Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec si snadno poradil s Borovany a opět s nulou v zádech


Branky


19

Domácí celek chtěl v tomto zápase potvrdit aktuální formu a vcelku jasné vítězství z minulého kola, které si přivezl ze hřiště Jankova. Za to hosté přijeli na hřiště Slavoje odčinit těsnou porážku, kterou utrpěli minulý víkend na domácím hřišti s celkem Olešníku, jenže i v tomto zápase vyšli na prázdno...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli 3 góly o výsledku

Zápas pro domácí hráče nezačal úplně nejlépe, když soupeř z Borovan měl v první patnáctiminutovce minimálně dvě obrovské šance, ale výborný mladý brankář David Koprna svými zákroky tým podržel. Poté již na hřišti začalo přebírat iniciativu domácí družstvo ze Srubce. Ve 26. minutě proměnil jednu z vážnějších šancí domácí stoper Jan Jindra, který prošel přes celé hřiště, narazil si se spoluhráčem z útoku Kubíčkem a umístěnou střelou otevřel skóre - 1:0. Za pár minut ve 33. minutě krásnou střelou zpoza vápna zvýšil sám Kamil Kubíček - 2:0. V téhle fázi zápasu bylo na hřišti vidět především jediné mužstvo a to hráči domácího celku, kteří se do poločasu dočkali ještě jedné branky. V 41. minutě zafungovala spolupráce hráčů Daniel Budějcký - Pavel Kalina a po krásné přihrávce skóroval první jmenovaný hráč - 3:0.

Šancí jako máku, ale hostující brankář byl neprůstřelný

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první skončil. Hráči domácího celku kontrolovali průběh zápasu, přičemž hostující celek trápila nepřesnost v přihrávkách a k jejich smůle i nemohoucnost ohrozit branku domácího brankáře Koprny. Za to hráči domácích si vytvářeli stejně jako v první půli šance a byli velice nebezpeční. Jen díky výkonu hostující brankářské dvojice, Lenčeš - Rychlý se skóre dlouho neměnilo. Ještě jedna branka domácích přeci jen ale přišla v závěru utkání. Běžela 87. minuta, domácí zahrávali rohový kop, kdy byl atakován hostující brankář, ale rozhodčí faul neviděl, k dorážce se dostal Kamil Kubíček a druhou brankou v zápase pečetil vítězství svého týmu ze Srubce - 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Janoušek René ( hráč ): Po velmi dobře zvládnutém utkání v Jankově jsme chtěli body potvrdit doma s Borovany a to se povedlo. Mohli jsme sice v průběhu zápasu přidat více branek, ale rozhodně jsme i tak s výsledkem velice spokojeni.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Soupeři jsme vítězství v zápasu usnadnili svými zbytečnými chybami, kdy musím sebekriticky přiznat, že náš dnešní výkon byl tristní a katastrofální. Nebýt naší brankářské dvojice, výsledek pro nás mohl být mnohem krutější.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - K. Kubíček [-] , R. Janoušek [-] , D. Budějcký [-] , D. Muzika [-] , P. Kalina [-] , F. Šálek [-] , T. Kroupa [-] , J. Hekrdla [-] , R. Hálek [-] , J. Jindra [-]

FK Calofrig Borovany
M. Lenčeš [-] - B. Kratoška [-] , P. Langer [-] , J. Pečman [-] , R. Malík [-] - A. Pilát [-] , M. Tomášek [-] , B. Němec [-] , J. Čermák [-] - M. Račák [-] , R. Chrástka [-] -

ŽK: 78. P. Langer , 78. M. Ziegler .
Hráči zápasu: J. Jindra , K. Kubíček .
Místo: Srubec. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Kubát

Expert: Lukáš BLAŽEK
Tip experta: výhra domácích

Domácí to na svém hřišti umí, tam si na ně přijde málokdo. Mají opravdu kvalitní tým a doma střílejí hodně gólů. Naproti tomu Borovany měly už na jaře vysoké ambice, takže čekám vyrovnaný zápas, možná i nějakou "přestřelku". Nicméně myslím, že Srubec bude v osobních soubojích důraznější a to převáží misku vah na jejich stranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích