Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 13:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv vcelku snadno získala 3 body z Úsilného


Branky


25

Hráči domácího týmu Úsilného by možná už nejraději měli podzimní část soutěže za sebou, protože výsledkově se jim vůbec nedaří a jsou zatím jasně nejhorším týmem letošního ročníku OP Českobudějovicka, když z 9 odehraných zápasů si připsali jen 3 body za výhru nad Horní Stropnicí. Hostující hráči se Zlivi mají naopak po vydařeném vstupu do soutěže příjemnější myšlenky, když jsou neustále v kontaktu s popředím tabulky a střádají bod za bodem, byť z posledních dvou zápasů získali jen jeden za remízu na Lokomotivě ČB "B".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Od první minuty zápasu bylo na hodně oslabeném domácím celku znatelné, že se budou snažit hrát alespoň o remízový bod a nebudou se hnát bezhlavě do útočení proti silnému soupeři ze Zlivi. V prvním poločase měli míč na svých kopačkách z 90% převážně hráči hostujícího celku. Přesto ani tato herní převaha nevedla v první půli k nějaké gólové radosti hráčů zlivského týmu. Paradoxně největší šanci zápasu měli domácí hráči Úsilného, ale brankář hostů Remta jim nedovolil skórovat. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:0.

Pytel s góly se roztrhl ve druhém poločase

Ve druhém poločase se průběh hry vyvíjel ve stejné režii jako v první části zápasu. Hostující hráči ze Zlivi navíc zrychlili a zpřesnili hru, což jim postupem minut přineslo i tížené branky. Největší hrozby přicházely z krajních prostorů hřiště. Prvním střelcem zápasu se v 56. minutě stal Tobiáš Kořínek, který krásnou křížnou střelou otevřel skóre zápasu - 0:1. Poté přišel chvilkový útlum hostujícího celku a domácí toho mohli využít , jenže pár svých šancí nedokázali proměnit v gól i z důvodu, že proti byl pohotový a výborný Jiří Remta v hostující brance. V 76. minutě přišla krásná individuální akce Milana Ďurici. Jeho střela z prostřed vápna trefila pouze tyč, ale on sám pohotově levou nohou svojí střelu ze vzduchu zamířil do branky - 0:2. V 85. minutě přišla krásná fotbalová akce v podání hostů po ose K. Jindrle, M. Fürst a do prázdné brány zakončující Milan Ďurica - 0:3. Poslední gólová akce hostů přišla o chvilku později v 87. minutě a opět z pravé strany přihrával Matěj Fürst před prázdnou bránu svému spoluhráči Karlu Jindrlemu - 0:4. Poslední slovo zápasu měli přeci jen domácí, když hostující hráči na půli hřišti vyrobili chybu a ztrátou míče dovolili domácímu týmu ještě zkorigovat skóre. V 89. minutě se autorem branky stal Petr Vazač - 1:4.



Ohlasy k zápasu



SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Od první minuty jsme byli lepším týmem, pouze nám trvalo vstřelit první branku. Domácí neměli v zápase takřka žádnou příležitost, dostat nás pod tlak. Když už přišel nějaký náznak příležitosti, pohotově si s jejich šancemi poradil skvělý Jirka Remta. Rozhodně tyhle 3 body jsou pro nás zaslouženými.



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - F. Leština [-] , R. Trousil [-] , M. Fajtl [-] , S. Dubský [-] , P. Brůžek [-] , J. Jírovec [-] , P. Švec [-] , Z. Německý [-] , J. Čada [-] , V. Dolejšek [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - T. Kořínek [-] , K. Jindrle ml. [-] , J. Zrun [-] , M. Ďurica [-] , O. Šťastný [-] , M. Novotný [-] , M. Fürst [-] , T. Kazík [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-]

Hráči zápasu: J. Remta , M. Ďurica .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 23:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:49

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 14:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:06

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zkusím tipnout remízu. Domácí jsou v domácím prostředí nepříjemní a myslím si, že s tím mladíci ze Zlivi budou mít problémy. Malé hřiště též hraje ve prospěch domácích.

Tip: výhra hostů