Žabovřesky - Jankov "B" bez branek


Branky


21

Nováček soutěže Sokol Žabovřesky ve druhém svém zápase OP opět nevyšel bodově naprázdno a doma vyválčil bod za bezbrankovou remízu se soupeřem z Jankova. Naopak rezerva hostujícího celku se ani ve druhém kole nedočkala vstřelené branky a v útoku nadále tápe...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poklidný průběh bez větších útočných šancí

Už jen fakt, že na tento zápas byli delegováni všichni tři sudí, dalo se očekávat, že derby mezi týmy Sokol Žabovřesky - Jankov "B" nebude postrádat jiskru a spoustu soubojů. Nutno také podotknout, že Jankovské B mužstvo nemělo možnost posílit svůj tým o hráče z A týmu. Od svého začátku se zápas víceméně odehrával mezi vápny a rozhodně šance nestřídala šanci. Přesto když už se nějaký z týmů dostal do výhodných pozic, buď byla připravená obranná zeď každého z mužstev nebo zasáhli výbornými zákroky brankáři Martin Škaroupka v domácím dresu případně hostující brankář Bohuslav Šturma. V prvním poločase by stála za zmínku útočná akce hostů, kdy unikal útočící hráč domácí obraně a stoper Hrabčák musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Naštěstí pro něj a celý jeho tým uviděl pouze žlutý kartónek v ruce sudího. Nic dalšího, co by stálo za zmínku, se do konce poločasu na hřišti neudálo.

V nastavení zářili oba brankáři svých celků

Dalo by se říci, že druhá půle byla totožná s poločasem prvním. Žádná velká šance nepřicházela ani na jedné straně a když nějaký náznak se přeci jen objevil, zakročila pozorná obrana na obou stranách. V jedné z ojedinělých šancí se objevil nejdříve domácí hráč Borovka, jenž po centru Jakuba Hály těsně minul branku a poté již v nastaveném čase ho následoval i spoluhráč Pilný, kterého zase senzačně vychytal hostující gólman Bohuslav Šturma. Nakonec se ke své příležitosti z protiútoku dostali i hráči týmu z Jankova, kdy se v 95. minutě po přihrávce Kudláčka dostal do zakončení Dominik Šindelář, kterého ale skvělým zákrokem vychytal brankář domácího týmu Martin Škaroupka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme uhrát alespoň nějaký bod a nejlépe zvítězit. To se nakonec dařilo celých 90 minut, kdy jsme soupeře skoro k ničemu nepustili. Občas se nám zadařila kombinace, přičemž hosté hráli spíše stylem všechno nakopnout, ovšem naši stopeři hráli výborně a skoro k ničemu hráče Jankova nepustili. Po dvou kolech máme krásný 4 body. Ovšem teď si myslím, že odehrajeme mnohem těžší zápas, protože v sobotu přivítáme Hlubokou "B".

SK Jankov B
Daniel Rut ( asistent trenéra ): Bohužel nám nefunguje útočná fáze, kdy mají naši hráči špatný pohyb a nejsou schopni podržet míč, což se projevilo i v dnešním utkání. Na druhou stranu jsme odehráli slušný zápas v defenzivní činnosti a hráče domácích jsme nepouštěli do větších šancí. Ve výsledku je dle mého remíza pro oba týmy zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , P. Borovka [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - J. Janeček [-] , M. Brabec [-] , F. Černý [-] , K. Bohdal [-] - J. Šindelář [-] , O. Maxa [-] , P. Šejnoha [-] , J. Beníšek [-] - M. Ježek [-] , M. Kudláček [-]

ŽK: 38. V. Hrabčák , 65. J. Hála , 83. T. Hála - 85. M. Řezníček , 90. J. Janeček .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 156. Rozhodčí: Granec Robert - FEITL Jaroslav, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Granec Robert: 8
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 7
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Sokol Žabovřesky: 8
Výkon hostů - SK Jankov B: 7
Hráč utkání - domácí: Vít Hrabčák
Hráč utkání - hosté: Bohuslav Šturma
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Granec Robert: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 7
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Sokol Žabovřesky: 8
Výkon hostů - SK Jankov B: 7
Hráč utkání - domácí: Vít Hrabčák
Hráč utkání - hosté: Jan Šindelář

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Lukáš BLAŽEK
Tip experta: výhra domácích

Máme tu derby. A dokonce i nadelegovaní tři rozhodčí... Okres zřejmě nechce nic podcenit. "Žaby" umí hrát v domácím prostředí hodně důrazně a diváci v tomto derby sehrají také svojí roli a myslím, že velkou. Navíc domácí budou nabuzení asi nejen pro mě nečekanou výhrou z Voselna. Protože jankovské Áčko hraje ve stejnou dobu, nebude moci Béčko využít pendly z A-týmu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích