Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 13:30

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Neplachov rozstřílel soupeře z Římova


Branky


24

V posledním podzimním kole přivítal Neplachov v bukovském azylu hosty z Římova. Oba týmy se jistě chtěly patřičně naladit na pozápasovou „dokopnou“ a o motivaci bylo tedy postaráno. Hosté po sérii nezdarů, dokázali doma vybojovat v předešlém utkání bod za remízu s rezervou Hluboké. Naopak Neplachov smolně prohrál ve Zlivi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích

Neplachov začal se třemi hráči v útoku a po 13. minutách již vedl o dva góly, když se prosadili právě dva hráči z úvodního ofenzivního tria. Předtím však domácí několik možností zahodili. Zaujal i faul v pokutovém území hostů na neplachovského M. Píchu, který rozhodčí Granec řešil pouze domluvou římovskému obránci. Nicméně v 9. minutě vyhrál souboj ve středu hřiště P. Dušák balón posunul na pravou stranu, ten se po rychlé kombinaci dostal k Martinu Dušákovi, který z pravé strany propálil přízemní střelou římovského gólmana P. Nováka - 1:0. O několik minut později hosté ubránili standartní situaci, jenže okamžitě vracel balón „do ohně“ J. Láník, který přesným pasem našel nabíhajícího Jana Švece, ten využil zaváhání gólmana P. Nováka a do prázdné branky přidal druhý gól - 2:0. Do hry se dostali také hosté, když zřejmě přišlo jakési „uspokojení“ domácích s dvoubrankovým vedením. Římovští přidali na pohybu a získávali prostor ve středu hřiště ale i čas k několika střelám, které však nebyly přesné. První velkou šanci si hosté vypracovali po centru z jejich levé strany, kde byli aktivnější. Nebezpečně, jen těsně mimi Š. Bickovu bránu hlavičkoval J. Štrajt. Neplachovští pak přeskupili řady na klasické 4-4-2 a hry záložních řad se vyrovnaly. Jak domácí, tak i hosté měli do půle několik střeleckých pokusů, když domácí byli nebezpečnější, ale chyběla přesnost. Za zmínku ještě stojí rychlý kontr hostů těsně před koncem první půle po jejich pravé straně a následný nebezpečný zpětný centr, který na poslední chvíli odvracel za cenu rohu vracející se J. Láník. Z rohového kopu nebylo nic a poté rozhodčí Granec poslal borce do šaten.

Domácí ve druhé půli dominovali a nadělili soupeři další 4 góly

Druhé dějství začali opět lépe domácí. Ti měli po dlouhé době plnou lavičku a tak prostřídali nejen brankáře, ale i záložníky a obránce. A po nenápadné rychlé souhře přidali třetí gól, když už ve 47. minutě se po průnikové a přesně načasované přihrávce J. Švece prosadil Martin Dušák a obstřelil P.Nováka - 3:0. Hosté se nevzdávali a římovská záložní řada zkoušela něco vymyslet, jenže domácí defenziva fungovala dobře a do pokutového území se hosté s balónem nemohli prosadit. Římov se tak pokoušel o kontaktní gól střelbou ze střední vzdálenosti, ale ani to nevycházelo, i když na jednu povedenou „jedovku“ se M. Dvořák musel pořádně natáhnout, aby jí vytěsnil na rohový kop. Ze standartních situací hosté také nic nevytěžili a tak přišel brejk domácích. V 76. minutě se přes celé hřiště rozběhl s balónem Lukáš Svobodný, několikrát si narazil se spoluhráči a v šestnáctce zakončil přesně na bližší tyč – 4:0. Další krásný fotbalový okamžik přišel o necelé dvě minuty později. Domácí rozehráli učebnicovou kombinaci na jeden dotek, když se ve finále po několika přesných, rychlých přihrávkách zjevil sám před gólmanem hostů opět Martin Dušák a znovu technicky obstřelil P. Nováka na pravou stranu – 5:0. Opravdu parádní akce a fanoušci si užívali posledního podzimního utkání. Demolici římovských pak dokončil v 87. minutě kdo jiný než Martin Dušák, který po další útočné akci domácích dorazil za Novákova záda vyraženou střelu J. Hrušky a zvýšil tak na konečných - 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( nehrající hráč ): Konečně se kluci sešli skoro všichni, což je takový malý svátek, takže tréňa mohl taktizovat a střídat, jak bylo třeba. Začali jsme dobře a brzy vedli o dva góly, i když těch gólů mohlo být víc, ale buďme rádi za ně. Kluci pak začali tak trochu „kontrolovat“ utkání a to se nám mohlo vymstít. Tréňa ale včas zareagoval, změnil rozestavení a první půli jsme zvládli dobře. Do druhé jsme vstoupili taky skvěle a přidali hned třetí gól. Hosté to sice nezabalili, ale tohle byl náš zápas. Sedlo nám to, a tak si kluci zbytek utkání doslova užili a fanoušci určitě také. Góly a akce, které k nim vedly, byly opravdu parádní a ještě si zahráli všichni.

TJ Sokol Římov
Pavel Randa ( hráč ): V našem rozpoložení prohrávat po 15 minutách 2:0 znamená konec zápasu. Doufám, že se přes zimu všichni uzdraví a začneme zase hrát fotbal a snad přijdou i výsledky, protože takhle to je tak akorát na pohodový sestup.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - O. Čada [-] , P. Dušák [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-] - D. Štěcha [-] , P. Mohamed [-] , J. Hruška [-] - M. Pícha [-] , J. Švec [-] , M. Dušák [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - J. Štrajt [-] , M. Kollár [-] , P. Havlíček [-] , B. Kuta [-] , J. Martiš [-] , P. Maršík [-] , P. Žáček [-] , P. Crkva [-] , F. Šmíd [-] , F. Kukačka [-]

ŽK: 63. D. Štěcha - 60. F. Šmíd .
Hráči zápasu: J. Láník , L. Svobodný , M. Dušák , P. Mohamed .
Místo: Dolní Bukovsko. Počet diváků: 57. Rozhodčí: Granec Robert - ŠVEC Petr (N), KORCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:21

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr VAZAČ
Tip experta: výhra domácích

Neplachov je pro mě letos velkým překvapením, Římov je za očekáváním a myslím, že jsou rádi, že už je poslední kolo. Odjedou s prázdnou - 2:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích