Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase kola si domácí Hluboká "B" těsně poradila s leaderem ze Srubce


26

V tomto duelu čekal diváky zápas o průběžně prvenství v tabulce OP Českobudějovicka. Domácí tým rezervy Hluboké ještě na svém hřišti neztratil jediný bod a díky několika vydařeným zápasům na hřištích soupeřů se vyšvihl na aktuální 2. místo tabulky. Hosté ze Srubce v minulém kole utrpěli první podzimní porážku na domácím hřišti od Žabovřesek, což ale díky ostatním výsledkům minulého kola nezměnilo nic na tom, že i přesto setrvali před tímto kolem na 1. místě tabulky. Váhu zápasu potvrdil i fakt, že byli navíc delegováni tři sudí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí branka domácích před koncem poločasu

Hosté ze Srubce měli prvních 25 minut mírnou převahu, kterou korunovali vedoucí brankou. Ve 26. minutě centroval z pravé strany P. Kalina a René Janoušek se trefil hlavou do šibenice - 0:1. Poté ovšem začali pomalu přebírat iniciativu domácí hráči Hluboké a po dvou šancích, kdy je vychytal D. Koprna, už ve 36. minutě kapituloval, když centr z prava podél malého vápna nedokázala obrana Srubce odvrátit a na zadní tyči číhající Martin Čuhaj se zapsal mezi střelce - 1:1. Ve 38. minutě po závaru před hostující brankou vyrazil nohou střelu z brankové čáry srubecký P. Kalina. Domácím se přesto podařilo do poločasu vstřelit ještě branku tzv. "do šatny". Po faulu stopera J. Jindry v 45. minutě z prava zahrávali standartní situaci. Místo centru do šestnáctky, hráč posunul balon doleva a Josef Procházka se trefil s pomocí tyče do branky - 2:1.

Druhá půle přinesla po brance na každé straně

Ve druhém poločase se hrál opět svižný a bojovný fotbal. Velkou šanci měl Srubec na vyrovnání v 60. minutě, kdy postupoval z pravé strany K. Kubíček, ale místo přihrávky před branku na zcela osamoceného R. Janouška volil sám zakončení a trefil tyč. Pravidlo nedáš dostaneš, se potvrdilo do puntíku. To v 68. minutě domácí z totožné standartní situace jako na konci prvního poločasu, jen tedy z levé strany, posunuli míč na Petra Stejskala, který propálil skrumáž těl a D. Koprna tečovaný balon pustil jeslemi - 3:1. Hosté ze Srubce přidali na pohybu a zamkli Hlubocké do jejich vápna. V 76. minutě snaha vyústila v kontaktní branku. Dlouhý balon před vápnem prodloužil R. Janoušek na Kamila Kubíčka a ten hezkou střelou na první tyč vrátil Srubci naději - 3:2. I když se hosté snažili, do vážnější situace se už nedostali a Hluboká tak v podzimním šlágru zvítězila.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou B
René Janoušek ( hráč ): Na Hluboké musíme hrát dobře dozadu a dělat co nejméně chyb, protože šance jsme si tady vždy vytvořili. My jsme ty chyby ale bohužel dnes zase udělali... proto hrajeme Okres :-) Bylo to hratelné utkání a chtěli jsme odvézt alespoň bod, ale dopadlo to jinak.




Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
O. Brůha [-] - M. Maurer [-] , O. Krátký [-] , K. Štabrňák [-] , M. Kovařík [-] , K. Jandera [-] , F. Brom [-] , J. Procházka [-] , P. Stejskal [-] , M. Čuhaj [-] , M. Kudrle [-]

TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - R. Janoušek [-] , R. Leština [-] , K. Kubíček [-] , L. Marek [-] , P. Kalina [-] , F. Šálek [-] , T. Kroupa [-] , J. Hekrdla [-] , R. Hálek [-] , J. Jindra [-]

ŽK: 56. M. Maurer - 68. J. Jindra .
Místo: Hluboká. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 23:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 14:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:06

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zkusím tipnout výhru domácích, i když Srubec má velmi dobré mužstvo. Na Hluboké se moc často nevyhrává.

Tip: remíza