Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 15:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Neplachov potvrdil formu, naproti tomu SK Úsilné se nadále trápí


Branky


26

Vítězství nad rezervou Rudolfova chtěli hosté potvrdit i venku. Domácí ale mají velice zkušený tým a na jejich malém hřišti se většině soupeřů moc nedaří. Navíc jsou stále bez bodu, takže se dalo očekávat, že menší výhodu domácího hřiště budou chtít využít ve svůj prospěch a soupeři nedají nic zadarmo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli zápas pod kontrolou od samého začátku

Do utkání se podařilo hostujícímu týmu vstoupit náramně, když se ve 2. minutě prosadil po standartní situaci v malém vápně D. Štěcha - 0:1. V 11. minutě se po úspěšném napadání mohl začít radovat hostující J. Hruška, když obstřelil gólmana na vzdálenější tyč - 0:2. Domácí si nevěděli rady s aktivitou hostů a vysunutým napadáním jejich rozehrávky, tudíž v podstatě nedokázali založit nebezpečnou akci. Hráči mužstva z Neplachova byli pohyblivější a rychlejší. Další gól přidali v 29. minutě., kdy P. Mohamed po několika přihrávkách ve středu hřiště střílel přes clonícího hráče a stoper domácích Samek tečoval balón do protipohybu brankáře - 0:3. I domácí poté dokázali zaútočit ve větším počtu hráčů a byla z toho nebezpečná střela Jírovce, kterou hostující brankář Bicek vytáhl na roh. Hosté oplatili parádní rychlou akcí po ose P. Švec, J. Hruška a o tyč zakončil J. Švec - 0:4. Další nájezd do domácí obrany skončil na spojnici břevna s tyčí, kterou trefil J. Hruška po přesném centru P. Švece. Domácí pak mohli také slavit a korigovat nebezpečně naskakující skóre, když ve 43. minutě hostujícím obráncům pláchl po chytré narážečce J. Čada. Toho ale v samostaném úniku vychytal opět Š. Bicek. A za stavu 0:4 skončila první půle.

Střelecké hody pokračovaly i po přestávce

Druhé dějství začali hráči hostujícího celku trochu vlažně a domácí vycítili šanci s výsledkem ještě něco udělat. Po naivní rozehrávce domácí ukořistili balón a pro faul v pokutovém území si došel zkušený S. Dubský. Ve 49. minutě se tedy kopala penalta, se kterou domácí Hanzal naložil "prachbídně" a napálil míč pouze do břevna. Po malém vystřízlivění se hosté snažili navázat na výkon z první půle. Začala se jim opět dařit rychlá kombinace a J. Hruška zakončil rychlý protiútok těsně vedle. V 58. minutě si aktivní J. Hruška zaběhl do volného prostoru a posadil balón na hlavu P. Mohameda, který v dobré pozici a sám před domácím brankářem mířil hlavou pouze nad. Tři minuty poté zahrozili hosté, když přesný centr poslal Kuchař také nad. V 66. minutě po rychlé kombinaci trefil hostující J. Švec z voleje pouze tyč. Do hry se po zranění dostal také M. Dušák a náležitě si to užil, když dokázal za 11 minut nastřílet hattrick. U prvního gólu asistoval taktéž střídající David Valeš, u druhého J. Švec a u třetího J. Hruška, kteří mu připravili noblesní štřelecké pozice a Neplachovský gólostroj se zastavil na skóre - 0:7. A když už to vypadalo, že tímto skóre utkání skončí prosadili se i domácí. V 83. minutě prošel přes dva bránící hráče S. Dubský a rutinérsky uklidil míč k pravé tyči - 1:7. V 88. minutě dal konečnou podobu výsledku P. Pícha, který dorazil za Bickova záda vyražený balón po přímém volném kopu - 2:7.    



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( nehrající hráč ): Nám se povedl vstup do utkání a celkově první půle byla v podstatě v naší režii. Rychlonožky Jarda (Hruška) se Švíckem doslova lítali po hřišti a nenechali domácí pořádně rozehrát. Záloha šlapala taky výborně, takže domácí se do hry skoro nedostali. Na začátku druhé půle jsme trochu povolili, a když domácí pohrdli penaltou, tak jsme se vrátili ke své hře a přidali další góly. Myslím, že jsme domácí prostě uběhali. Z naší strany skvělej zápas okořeněnej krásnými gólovými momenty.



Sestavy


Úsilné
P. Vazač [-] - R. Trousil [-] , O. Samek [-] , J. Kuchař [-] , J. Jírovec [-] , S. Dubský [-] , P. Kaše [-] , P. Švec [-] , J. Čada [-] , P. Pícha [-] , V. Dolejšek [-]

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - J. Švec [-] , P. Švec [-] , J. Hruška [-] , P. Mohamed [-] , D. Štěcha [-] , P. Šafář [-] , P. Dušák [-] , J. Láník [-] , L. Sobota [-] , O. Čada [-]

ŽK: 61. R. Hanzal , 77. J. Kuchař - 35. D. Štěcha , 56. P. Švec , 85. M. Hruška .
Hráči zápasu: M. Dušák , J. Švec , J. Hruška .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Luboš FORMÁNEK
Tip experta: výhra domácích

Na malém hřišti jsme měli první zápas veliké problémy, ty budou mít i hosté z Neplachova a tentokrát už Úsilné doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích