Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Stropnice přerušila sérii porážek a porazila Jankov "B"


23

Již 5 zápasů trvá černá série mužstva z Horní Stropnice, když v žádném z těchto duelů nezískala jediný bod a na domácím hřišti měli hráči velikou příležitost tuto nelichotivou sérii přerušit proti rezervnímu týmu Jankova. Hosté sice získali z posledních duelů nějaké body, ale ani to jim příliš nepomohlo, aby se vzdálili spodním příčkám tabulky a aktuálně jim patří 11. místo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený únik domácích a vedoucí branka

První docela nebezpečná situace utkání přišla v 10. minutě utkání, když přihrávka středem prošla kolem domácích obránců do vápna, kde se nacházel M. Ježek, ale ze slibné pozice zakončil nad branku domácích. Ve 13. minutě uvolnil domácí J. Haňur svého spoluhráče T. Kořínka, jenž unikal sám na bránu, ale dobře proti němu na rohu vápna zasáhl hostující vyběhnuvší brankář B. Šturma. 18. minuta přinesla další útočnou akci hostujícího celku, když šel z úhlu na branku M. Ježek, ale zakončil opět vedle. V probíhající 26. minutě proletěl středem hřiště dlouhý míč na domácího útočníka Tomáše Kořínka, který unikl hostujícím hráčům a kolem brankáře poslal míč do sítě - 1:0. V 35. minutě přiletěl před bránu domácích nebezpečný míč, M. Ježek se dostal zblízka k zakončení, ale trefil pouze brankáře P. Brouska. Ve 37. minutě zahrávali od postranní čáry hosté přímý kop. Na centrovaný míč si naskočil opět M. Ježek, ale hlavou jej trefil nad domácí branku. Před koncem poločasu chyboval domácí hráč J. Holej, přihrávku na vápno dostal kdo jiný, než Michal Ježek, ale jeho střelu robinsonádou vyrazil domácí brankář.

Domácí brzy přidali pojistku v podobě rychlého gólu

Do druhého poločasu domácí hráči vlétli jako uragán a než se hosté z Jankova stihli rozkoukat, Horní Stropnice už vedla o dvě branky. Ve 46. minutě si domácí na půli hřiště vyměnili několik rychlých přihrávek, Tošner unikl po křídle, odcentroval na druhou stranu vápna, kde si na míč počkal Tomáš Kořínek a zakončil akci do prázdné brány - 2:0. Po rozehrávce se k zakončení dostali i hostující hráči, ale centrovaný míč poslal J. Beníšek nad bránu. V 79. minutě domácí V. Bušta přihrál T. Kořínkovi, jenž ještě posunul na střed vápna, kde si míč zpracoval Michal Fajfrlík a levou nohou nedal brankáři šanci - 3:0. V 81. minutě se do dalšího zakončení dostal hostující M. Ježek, ale z úhlu trefil opět jen připraveného brankáře. V 86. minutě centroval J. Beníšek, našel M. Predigera, ale ani ten si nedokázal zblízka poradit s domácím brankářem P. Brouskem. V 89. minutě se ale hosté přeci jen dočkali snížení, když hlavičkou přiťukl M. Ježek míč ve vápně svému spoluhráči Martinu Řezníčkovi a ten se nemýlil - 3:1. V nastaveném čase se hosté dostali ještě do poslední šance zápasu, když míč z vlastní poloviny nakopl M. Řezníček na M. Predigera, který se dostal do vápna, vytvořil si prostor k zakončení, ale brankář P. Brousek byl opět na svém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( domácí fans ): Jsem rád, že se nám konečně podařilo po delší sérii bez bodu doma vyhrát. Bylo to i podle tabulkového postavení takové povinné vítězství. Snad se dostane troška klidu na kopačky a doufám, že kluci tyhle body potvrdí v dalším domácím zápase s Olešníkem.

SK Jankov B
Martin Kudláček ( hráč ): Je to stále dokola. Vypracujeme si moře šancí, ale nedokážeme je proměnit a soupeř potrestá každou naší chybu. Nebyli jsme horší než domácí, ale oni na rozdíl od nás trefili bránu. Musíme dál bojovat a nic nevzdávat. Věřím, že se to jednou zlomí. Ale bohužel bez trénování to nepůjde..... 5 lidí na tréninku je prostě málo.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - R. Valíček [-] , R. Brousek [-] , J. Maršálek [-] , J. Nistor [-] , J. Kunágl [-] , M. Kusák [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , D. Chovanec [-] , V. Bušta [-]


ŽK: 45. J. Haňur - 20. M. Řezníček , 30. L. Simandl .
Místo: Horní Stropnice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - CHOVANEC Zdeněk (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 00:32
Petr Kubát

Expert: Milan PLACHTA
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase bych asi tipoval výhru Jankova.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 23:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 14:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 13:38

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 18:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 13:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 09:39

Tip: výhra hostů