Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardaška doma porazila Olešnici


Branky


27

Kardašova Řečice přivítala v dalším boji o body doma Olešnici. V zápase padlo celkem šest branek. Body nakonec zůstaly domácímu týmu za výhru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:1 po poločase

Zápas na perfektně připraveném trávníku rozehráli nejlépe, jak mohli, domácí. Hrubou chybu hostující obrany využil Roubík a po krásné akci dorážel do prázdné brány – 1:0. A aby toho nebylo málo, tak pro hosty se utkání vyvinulo ještě hůř. Ve 14. minutě se po rohovém kopu prosadil nikým nehlídaný Kvasnička a zvýšil na 2:0. Kardaška se vedením trochu ukolíbala, toho chtěla využít Olešnice, ale šance Hanzala a následně Koktavého zůstala nevyužita. Ve 28. minutě rozehráli hosté volný kop z poloviny hřiště, jejich krátkou rozehru ovšem vystihl Bílek, křižnou přihrávkou na hranici ofsajdu vysunul Šergla, který se v samostatném úniku nemýlil – 3:0. Špetku naděje vykřesala hostům 35. minuta. Z rohového kopu našel Lenk volného Hanzala a ten se hlavou nemýlil a snížil na 3:1. Následně se do šance dostal ze strany Koktavý, jeho rána orazítkovala pouze horní tyč. Do poslední šance prvního poločasu se dostal neúnavný Hanzal, ale z blízka před gólmanem Mazánkem v těžké pozici hlavou přestřelil.

Kardaška dovedla zápas do vítězného konce

Druhý poločas se změnil z fotbalu na kopanou a to doslova. Hlavní rozhodčí Šťastný pískal na obě strany každičký zákrok, takže hra byla rozkouskovaná a plná ostrých soubojů v záchvatu emocí. V 72. minutě rozehráli domácí rohový kop na krátko, připravený signál provedli precizně. Bílek našel na vápně Šergla, který střelou z voleje zvýšil už na 4:1. V 78. minutě neudržel nervy na uzdě hostující Lenk a po sprostém vynadání protihráči: „To si děláš srandu, tak se přiznej“ obdržel druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. Přesilovka netrvala dlouho, neboť na druhé straně neudržel nervy pro změnu střelec dvou branek Šergl a po faulu viděl také druhou žlutou kartu a musel též pod sprchy. V 86. minutě se dostal, po rohovém kopu, ke střele Lechner, jeho pokus tečoval obránce pouze k Buřičovi a ten, zřejmě v ofsajdovém postavení, nemýlil – 4:2. O dvě minuty později se opět zahrával rohový kop, a byl to opět Lechner, který tentokrát hlavou překonal domácího brankáře, ale rozhodčí odpískal faul na gólmana. Všechny body tak zůstaly v Kardašově Řečici.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Vypadlo nám pár hráčů ze sestavy z důvodu nemocí, zranění a rodinných povinností. Jelikož se nám daří, tak někteří hráči lítají v oblacích, což jsem si všiml už při rozcvičce. Je třeba spadnout zase nohama na zem. To se projevilo v úvodní půlhodince utkání, kdy jsme po hrubých chybách darovali domácím tři branky, to se pak těžko dohání. Bohužel zápas blbec, ale hodíme to za hlavu a jedeme dál. Za zmínku stoj výkon rozhodčích, i když oni nám zápas neprohráli. Ale to co předváděl zejména hlavní sudí a asistent u tribuny, to je pánové, s prominutím, na ukončení činnosti. Našemu hráči přerazí v souboji nos, rozhodčí to nepískne a naladění domácí směle hrají za stavu 4:1 a po zakopnutí do autu jejich bek ještě chvátá s rozehrávkou, to už sudí na naší radu pískl a běžel k našemu hráči. Další bylo vyloučení obou hráčů a neuznaný gól. Všude slyším, že když se nám daří, že si kupujeme zápasy. Toto byl ŠESTÝ neuznaný gól – toť vše pro rejpaly a chytráky od půllitru.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
J. Mazánek [-] - M. Vodička [-] , K. Janeček [-] , O. Madar [-] , J. Kovář [-] - V. Roubík [-] , P. Kvasnička [-] (63. O. Jánošík [-] ) , V. Jánošík [-] , M. Bílek [-] - Z. Šergl [-] , J. Klokner [-]

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - P. Smolen [-] , L. Lenk [-] , M. Buřič [-] - M. Koktavý [-] , M. Lechner [-] - M. Hanzal [-] - P. Fiala [-] , B. Bahenský [-] , T. Kačírek [-] , J. Lust [-]

ŽK: 52. O. Madar , 67. Z. Šergl , 75. M. Bílek , 77. O. Jánošík , 78. V. Jánošík - 34. P. Fiala , 38. M. Koktavý , 53. L. Lenk . ČK: 80. Z. Šergl - 78. L. Lenk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - VOTAVA Pavel, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 12:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 09:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 08:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 23:06
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 20:05

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 19:22
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 11:11

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 23:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 09:45
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 13:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 09:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:10

Tip experta: výhra hostů

Olešnice potvrdí formu a v Kardašce zvítězí

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:13

Tip: výhra hostů