0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Stropnice opět padla, tentokrát doma s Neplachovem


Branky


23

Hráči týmu TJ Hraničář Horní Stropnice vůbec nezažívají nejlepší období a v posledních 4 soutěžních zápasech nezískali ani bod a tabulkou se pomaličku propadají na samé dno. Mužstvo z Neplachova na tom není s formou o mnoho lépe a po posledních dvou remízách z domácího prostředí se jistě chtěli pokusit přivézt ztracené body z venkovního hřiště. Jenže na konci týdne onemocnělo hostujícímu týmu několik hráčů, další měli pracovní povinnosti nebo jiné důvody a nebo jsou zranění. Na zápas ve Stropnici tedy v podstatě chyběla půlka mužstva ( D. Štěcha, M. Dušák, M. Hruška, D. Valeš, L. Sobota, L. Svobodný, M. Pícha, M. Dvořák…), takže hosté slepili sestavu a nakonec přijeli v 11 lidech...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté se dvakrát radovali

Od začátku zápasu bylo na hřišti znatelné, že se hosté budou v 11 lidech snažit hrát co možná nejjednodušší fotbal, aby ušetřili síly na celý zápas. První gólovku i přesto měli domácí. Za stavu 0:0 ve 22. minutě šel sám na gólmana Š. Bicka domácí útočník J. Kunágl, který si zaběhl na přesnou přihrávku M. Tošnera za obranu. Brankář hosty ale podržel. V 27. minutě pak dali gól neplachovští, ale domácí pomezní odmával sporný ofsjad, když balón do sítě dorazil hlavou dobíhající J. Švec po tvrdé střele P. Mohameda, kterou domácí gólman neudržel. Rozhodčí Pileček gól hostujícího celku neuznal. Celý první poločas hosté více drželi balón, přesněji si přihrávali a byli nebezpečnější. Dařilo se jim přecházet přes domácí obránce především po stranách. Domácí měli možnost ve 30. minutě z rohového kopu, kdy po lehké teči M. Haňura skončil míč na první tyči Bickovo branky. Ve 33. minutě po kombinační souhře kolem velkého vápna se dostal ke střele domácí hráč M. Tošner, ale trefil pouze brankáře hostujícího celku. Nakonec se hráči Neplachova gólu dočkali v 38. minutě, když dva souboje po sobě ve středu hřiště vyhrál důrazný P. Dušák a přesně rozehrál na P. Švece, ten posunul míč na rozběhnutého bratra J. Švece, který přihrál z pravé lajny do vápna na nabíhajícího Jaroslava Hrušku a ten ve skluzu poslal Neplachov do vedení - 0:1. Gólem mohl skončit i přímák P. Švece, který prudce zakroutil balón kolem zdi a domácí gólman Brousek na poslední chvíli vyrazil na roh. Poslední slovo v první půli měli i tak hosté, když ve 43. minutě zachytili špatnou rozehrávku domácích hráčů a po krásné průnikové přihrávce středem šel Jan Švec sám na gólmana Brouska, kterého nekompromisně prostřelil - 0:2.

Druhá půle už branku nepřinesla

Ve druhé půli se už hostům tolik nedařilo držet míč na svých kopačkách a bylo znát, že pomalu docházejí síly a domácí se začali více tlačit středem hřiště. Nicméně lepší možnosti ke skórování si i nadále vytvářeli neplachovští. Nebo spíše takové pološance z protiútoků, které většinou táhnul J. Hruška nebo P. Mohamed. Ve 49. minutě dostal pěknou přihrávku před bránu domácí útočník T. Kořínek, ale opět trefil pouze hostujícího brankáře. Stále aktivní J. Hruška se dostal v 60. minutě do gólové šance v šestnáctce domácích po přihrávce P. Mohameda. Jeho zakončení však vyrazil domácí brankář mimo tři tyče. V 64. minutě se povedlo hostům vstřelit třetí gól, když si J. Švec naběhl na zpětnou přihrávku P. Mohameda z levé strany do pokutového území domácích a rozvlnit síť v poloprázdné brance nebyl problém. Pomezní nějakou chvíli váhal a nakonec zvedl praporek. Hlavní rozhodčí pak po gestikulaci s pomezním gól opět neuznal. To hostující celek nakonec nemuselo mrzet, protože utkání takticky zvládl a dovedl do vítězného konce. Domácí hráči sice druhý poločas přidali, ale přes pozornou obranu Neplachova přejít v podstatě nedokázali. Gólovku si v podstatě připravili pouze jednu po hodině hry. A to se zase vyznamenal neplachovský brankář Š. Bicek, který reflexivně vytáhl prudkou hlavičku M. Haňura směřující do horního rohu branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( domácí fans ): Mrzí mě, že jsme doma opět prohráli. Ale dnes výkon bohužel na body nebyl. Myslím si, že našim hráčům chybělo snad všechno, drive, chuť, myšlenka atd. Při vší úctě k Neplachovu, hosté také nepředvedli žádný excelentní výkon, ale aspoň zkoušeli něco vymyslet a zaslouženě si od nás vezou 3 body.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( nehrající hráč ): Abych řekl pravdu, měli jsme obavy, jestli dáme dohromady jedenáct lidí. Nakonec se to povedlo, když nám vypomohl matador R. Čada a odběhal bez možnosti střídat celé utkání. Někteří pak museli nastoupit nachlazení nebo se zraněním. No a ještě jsme pak odvezli všechny body a bez obdrženého gólu, prostě paráda. Takže bych rád poděkoval všem, co to v sobotu tak obětavě vybojovali. Myslím, že výhra byla i zasloužená a jsme za tyhle body opravdu rádi.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - R. Valíček [-] , R. Brousek [-] , J. Maršálek [-] , J. Nistor [-] , J. Kunágl [-] , M. Kusák [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , D. Chovanec [-] , V. Bušta [-]

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - J. Láník [-] , O. Čada [-] , P. Dušák [-] , J. Klečka [-] - P. Švec [-] , P. Mohamed [-] , P. Šafář [-] - J. Hruška [-] , J. Švec [-] - R. Čada [-]

ŽK: 36. M. Tošner , 85. R. Valíček - 71. J. Klečka , 74. J. Hruška , 75. J. Švec .
Hráči zápasu: P. Brousek - P. Dušák , J. Láník , Š. Bicek .
Místo: Horní Stropnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pileček Josef - CHOVANEC Zdeněk (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Miroslav TRESSL
Tip experta: výhra hostů

Zde věřím hostům, mají dobrou formu a určitě ji i na těžkém terénu ve Stropnici potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů