0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Sousedovice přivezly z Cehnic pouze bod


Branky


28

Oba týmy potřebují body, Cehnice v boji o záchranu, Sousedovice zase v boji o první místo. Nakonec se ze zápasu zrodila překvapivá remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Od první minuty to byl spíše boj než hezký fotbal, na mokrém trávníku často míče odskakovaly nebo se svezly za autovou čáru jak domácím, tak hostům. Domácí byli úspěšní v osobních soubojích a v této disciplíně jednoznačně Sousedovice přehrávali. Z obou stran to byl takový vyčkávací fotbal.

Domácí se snažili neinkasovat a hosté přijeli s podobnou taktikou. V prvním poločase se Cehnice dostaly pouze ke střelám za vápnem, kdy Krejsa, Nedvěd i Turek sice trefili bránu, ale ze všech střel vytěžili maximálně roh. Hosté na tom nebyli o moc lépe a jediné ohrožení měli také ze standardních situací – centrů a rohů. Ale cehnická obrana pracovala spolehlivě. Libor Čech hlídal hostujícího útočníka velice odpovědně a nedovolil mu jeho oblíbené rychlé náběhy za obranu, protože rychlostně i fyzicky na tom je očividně lépe. Ondřej Martínek pak ve spolupráci s Frčkou dokázali odvracet odkopy hostující obrany a brankáře zpět, takže domácí měli stále uprostřed hřiště opticky navrch.

První poločas tak skončil bez větších šancí na obou stranách.

Domácí nakonec získali cenný bod nad kvalitním soupeřem

Ve druhé půli domácí začali více tlačit, protože viděli, že Sousedovice jsou zranitelné. Dařilo se jim stále vyhrávat osobní souboje a často se dostávali na hostující polovinu. Zajímavé příležitosti měl Krejsa, který po centru z levé strany a sklepnutí od Nedvěda měl asi největší šanci v 65. minutě, kdy hlavou netrefil v těžké pozici odkrytou bránu. Další šanci měl hned 5 minut poté, kdy opět po centru Vaňka z levé strany předskočil hostujícího brankáře, ale svou hlavičkou v souboji s gólmanem nasměroval pouze nad. Domácí se pokoušeli i o střelbu z větší vzdálenosti, ale hosté zodpovědně bránili výsledek. Velmi aktivní byl Vaněk, který pracoval pro tým a dokázal nacentrovat do vápna ze strany hodně balónů, ne každý však domácí dokázali zužitkovat alespoň v nějaké zakončení.

Další střelu za vápnem Krejsovi opět vyrazil hostující brankář, takže se skóre neměnilo. Hosté nebyli ve druhé půli tak nebezpeční, ale stále si Cehnice musely dávat pozor na rychlé kontry. Jednou dokonce hosté vstřelili po rychlém brejku branku Bryndou, ale naštěstí pro Cehnice nebyla pro ofsajd Glazunova uznána. Ten sice neměl šanci balón zasáhnout, ale zapojil se do akce a rozhodčí to správně posoudili jako postavení mimo hru.

Když už se schylovalo k bezbrankové remíze, hostující záložník z nenápadné akce v poslední minutě otřel svou střelu o břevno. To by pro domácí bylo kruté rozzuzlení tohoto bojovného zápasu. Naštěstí pro domácí se skóre nezměnilo a pro oba soupeře to byla asi zasloužená remíza.

 

Sokol Cehnice: „K sobotnímu zápasu k nám přijely Sousedovice, aktuální vedoucí mužstvo naší tabulky, které mělo statistiku 8 výher, 2 remíz a jediné porážky. My ale víme, že dokážeme zahrát dobré zápasy spíše s mužstvy z popředí než s našimi konkurenty o záchranu. A to se také potvrdilo. V posledním kole nás čeká Vacov, který je 2. v tabulce a každý bod, který si z této horké (i když nejspíše zasněžené) půdy odvezeme, bude pro jaro velice důležitý. Byla by škoda s takovým týmem, který v současnosti máme sestoupit z této soutěže, kde jednoznačně nepatříme k té horší polovině mančaftů.“

 

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Do Cehnic jsme jeli s cílem získat tři body, ale bohužel vezeme si pouze jeden. Byl to klasický zápas na cehnickém malém hřišti. Plný soubojů a hlavičkování. S fotbalem to mělo málo společného. Měli jsme sice více vyložených šancí a nebyl nám uznán gól pro ofsajd, ale domácí mají dobrou obranu. Kopali jsme snad padesát rohů, ale trojice Krejsa, Nedvěd, Ondra Martínek nás k míči nepustila. Kacetla vychytal Vosecký z malého vápna a Marcinkova střela se otřela o břevno. Vezeme plusový bod z venku a teď musíme doma porazit Chelčice. Nejsme kapela abychom pořád vyhrávali.



Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] (61. P. Pletka [-] ) , R. Frčka [-] , J. Prokeš [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] (90. M. Frčka [-] ) , V. Turek [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Vojtíšek [-] , P. Masák [-] (80. O. Brynda [-] ) , V. Kacetl [-] , P. Kohout [-] , J. Benedikt [-] , M. Linhart [-] , M. Glazunov [-] , D. Marcinko [-] , J. Hrach [-] , F. Duba [-]

ŽK: 27. P. Krejsa , 74. R. Frčka , 89. P. Pletka .
Hráči zápasu: J. Hrach , V. Kacetl .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Syrovátka Jan - SCHWARZ Rudolf, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Miroslav Mottl
Tip experta: výhra domácích

Tady si dovolím vsadit překvapení, snad pod dojmem naší porážky právě v Cehnicích (0:4)!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 21:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 20:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 20:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:54
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza