Bezgólový zápas Žabovřesky - Olešník "B"/Temelín


Branky


29

Žabovřesky vyhrály minulý týden na hřišti v Horní Stropnici a doma chtěly body jistě potvrdit, ale nečekal je lehký úkol, protože přijel soupeř z Olešníku "B"/ Temelínu, který patří k týmům z vrchní části tabulky. Přestože hosté přijeli k zápasu v 11 lidech, dal se očekávat vyrovnaný zápas...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezchybná obranná práce obou celků

Od začátku zápasu se hrálo spíše mezi vápny a pokud se hosté snažili vytvořit nějakou nebezpečnou šanci, pokaždé domácí mužstvo podržel výborně hrající stoper Vít Hrabčák. V ojedinělé šanci hostujícího celku se ocitl Miroslav Tressl po krásné individuální akci Michala Jaroše, ale přibližně z penalty přestřelil i síť za bránou. Hráči domácího týmu se dostali do první šance v 25. minutě, když se míč odrazil na roh malého vápna, tam se objevil Borovka, ovšem místo střely se snažil ještě najít Pilného, což se mu už nepodařilo. O pár minut později přešel krásně po pravé straně mezi dvěma hráči Jakub Hála, poslal pěkný centr před branku hostů, ovšem ti ho odvrátili na roh. Obrany obou celků pracovaly výborně a bylo těžké se přes ně dostat.

Druhý poločas přinesl jen další neproměněné šance

O poločase pozměnil trenér domácích sestavu a fotbal se trochu více otevřel. Na obou stranách se rodily příležitosti k brejkům. Domácí tým hrozil po standartních situacích, ovšem marně. Největší šanci zápasu si hráči ze Žabovřesk vytvořili v 65. minutě, když po přímém kopu L. Formánka krásně hlavičkoval Hrabčák, ovšem míč se pouze otřel o břevno. O pět minut později po rohu hlavičkoval Pilný, avšak opět bez gólu. To mohlo domácí hráče mrzet. V 80. minutě se po hezké kombinaci dostali hostující hráči do vápna Lukášem Říhou, ovšem domácí celek skvěle podržel gólman Škaroupka. A tak tedy zápas skončil bez branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Řekl bych, že remíza je naprosto zasloužená. Nás jenom mrzí, že jsme po čtyřech zápasech doma počtvrtý remizovali a nedaří se nám získat 3 body pro naše úžasné Ultras!

FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Hřiště bylo opravdu špatné, šance měly oba týmy, ale proměnit nedokázal nikdo nic. Bohužel to samozřejmě nepodpořilo fotbal a pro diváky to určitě nebylo atraktivní utkání.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , P. Borovka [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - J. Pešek [-] , P. Tomek [-] , D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , Z. Vařák [-] , V. Havlíček [-] , M. Tressl [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 12. V. Vácha - 43. D. Szep .
Hráči zápasu: V. Hrabčák , T. Hála - V. Havlíček , L. Říha .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 46. Rozhodčí: Pileček Josef - RYNEŠ David (N), BROM Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - PILEČEK Josef: 2
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 3
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Sokol Žabovřesky: 7
Výkon hostů - FK Olešník B / Temelín: 7
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - PILEČEK Josef: 7
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 7
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Sokol Žabovřesky: 7
Výkon hostů - FK Olešník B / Temelín: 7
Hráč utkání - domácí: Tomáš Hála

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Pavel Randa
Tip experta: výhra hostů

Žabovřesky letos ještě doma nevyhrály a Olešník by výhra mohla posunout v tabulce hezky nahoru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích