovi, který však před prázdnou brankou trefil z penalty opět jen brankáře. Totožná akce se povedla o pár minut později, kdy další jedovatou střelu brankář R. Novák neudržel a vyrazil míč k úplně osamocenému D. Kočerovi, který však udělal z brankáře domácích hráče zápasu. Centr střídajícího F. Černého pak skončil na břevně domácí branky. Poté si ještě další střelu do boční sítě připsal P. Klíma a tím poločas skončil.

Tlak hostů pokračoval, ale gól padl jeden na každé straně

Druhá půle začala stejně jako ta první. Hosté si vypracovali několik dalších šancí. Nejprve M. Prediger unikal po levé straně ale nepovedla se mu finální přihrávka. Dále si nebezpečnou střelu připsal J. Šindelář. Poté středem hřiště unikl S. Issaka, který tentokrát po vyčinění za šance v prvním poločase zkusil přihrát M. Predigerovi, ovšem míč na poslední chvíli zablokovala domácí obrana. Dále jankovští obléhali domácí branku, ale již nebylo tolik šancí jako v prvním poločase. Postupně se zápas zacal podobat duelu házenkářskému, kdy hosté obléhali osmičku domácích okolo vápna, ale nedařilo se jim prokombinovat k tutové příležitosti. Až v 52. minutě dostal míč na vápno Matěj Prediger a přízemní střelou strhl vedení opět na hostující stranu - 1:2. Rozhodnout mohl S. Issaka, který upaloval ze středového kruhu sám na brankáře, ale místo přesného zakončení však zkoušel udělat kličku brankáři a ten vyrazil míč na rohový kop. Domácí se poté dostali snad poprvé v druhém poločase k hostujícímu vápnu. Byl z toho v 74. minutě dlouhý aut do vápna, ze kterého vznikl rohový kop a po něm díky nedůrazu hostujících hráčů a nemohoucnosti odkopnout míč, domácí David Kokrment z blízka vyrovnal - 2:2. Mohlo být ještě hůř, protože hosté začali riskovat a domácí hned dvě minuty nato šli sami na B. Šturmu, který však včasným vyběhnutím zachránil tým Jankova "B". Hosté si pak ještě vypracovali střely J. Šindeláře, P. Klímy nebo J. Tušla, avšak ani jedna neměla gólové paramtery.



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Petr Vazač ( nehrající hráč ): Za bod jsme rádi, kdyby soupeř po půli vedl 5:0 tak nemohl nikdo nic říct a konečný výsledek zápasu mohl vypadat stejně tak..

SK Jankov B
Daniel Rut ( nehrající hráč ): Šlo o důležitý zápas s přímým konkurentem v boji o udržení. Na zápas se nám podařilo poskládat na OP poměrně silný tým. Bohužel již potřetí v tomto ročníku jsme nedokázali zvítězit v utkání, kde jsme vyhráli na vyložené šance cca 10:3, stálo nás to už osm bodů, což je strašně moc a v tabulce bychom byli úplně jinde. Při vší úctě k Úsilnému, se nám v poli nemohli rovnat. V utkání jsme byli 5x sami před brankářem, ale naše koncovka je zoufalá a navíc dvakrát domácí brankář předvedl skvělé zákroky. Výsledkově jde o další obrovské zklamání. Herně to špatné vůbec nebylo. Remízu beru skoro jako porážku. V našem týmu se mi líbil dorostenec Jirkovský a pendl Issaka, který byl vynikající při hře v poli, ale předvedl v utkání bohužel naprosto katastrofální zakončení.



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - P. Brůžek [-] , Z. Německý [-] , P. Švec [-] , P. Kaše [-] , P. Pícha [-] , T. Sláma [-] , J. Jírovec [-] , J. Čada [-] , O. Samek [-] , V. Dolejšek [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - J. Honner [-] , M. Řezníček [-] , F. Černý [-] - J. Šindelář [-] , D. Kočer [-] , J. Beníšek [-] , P. Klíma [-] - S. Issaka [-] , J. Tušl [-] , M. Kocian [-]

ŽK: 14. L. Simandl .
Hráči zápasu: R. Novák , D. Kokrment - D. Kočer , M. Prediger .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - KAPINUS Milan (N), BÜRGER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:21

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Petr VAZAČ
Tip experta: výhra domácích

Mrzí mě, že si zrovna proti klukům z Dubného nezahraji. Ovšem oni jsou rádi :-D Je potřeba navázat na výkony i výsledky z posledních bojů, aby jsme ten zpackaný podzim trošku zachránili. Bude záležet, s jakou sestavou přijede Jankov, ale pokud budeme hrát opět naplno, tak zvítězíme i přes absenci našeho elitního útočného dua - 2:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích