Borovany zabraly a získaly všechny body na hřišti v Žabovřeskách


Branky


26

Domácí tým Sokol Žabovřesky přivítal na svém hřišti soupeře ze spodních pater tabulky Calofrig Borovany. Hráči domácího celku v minulém kole potvrdili, že na hřištích soupeřů se jim daří velice dobře a uštědřili první porážku leaderovi tabulky ze Srubce. Naopak na domácím hřišti to doposud nebylo ono a aktuální bilance byla 4 zápasy = 4 remízy. Hosté z Borovan se zase pomaličku probouzí z letargie, která je potkala v úvodu sezóny a v posledních 5 zápasech, krom herního výpadku na hřišti Rudolfova "B", si pokaždé připsali bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly dvě branky, ale skóre po 45 minutách bylo 0:0

První poločas se odehrával spíše od vápna k vápnu, přesto pár šancí diváci viděli. Hosté se po kombinaci na lajně dostali až do zakončení a branku vstřelili, ale pro ofsajdovou situaci nebyla uznána. Na druhé straně po centru domácího Jakuba Hály a sklepnutí P. Pokorného skóroval Petr Borovka do prázdné brány, ovšem i v této chvíli bylo odmáváno postavení mimo hru a gól neplatil. Poté si hosté ještě vytvořili dvě šance, ale ty gólman Škaroupka vychytal. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného bezgólového stavu.

Posledních deset minut přineslo 3 branky

První gól ve druhé půlce přišel po hezkém kombinačním brejku hostů v 59. minutě, do kterého se zapojili útočníci Faktor s Tomáškem, který poslal přihrávku na Aleše Piláta a ten zkušeně placírkou do horního rohu domácí branky zakončil - 0:1. Hráči Žabovřesek se snažili o vyrovnání, ale stále se jim toho moc nedařilo. Naopak přišel trest. V 83. minutě hráči hostů A. Pilát, M. Tomášek a Filip Faktor zkušeně vykombinovali pět obránců domácích a posledně jmenovaný obstřelil brankáře - 0:2. Domácím se hned o minutu později v 84. minutě podařilo snížit, když se trefil krásně levou nohou Petr Borovka - 1:2. Ovšem místo očekávaného tlaku na hostující bránu se hrálo spíše mezi vápny, přičemž ještě přišel třetí gól do domácí sítě. D. Babka vybojoval míč, utekl domácím hráčům a poslal nízký centr do vápna, který si našel Martin Tomášek a v 89. minutě do poloodkryté brány neměl problém skórovat - 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): V tomto zápase jsme chtěli potvrdit 3 body ze Srubce, ovšem to se nám od začátku vůbec nedařilo. Soupeř nás přehrával od začátku zápasu až do konce a my k tomu hráli opravdu špatně. Nedařila se nám kombinace, zakončení, prostě vůbec nic. Ve druhé půli jsme chtěli zlepšit hru, ale to se nám opět nepodařilo a odehráli jsme naše nejhorší utkání na podzim. To ale nic nemění na tom, že Borovany byly opravdu lepším týmem a tři body berou zaslouženě. My se musíme soustředit na další těžký zápas, kdy zajíždíme do Zlivi.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Zápas byl bojovný a rozhodující bylo, komu se podaří vstřelit první branka, což se naštěstí podařilo nám. Kdybychom první inkasovali, byli bychom možná vděčni za remízu. Rozhodně jsem moc rád, že se zápas povedl takto a odvážíme si 3 body. V neposlední řadě musím pochválit celý manšaft, kluci bojovali a týmovým výkonem se zasloužili o tento výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , P. Borovka [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

FK Calofrig Borovany
V. Knechtl [-] - P. Langer [-] , J. Pečman [-] - J. Čermák [-] , B. Němec [-] , A. Pilát [-] - B. Kratoška [-] , M. Tomášek [-] , F. Faktor [-] - A. Fencl [-] , D. Babka [-]

Hráči zápasu: M. Velík - A. Pilát , F. Faktor , M. Tomášek .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hučík Marek - ŠTANDA Rudolf (N), LENČEŠ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z hodnocení     13. 10. 2018 20:13
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Hučík Marek: 5
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 7
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Sokol Žabovřesky: 6
Výkon hostů - FK Calofrig Borovany: 8
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 23:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 14:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 09:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:06

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že ,,Žáby" konečně prolomí domácí šňůru remíz a vyhrají. Možná už by se mohl trefit i Luboš Formánek. :)

Tip: výhra domácích