3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankovská rezerva skolila Borovany


Branky


25

Rezerva domácího celku úvodní dva zápasy podzimní části OP Českobudějovicka nedokázala skórovat. Na parádně připravené hřiště do Jankova přijel tým z Borovan, jenž se od úvodu sezóny podobně trápí a ve dvou zápasech nedokázali hráči hostí získat ještě ani bod....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tlačili, ale nedařila se finální fáze

Doposud odehrané zápasy obou mužstev napovídaly, že by utkání mohlo být vyrovnaným soubojem dvou zatím tápajících týmů. Jankovské béčko bylo od samého začátku aktivnějším týmem na hřišti a ukazovalo se postupně, který celek bude po další průběh utkání pánem na hřišti... Domácí měli po většinu času v první půli míč na svých kopačkách, ale k jejich nelibosti se jim nedařilo akce dotáhnout do finální části. V takovýchto situacích ve většině případů pohořel kupříkladu domácí záložník Kočer. Po ojedinělé chybě se také do útoky dostali hostující hráči Borovan a dali domácím lekci z produktivity. Ve 34. minutě využila chybu domácích hned trojice hráčů hostí, kteří šli do protiútoku proti osamělému obránci Šindelářovi a pěknou střelou pod břevno zakončil akci Jakub Čermák - 0:1. Netrvalo ale dlouho a v 36. minutě se podařilo domácímu celku z Jankova skóre srovnat. Po ose Kudláček - Kočer se dostal centrovaný míč k útočníkovi domácích Michalu Ježkovi a ten levou nohou poslal balón k tyči za bezmocného brankáře hostujícího celku - 1:1.

Rozhodující zásahy si rezerva Jankova schovala do poslední patnáctiminutovky

Ve druhé půli se na hřišti v domácí záložní řadě objevil zkušený špílmachr Petr Maxa, od kterého se očekávalo zklidnění hry a nějaký ten příspěvek v podobě rozehry pro lepší vyřešení finálních útočných akcí. Hráči Jankova byli i po tomto vystřídání nadále v tlaku, ale stále se jim nedařilo nikterak vážně ohrozit hostující svatyni. V jedné z akcí byl opět krajní záložník Kočer, který posadil míč na hlavu spoluhráče z útoku Šejnohy, ale ten o pár centimetrů netrefil branku hostujícího brankáře Rychlého. Když se nedařilo zakončení zblízka, míč si vzal v 75. minutě do své moci domácí hráč Martin Řezníček a nádhernou střelou z cca dvaceti metrů vymetl šibenici - 2:1. V 80. minutě pak domácí obránce Šindelář obral soupeře o míč, přihrál do levé strany na nikým nebráněného spoluhráče Jaromíra Tušla a ten už neměl problém skórovat a dát tím tak pojistku na domácí vítězství - 3:1. Probíhala 84. minuta, po druhé žluté kartě a následně červené se musel do sprch poroučet domácí Jan Šindelář. Tato situace už ale na výsledek vliv neměla a naopak se v závěru zápasu do úniku ještě dostal domácí agilní záložník Daniel Kočer, ale k jeho smůle si střela opět nenašla cestu mezi tři tyče hostujícího brankáře.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut ( asistent trenéra ): S výsledkem jsme určitě spokojeni a řekl bych, že to byl zatím náš nejlepší výkon v sezóně. Dnes jsme narazili na soupeře, se kterým bychom měli bodovat a tento úkol jsme splnili, což je důležitý. Také nám pomohl fakt, že můžeme zase počítat se zkušenými borci, kterým je kupříkladu uzdravený Martin Řezníček nebo Petr Maxa, který byl druhou půli pilířem naší záložní řady.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Bohužel máme sérii několika nevydařených a prohraných zápasů, což se s námi vleče už od přípravného období. Trápíme se a na hráčích je vidět taková ta tzv. deka, kdy si nevěří a nic se jim nedaří, což se následně promítá i do výsledků odehraných zápasů. Musíme doufat, že nějaký budoucí zápas alespoň ubojujeme, když to nepůjde na krásno fotbalově a snad s tím přijde i ten herní zlom.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - J. Janeček [-] , M. Řezníček [-] , F. Černý [-] , J. Šindelář [-] - J. Beníšek [-] , O. Maxa [-] - J. Tušl [-] , P. Šejnoha [-] , M. Ježek [-] , M. Kudláček [-]

FK Calofrig Borovany
L. Rychlý [-] - B. Kratoška [-] , A. Fencl [-] , P. Langer [-] , B. Němec [-] - F. Faktor [-] , M. Tomášek [-] , J. Čermák [-] - M. Račák [-] , R. Chrástka [-] - R. Malík [-]

ŽK: 52. J. Šindelář , 77. J. Tušl - 65. R. Valenta , 85. J. Čermák . ČK: 84. J. Šindelář .
Hráči zápasu: D. Kočer , P. Maxa - J. Čermák .
Místo: Dubné. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Špelina Miroslav - PAVLÍK Michal (N), BRENNER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Luboš FORMÁNEK
Tip experta: výhra domácích

Třetí zápas sezóny už se klukům z Dubného povede a myslím si, že i s pomocí pendlů z áčka na ´´Hajsáku´´ vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích