Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné slaví první výhru a odnesla to Horní Stropnice


Branky


21. J. Čada , 60. S. Dubský , 85. P. Vazač , 90. P. Vazač (p.) - 13. R. Brousek , 14. T. Kořínek , 61. T. Kořínek
25

Domácí hráči z SK Úsilné se v podzimní části OP Českobudějovicka trápili a po 4 zápasech neměli v tabulce ani jediný bod. Na hřiště do Úsilného přijel o víkendu tým z Horní Stropnice, který si chtěl spravit chuť po středeční dohrávce, kde jednoznačně podlehl soupeři z LOKO "B" na jejich hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas odpovídal tabulkovým předpokladům

Začátek zápasu vyšel lépe hostujícímu celku z Horní Stropnice, když ve 13. minutě přišel z jejich strany první gólový zápis, který si připsal Roman Brousek - 0:1. Domácí se nestihli z prvního zásahu ještě ani otřepat a ve 14. minutě lovil brankář Novák míč ze své sítě podruhé, když si hostující útočník Kořínek pohrál s domácími obránci i gólmanem a zvýšil vedení Stropnice - 0:2. Pro hostující celek byl tohle začátek zápasu jako z říše snů. Po 20 minutách se ale aktivita hostujících hráčů vytratila a iniciativu začali přebírat domácí hráči. V 21. minutě se podařilo snížit po chybě hostujících hráčů Jakubu Čadovi - 1:2. Ve druhé půlce prvního poločasu se už žádný gól ani na jedné straně neurodil, přesto ale domácí nejednou alespoň otestovali pevnost brankové konstrukce.

Ve druhé půli domácí zabrali a v posledních 5 minutách zápas otočili

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva aktivně a vcelku hojná návštěva diváků se mohla těšit ze spousty nebezpečných útočných akcí, kterých na domácí straně bylo o něco více. Po čtvrt hodině hry druhého poločasu se podařilo v 60. minutě srovnat skóre domácímu útočníkovi Dubskému - 2:2. Odpověď hostujícího celku ale na sebe dlouho nenechala čekat, když chybu domácího brankáře v 61. minutě využil ke skórování hostující Tomáš Kořínek a strhl vedení v zápase opět na stranu Horní Stropnice - 2:3. Na vyrovnání domácí diváci čekali do 85. minuty, to se prosadil domácí zkušený útočník Petr Vazač - 3:3. Ale to nebyl pro domácí fans poslední příjemný moment zápasu. V 90. minutě přišel po nedůsledných odkopech z obrany faul ve vápně hostujících hráčů a rozhodčí odpískal pokutový kop. Míč si na penaltovou značku postavil Petr Vazač a svým druhým gólem během 5 minut strhl vítězství na stranu domácího mužstva - 4:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Horní Stropnice
Jiří Maršálek ( hráč ): V sestavě nám chyběli dva klíčoví hráči Kunágl i Tošner, kteří museli odjet na pracovní cestu a bohužel to bylo znát i na hřišti. V první půli jsme dali dva náhodný góly, ale jinak jsme nezvládli hlavně konec zápasu. Je škoda, že jsme dvakrát vedli a přesto jsme nedokázali vyhrát. Domácí vyhráli zaslouženě hlavně díky tomu, že bojovali do poslední chvíle.



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - D. Kokrment [-] , P. Švec [-] , S. Dubský [-] , P. Kaše [-] , J. Jírovec [-] , T. Sláma [-] , R. Kochlöfl [-] , J. Čada [-] , O. Samek [-] , V. Dolejšek [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - K. Příhoda [-] , M. Fajfrlík [-] , R. Brousek [-] , J. Maršálek [-] , J. Nistor [-] , M. Kusák [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , D. Chovanec [-] , V. Bušta [-]

ŽK: 50. T. Sláma - 34. M. Mikl .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Petr Kubát

Expert: Lukáš FILEK
Tip experta: remíza

Až na první zápas to byla pro Úsilné vždycky rychta, i když los zatím nemělo úplně jednoduché. Nám se venku bohužel příliš nedaří. Nicméně vlaštovky ještě neodlétly a tohle by mohla být ta první. Věřím, že kluci boda urvou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů