4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odložený zápas mezi LOKO ČB - Horní Stropnicí skončil jasným vítězstvím pro domácí hráče


Branky


11. R. Fošum , 63. J. Weinreb , 73. T. Kadlec , 89. M. Ayeb
26

Zápas mezi týmy TJ Lokomotiva ČB B - TJ Hraničář Horní Stropnice byl pro nezpůsobilý terén odložený na náhradní termín ve středu 12.9. od 17:00 hodin. Do zápasu měli možnost domácí trenéři využít pomoc mladých dorostenců a hráčů z A-týmu, čehož také využili. Za to hostující mužstvo ze Stropnice mělo se složením mužstva v polovině pracovního týdne nemalé potíže a na Lokomotivu nakonec dorazilo 11 hráčů, tudíž museli stropničtí odehrát celý zápas bez možnosti střídání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dokud byli síly, hrála se na hřišti vyrovnaná partie

Začátek utkání se domácímu mužstvu Lokomotivy povedl a ihned zkraje přišlo několik slibných šancí. Prvotní nápor vyústil v 11. minutě ve vedoucí branku Fošuma, kterému předložil nádhernou nahrávku Nechuta z pravé strany vápna a kanonýr prostřelil gólmana na pření tyč - 1:0. Poté však přišlo uspokojení domácích hráčů s výsledkem, postupně přestali běhat, kombinovat a uchylovali se k nakopávaným míčům, jako by se vytratila chuť do hry a do zápasu. Stropničtí postupně hru vyrovnali a ke konci poločasu ve 40. minutě si vypracovali jednu nepříjemnou gólovou šanci. Naštěstí již překonaného brankáře Kuruce zastoupili na čáře stopeři domácího celku.

Druhý poločas už Stropnice nedokázala odolávat tlaku Lokomotivy

V druhé půli se hra domácích hráčů opět zvedla, začalo se lépe kombinovat a postupně také Stropnickým docházely síly. Šance byly, ale gól se až do 63. minuty vstřelit nedařilo. Tento fakt změnil jako správný kapitán domácí záložník Weinreb, vzal na sebe odpovědnost a drzým průnikem do vápna a pohotovým zakončením k tyči zvýšil na uklidňujících - 2:0. Stropničtí se snažili dál podnikat nebezpečné výpady, ale jejich snahy utnul v 73. minutě Tomáš Kadlec, který se prosadil po centru z pravé strany nádhernou rybičkou - 3:0. Gólový účet uzavřel v 89. minutě po nedorozumění v obraně hostujícího celku střídající hráč domácích Ayeb - 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček ( vedoucí týmu ): Dohrávka ve středu nám nabídla jedinečnou příležitost k získání prvních tří bodů v sezóně a musím poděkovat jak klukům z A-týmu tak i dorostencům, kteří nás podpořili v hojné míře a i díky nim se nám podařilo zaslouženě a jednoznačně vyhrát. Výsledek se ale nerodil úplně jednoduše. Za nás naštěstí dobře zvládnutý domácí zápas, kromě výpadku v druhé polovině první pětačtyřicetiminutovky. Všem veliký dík za nasazení a pokusíme se jak výkonem tak i výsledkově navázat v dalším domácím utkání proti leadrovi ze Srubce. Dnes jsme na hřišti mohli vidět poctivý a konečně týmový výkon.

TJ Hraničář Horní Stropnice
Jiří Maršálek ( hráč ): První poločas jsme se snažili hrát odzadu i z důvodu, že nás dorazilo na zápas pouze jedenáct a do branky se musel postavit jeden z útočníků za vykartovaného Brouska. Bránili jsme, co jsme mohli a dostávali hloupý góly. Navíc domácí nás díky veliké pomoci hráčů z A-tým přehrávali jak rychlostí tak i technikou.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - R. Fošum [-] , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , J. Růžička [-] , S. Nechuta [-] , T. Kadlec [-] , P. Fantyš [-] , Š. Sahan [-] , D. Jelínek [-] , O. Hladík [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
T. Kořínek [-] - M. Tošner [-] , M. Fajfrlík [-] , J. Maršálek [-] , J. Nistor [-] , J. Kunágl [-] , M. Kusák [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , D. Chovanec [-] , V. Bušta [-]

ŽK: 80. J. Haňur .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Luboš FORMÁNEK
Tip experta: výhra domácích

´´Lokáda´´ má velikou výhodou, že můžou sáhnout pro pendly z áčka a i do dorostu, takže mají mnoho kvalitních hráčů a proto tři body zůstanou doma a ještě si s chutí zastřílí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích