Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec porazil Neplachov a vrátil se na čelo tabulky


Branky


23

Domácí mužstvo TJ Slavoj Srubec na svém hřišti přivítal tým TJ Sokol Neplachov a po dvou posledních porážkách se chtěli jistě domácí rehabilitovat. Hostující tým z Neplachova přijel, co se týče obdržených branek, jako doposud nejlepší mužstvo v OP, přestože v minulém kole obdržel na domácím hřišti od soupeře z Olešníku "B"/Temelínu 4 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance v produktivitě hráčů ze Srubce

Zápas byl od prvních minut bohatý na tvrdé, ale vesměs až na pár výjimek férové souboje. V 6. minutě měli hosté gólovou šanci, když po závaru ve vápně a zákroku brankáře D. Koprny, nedokázal P. Švec dopravit míč do odkryté branky, protože domácího brankáře na brankové čáře zastoupil jeden ze stoperů a střelu tečoval těsně mimo branku. V 11. minutě se už měnilo poprvé skóre. Po faulu na T. Zimmela zahrával z levé strany trestný kop P. Kalina. Jeho centr propadl k Janu Hekrdlovi a ten pohodlně vstřelil první gól utkání - 1:0. Ve 14. minutě z levé strany předložil balon domácí K. Kubíček pod sebe na L. Marka, ale jeho střelu doprostřed branky hostující gólman Š. Bicek vyrazil. V 15. minutě se dostal před gólmana domácích k centrovanému balónu J. Švec, ale hlavou netrefil odkrytou bránu. V 19. minutě měli hosté možnost přímého kopu, po němž se k balónu dostal první L. Sobota, ale také zblízka nedokázal skórovat. Ve 27. minutě R. Janoušek patou vybídl ve vápně J. Hekrdlu, který ještě předložil lépe postavenému Kamilu Kubíčkovi a ten se nymýlil - 2:0. Domácí hráči byli takřka všude. V 37. minutě zahrával P. Kalina rohový kop a posadil balon na hlavu Františka Šálka, který pod břevno zvýšil - 3:0. Ve 39. minutě se Kamil Kubíček dostal k odraženému balonu a z ostrého úhlu pomocí tyče už dal pro hostující celek na hrozivých - 4:0. Hosty pár minut poté vysvobodil hvizd hlavního rozhodčího k ukončení prvního poločasu.

Hosté bojovali, ale gólu se nedočkali

Do druhé půle se už útočná kvalita domácích nepřenesla. Byli to naopak hosté, kteří se usadili prakticky první půlhodinu druhého poločasu na polovině Srubce, ale gólově se nedokázali prosadit. Pozorně hrající obrana domácích hráčů, vyjma několika rohů, hostům nic, co by ohrozilo D. Koprnu, nedovolila. Nejblíže brance měl v 54. minutě D. Štěcha, který si naběhl na centr Mohameda. Jeho střela z voleje šla ale nad. V 60. minutě mohl sudí odpískat penaltu za zákrok na hostujícího Šafáře, ale rozhodčí Krčín však vyřešil situaci šalamounsky a ponechal Neplachovu výhodu ve vcelku nevýhodné pozici dle reakcí hostí. Nakonec v probíhající 88. minutě závěru zápasu ještě T. Kohout zkušeně vysunul Kamila Kubíčka, který se neomylně prosadil a završil tak svůj hattrick - 5:0. Domácí tedy nakonec vyhráli zaslouženě rozdílem třídy a na Srubci se opět po třech týdnech mohlo slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): I když jsme vyhráli rozdílem třídy, zápas nás stál hodně sil. Bojovalo se a místy to byl wrestling, ale Neplachov jsme prakticky do ničeho nepustili. Ve druhé půli se hodně času jen hádalo, frustrace hostů byla veliká. Jsem rád, že v prvním poločase jsme předvedli velmi dobrý výkon a utkání rozhodli.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( nehrající hráč ): Na Srubci jsme chtěli hrát otevřenou partii, žádného „zanďoura“, ale bohužel jsme se nedokázali vyrovnat s tvrdou až zákeřnou hrou domácích. Ti rozhodli o svém vítězství v první části, když v každé vážnější situaci byli důraznější a gólově se prosadili. Výsledek je ale pro nás příliš krutý, šance jsme si vytvořili, ale nepadá nám to tam. Přitom většinu druhé půle jsme odehráli na polovině soupeře, ale gólově jsme se neprosadili, zatímco domácí vystřelili jednou na bránu a byl z toho opět gól. A na góly se fotbal hraje. My teď „bojujeme“ s proměňováním šancí. Na Srubci jsme se ještě museli vyrovnat se zákeřnou hrou soupeře a dvojím metrem HR, který nám pískal každý kontakt a na druhé straně nikoli. Ať šlo o penaltový zákrok, po kterém následovala absolutně nesmyslná výhoda a nebo o hrubé a zbytečné zákroky bez míče. Domácí mají ve svých řadách výborné hráče a myslím, že tohle nemají zapotřebí.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - R. Janoušek [-] , K. Kubíček [-] , J. Mužík [-] , L. Marek [-] , P. Kalina [-] , T. Kroupa [-] , R. Hálek [-] , T. Zimmel [-] , J. Hekrdla [-] , J. Jindra [-]

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - O. Čada [-] , L. Sobota [-] , P. Dušák [-] , L. Svobodný [-] - P. Švec [-] , P. Mohamed [-] , P. Šafář [-] , D. Štěcha [-] - J. Hruška [-] , J. Švec [-] -

ŽK: 84. R. Janoušek - 43. P. Švec , 75. D. Štěcha , 80. P. Dušák .
Hráči zápasu: F. Šálek , K. Kubíček , J. Hekrdla .
Místo: Srubec. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 13:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 12:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 00:32
Petr Kubát

Expert: Milan PLACHTA
Tip experta: výhra domácích

Srubec hraje výborný fotbal, takže tady nemohu jinak než výhru domácích.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 23:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 14:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 13:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 09:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:35

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 18:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 13:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 09:39

Tip: výhra hostů