Neplachov doma padl s rezervou Olešníku "B"/Temelínu


Branky


24. M. Jaroš , 27. D. Nygmet , 39. M. Tressl (p.) , 70. M. Tressl
26

Neplachov v dalším utkání v bukovském azylu přivítal rezervu Olešníka a v utkání sousedů z tabulky bylo o co hrát. Neplachov se v případě vítězství mohl posunout nahoru a nebo naopak v případě prohry mohli hosté z Olešníka v tabulce přeskočit pravě domácí. Neplachov na domácí půdě v podzimní části doposud neprohrál, ale soupeř z Olešníku "B"/Temelínu přijel se 3 neprohranými zápasy v zádech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půlce bylo o výsledku zápasu téměř jasno

Do utkání vstoupil lépe Neplachov. Díky lepšímu pohybu měli domácí více ze hry a zkoušeli se dostávat za obranu hostů kolmicemi na rozběhnuté útočníky. Obrana hostů ale hrála důrazně a v šestnáctce bylo pro domácí těžké se prosadit. A pár střel domácích zpoza velkého vápna se nevešlo mezi tři tyče. Domácím se pak povedlo několikrát prosadit po pravé straně, ale své možnosti řešili ukvapeně. V 15. minutě už mohlo být pro domácí veseleji. Po přesné přihrávce právě z pravé strany se dostal do dobré pozice v pokutovém území hostů k zakončení J. Hruška. Gólman hostí Cihla byl však dobře postaven a jistě zasáhl. Ve 20. minutě měli domácí asi největší příležitost ke vstřelení gólu. Když šel balón opět po průniku z pravé strany do pokutového území hostů a tam po závaru domácí doráželi třikrát po sobě a nedokázali propasírovat balón do branky, kdy pokaždé nastřelili bránícího hráče. Staré známé klišé „nedáš dostaneš“ platilo i nyní. Jen chvíli na to ve 24. minutě zbytečně váhal s odkopem míče v šestnáctce domácích Svobodný, hostující Michal Jaroš si ho zkušeně potáhl za dres, dostal se před něj a zblízka nedal Bickovi šanci - 0:1. Jen o pár minut na to bylo s domácími ještě hůře, když nikým neatakovaný Nygmet Daulet v 27. minutě vypálil z dobrých pětadvaceti metrů a trefil přesně - 0:2. Míč zapadl do vzdálenějšího rohu Bickovi branky. Pro domácí ledová sprcha, pro hosty veliké povzbuzení. V dalších minutách byli domácí rozhozeni a dopředu nevytvořili nic, co by stálo za řeč. Naopak hosté si užívali dvougólové vedení, hráli účelně a čekali na další chybu domácích. Ta přišla ve 39. minutě, kdy po kontaktu domácího O. Čady a hostujícího M. Jarošem v pokutovém území nařídil rozhodčí Feitl penaltu. Tu Miroslav Tressl bezpečně proměnil a za stavu 0:3 se šlo do šaten.

Neproměněná penalta a definitivní hřebík do "rakve" domácích

Do druhé půle domácí změnili rozestavení a chtěli se pokusit s hrůzným výsledkem něco udělat. A hra na tři útočníky „přinesla své ovoce“, když několik minut po začátku druhého dějství byl v šestnáctce hostí sražen neplachovský Pícha. Rozhodčí Feitl i v tomto případě nařídil pokutový kop. K exekuci se postavil nejlepší střelec domácích J. Švec, jenže nedal. Hostující gólman Cihla vystihl směr a balón vyrazil a ani následná dorážka se J. Švecovi nepovedla, balón doskákal mimo branku. Domácí se i tak nevzdávali a vytvořili si další šance. Nejdřív Pícha po centru Šafáře zblízka z první přestřelil, pak hlavičkoval po dalším centru z pravé strany D. Štěcha jen těsně mimo a když se v dobré pozici v pokutovém území netrefil k bližší tyči ani P. Mohamed bylo jasné, že domácí už jen těžko s výsledkem něco udělají. Po těchto neproměněných šancích se povedlo hostům několik brejků. D. Szep ještě pohořel na brankáři Bickovi. V další brejkové situaci ze 70. minuty se hosté řítili tři na jednoho, a tuhle možnost už využili, když se parádně uvolnil v šestnáctce přes jediného obránce domácích Miroslav Tressl a prudkou střelou na bližší tyč dokonal zmar domácích - 0:4. Ve zbytku utkání se už kromě pár šarvátek po zbytečně ostrých zákrocích nic zásadního nestalo a hosté si tak zkušeně dokráčeli pro tři body, když domácím ukázali, jak proměňovat gólové příležitosti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( nehrající hráč ): Těžko se mi hodnotí tento zápas. V prvních dvaceti minutách jsme měli dát dva góly a myslím, že by se to odvíjelo jinak. Hosté nám pak ale dali doslova lekci z produktivity a první půli jsme dohrávali rozhození a bez důrazu v osobních soubojích, z čehož pak vyplynul i třetí gól. V druhé části jsme chtěli něco změnit a pokusit se co nejdříve vstřelit kontaktní gól. Změnili jsme rozestavení a posílili útok. A šance přišly, jenže ani z jedné jsme nedokázali skórovat, vlastně ani z penalty a to se pak boduje těžko. Navíc hosté hráli zkušeně, nekazili přihrávky a byli důrazní v soubojích, někdy tedy až za hranou. A když jsme inkasovali čtvrtý gól, bylo po nadějích. Paradoxem je, že oproti minulému utkání v H. Stropnici jsme se sešli v daleko lepší sestavě.

FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Přijeli jsme zase skoro jen v 11 lidech a nečekal nás lehký soupeř. Neplachov tuto sezonu hraje výborně a proti nám nastoupili v plné sestavě. My jsme ale hned od začátku na soupeře vlétli a za chvíli jsme vedli 3:0 a to soupeře nejspíše položilo. Hrál se tvrdý, místy i zákeřný fotbal, což pan rozhodčí moc nezvládl a párkrát se s hráči i dohadoval, což nám vyhovovalo, protože se hra kouskovala. Druhý poločas jsme si pohlídali a hráli hlavně dozadu. Neplachov nevyužil jedinou šanci a to ani v podobě pokutového kopu, takže za výsledek jsme neskutečně rádi.



Místo: Dolní Bukovsko. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Feitl Jaroslav - ŠÍMA Václav (N), HASIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z hodnocení     15. 10. 2018 08:19
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - FEITL Jaroslav: 5
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 7
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Sokol Neplachov: 5
Výkon hostů - FK Olešník B / Temelín: 10
Hráč utkání - domácí: Martin Dušák
Hráč utkání - hosté: Ondřej Cihla
Hodnocení hráčů - domácí: Lukáš Svobodný - 5, Michael Hruška - 5, Ondřej Čada - 5, Martin Dušák - 10, Patrik Mohamed - 5, Pavel Dušák - 5, Jaroslav Hruška - 5, Jan Švec - 3, Petr Šafář - 5, Petr Švec - 5, David Štěcha - 5, Michal Pícha - 5, Ladislav Sobota - 5, David Valeš - 5, Štěpán Bicek - 5,
Hodnocení hráčů - hosté: Ondřej Cihla - 10, Petr Mach - 10, Václav Havlíček - 10, Lukáš Říha - 10, Petr Vornay - 10, Daulet Nygmet - 10, Michal Jaroš - 10, David Szep - 10, Martin Šíma - 10, Jan Kříž - 10, Tomáš Volf - 10, Miroslav Tressl - 10,
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 14:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 09:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:06

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady budu více věřit hostům. Proti nám domácí neodehráli dobré utkání. Zkušenější hosté by si měli dokráčet pro tři body i když to nebudou mít lehké.

Tip: výhra hostů