Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Trhové Sviny "B" si lehko poradily se soupeřem z Jankova "B"


Branky


23

V souboji dvou rezervních celků se střetla mužstva Trhových Svinů a Jankova. Byl to souboj týmů ze středních pater tabulky OP Českobudějovicka, přičemž domácí Trhové Sviny na tom byly o pár bodů lépe. Na domácím hřišti si ze třech zápasů připsaly 6 bodů. Načež Jankov se doposud na podzim prezentoval nejslabším útokem, když vstřelil 11 branek a na hřištích soupeřů to také nebyla sláva, protože si jankovští hráči připsali ze třech výjezdů pouhé 2 body... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo o výsledku takřka rozhodnuto

Od prvních minut zápasu bylo na hřišti zřejmé, že aktivnější budou fotbalisté domácích Trhových Svinů. Soupeře se snažili domácí hráči zatlačit před vlastní branku a snaha o vstřelení úvodního gólu brzy slavila úspěch a to hned dvakrát, když se domácí mužstvo prosadilo během jedné minuty dvěma góly. Nejdříve se ve 20. minutě prosadil domácí záložník Michal Švepeš, jenž otevřel skóre zápasu - 1:0. Hned za minutu v 21. minutě herního času se přidal se svým zásahem Jan Gažák st. a zvýšil náskok domácích fotbalistů - 2:0. Poté až na pár vyjímečných situací hráli pouze domácí hráči. Do poločasu stihli navíc přidat ve 32. minutě ještě jednu branku, jejímž autorem byl Jiří Tůma - 3:0. Posledních 15 minut poločasu si už domácí snadno pohlídali a do kabin odcházeli s třígólovým vedením.

Domácí si výsledek pohlídali a přidali další dvě branky

Do druhé části hry se hostujícím hráčům rezervního mužstva z Jankova vstupovalo za stavu 3:0 v jejich neprospěch v nepříjemném rozpoložení. Ale ve 46. minutě pro ně bylo ještě mnohem hůř, když se hned v úvodu druhé půlky trefil podruhé v zápase do hostující sítě Jan Gažák st. - 4:0. V tu chvíli se schylovalo k debaklu hostujícího týmu. Naštěstí pro hosty na nějaký čas střelný prach na domácích kopačkách zvlhl a skóre se poté měnilo až v 74. minutě. Tahle chvilka byla jediným světlým okamžikem hostujícímu celku, kterému se podařilo potrestat nedůslednost v pokutovém území domácích a stav zápasu snížil Matěje Prediger - 4:1. Na chvilku proto, že za další minutu v 75. minutě se do střelecké listiny zapsal opět domácí hráč David Tisoň a skóre zápasu uzavřel - 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): Zatím asi nejpovedenější zápas. Dobře to začalo fungovat v obraně a je tam i pár hráčů, kterým se konečně podařilo dát gól. Před derby se Stropnicí je to dobrý posun.

SK Jankov B
Martin Kudláček ( hráč ): Zápas se nám hrubě nevydařil. V naší hře chybělo snad vše, co k fotbalu patří. Bohužel se potýkáme s kvalitou v kádru a hrajeme jak hrajeme. Pokud nezačneme jezdit a bojovat o každý míč, nemáme v okrese co dělat.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - M. Švepeš [-] , J. Gažák [-] , J. Petr [-] , D. Tisoň [-] , V. Graňo [-] , J. Tůma [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , F. Pavel [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - J. Janeček [-] , O. Maxa [-] , F. Černý [-] - J. Beníšek [-] , P. Klíma [-] , V. Homoláč [-] , D. Šindelář [-] , S. Kysela [-] - M. Kudláček [-] , M. Ježek [-]

ŽK: 61. M. Ježek .
Hráči zápasu: J. Gažák , J. Tůma .
Místo: Slavče. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Marek - MORONG Štefan (N), BÜRGER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Miroslav TRESSL
Tip experta: výhra domácích

Doma budou Sviny silné a určitě rezervu Jankova porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích