O. Madar 42.
K. Janeček 90. (p.)
2:3
(1:3)
15. M. Filip (p.)
24. J. Mikl
28. V. Samec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:15

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva díky skvělému startu do zápasu dokázala svůj první zápas vyhrát


Branky


42. O. Madar , 90. K. Janeček (p.) - 15. M. Filip (p.) , 24. J. Mikl , 28. V. Samec
20

České Velenice diky skvělému startu do zápasu zaslouženě vyhráli a z Kardašovi Řečice si odvezli 3 body 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly 4 branky

Do zápasu vstoupili lépe Ceske Velenice, když ve 14.minutě šel sám na brankáře Banašík, který byl ve vápně faulován domácím brankářem a byla odpískána penalta. Penaltu bez problémů proměnil Michal Filip. Velenice hrali dal velice aktivní fotbal, což přineslo druhou branku Jiřího Mikla. Čtyři minuty na to předvedli Velenice krásnou kombinaci, po které se krásně trefil kapitán Venca Samec. Těsně před poločasem snížili domácí na 1:3, když se z přímého kopu trefil Madar.

Penalta v závěru zápasu

Ve druhem poločase se tempo zápasu zmenšilo i díky velkému vedru. Domácí se snažili ještě zdramatizovat zápas, ale hostující obrana si zkušeně zápas pohlídala. V 89 minutě ještě Kardašova Řečice zdramatizovala, když se z penalty trefil Janeček, ale hosté už zápas dovedli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Roman Kačur (trenér): Utkání jsme ztratili v prvních třiceti minutách, kdy jsme z penalty a následných dvou střel na branku třikrát inkasovali. To byl nejhorší možný start do sezóny pro tým i pro naší novou posilu v brance zkušeného Jiřího Mazánka. Hráli jsme bez potřebného pohybu a nedůrazně. Ztráceli jsme jednoduché míče a nezachytávali brejkové útoky hostí. U některých hráčů se pak projevila dlouhodobější absence v přípravě. V závěru poločasu jsme snížili díky výborně zahranému přímému kopu Ondry Madara. Ve druhém poločase jsme si nedokázali vytvořit souvislejší tlak a potřebné šance. Za zmínku stojí pouze střela M. Bílka do břevna. Hru jsme otevřeli, ale zbrzdila nás nucená střídání zraněných hráčů. Jedním z nich byl Karel Valek, naše druhá akvizice z J. Hradce. V samotném závěru zápasu snížil z pokutového kopu Karel Janeček, ale na víc jsme již neměli. Dlužno dodat, že soupeř byl dnes lepši. Hrál s patřičným nováčkovským entuziasmem a vyhrál zaslouženě.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Po dvou letech jsme se opět mohli těšit na krajskou soutěž a pro začátek nás čekala posílená Kardašova Řečice. My jsme bohužel k utkání odjeli bez několika klíčových hráčů, především bez Romana Mikudima, který měl v jarní části přeboru vynikající formu a byl jedním z hlavních článků našeho postupu. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a po půl hodině jsme vedli už 3 : 0. První poločas jsme odehráli velmi dobře a soupeře jsme k ničemu nepouštěli. Ve druhé části jsme trochu polevili a soupeři dali více prostoru. Domácí ve snaze korigovat stav utkání začali zapomínat na zadní vrátka a tím se vytvořil prostor pro naše brejkové hráče. Šancí ke vstřelení dalších branek bylo několik. Bohužel pro nás ani jedna z nich neskončila za zády domácího golmana.Naopak domácím se povedlo snížit těsně před koncem utkání z pokutového kopu nařízeného za nezaviněnou ruku na kraji vápna.Do konce utkání jsme si zasloužené vítězství už pohlídali. Utkání nám ukázalo, že když budeme kompletní, tak i lavička bude velmi kvalitní a trenér bude mít při nominaci na utkání nelehký,ale příjemný úkol. Hráči utkání - Sokol, Bittengl



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
J. Mazánek [-] - M. Vodička [-] , K. Janeček [-] , O. Madar [-] , J. Kovář [-] - K. Valek [-] (72. Z. Roubík [-] ) , R. Porochoňski [-] (82. T. Bačák [-] ) , O. Jánošík [-] , M. Bílek [-] - V. Roubík [-] (66. J. Klokner [-] ) , Z. Šergl [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - - M. Srpek [-] , M. Filip [-] , P. Sokol [-] , P. Arvaj [-] (63. M. Banašík [-] ) , P. Zemánek [-] , V. Samec [-] , J. Mikl [-] (46. M. Fiala [-] ) , J. Bittengl [-] (72. F. Malaník [-] ) , F. Dvořák [-] , R. Banašík [-] (90. M. Břenek [-] )

ŽK: 14. J. Mazánek , 21. M. Vodička - 37. J. Mikl , 41. J. Bittengl , 41. F. Dvořák , 57. R. Banašík .
Místo: Kardašova Řečice. Počet diváků: 71. Rozhodčí: Krejník Petr - KABELE Tomáš, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích