2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice v prvním poločase rozhodla o své výhře


Branky


26

Sedlice využila domácího prostředí a dokázala porazit i Cehnice, které začaly získávat lepší formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si udělali dvoubrankový náskok

Hned v 5. minutě to ale byli hosté, kteří mohli otevřít skóre. Nákop hostující obrany prodloužil Nedvěd a Turek šel sám na brankáře, zvolil spíše razantní zakončení a o pár desítek centimetrů přestřelil domácí branku. V 15. minutě pak měl po dobrém napadání slušnou příležitost Nedvěd, když zachytil rozehrávku domácích, ale z vápna jeho střela minula o půl metr bránu, takže hosté opět mohli jenom litovat jejich nepřesnosti.

Mezitím hosty větrali domácí útočníci, kteří svou rychlostí dokázali zužitkovat velmi přesné dlouhé nákopy za obranu, takže se měli hostující hráči co ohánět a brankář Vosecký musel být stále v pozoru. V 17. minutě pak přišel první gól. Opět po kolmici z vlastní poloviny a hostujícím nepovedeném odkopu se dostal David Dumský sám do tahu a prostřelil Voseckého.

Pak se hosté opět dostali ke slovu, kdy centr ze strany po souboji s domácím brankářem dolétl až k Nedvědovi, který si připravoval míč před okrytou bránu, ale z blízka nastřelil pouze posledního obránce, který na něj vystartoval. Za dalších 5 minut hosté inkasovali druhý gól a byl opět jako přes kopírák. Balón za hostující obranu, samostatný únik a tentokrát přihrávka před odkrytou bránu a snadný gól pro domácího střelce.

Do poločasu hosté trošku přeskupili řady a domácí přestali mít tolik volného prostoru k dlouhým míčům i náběhům. Ale ani hosté si vyložené příležitosti nepřipravovali.

Cehnice stihly pouze snížit

Do druhé půle hosté šli s tím, že je potřeba se o výsledek poprat. Ale dění na hřišti bylo stále podobné. Domácí logicky nikam nespěchali a Cehnice nebyly vůbec přesní v kombinaci. Jediné, co jim vycházelo, byly dlouhé míče dopředu. Když se hosté pokusili o kombinaci, obvykle míč ztráceli a domácí z toho těžili brejkové situace, které musela často hasit hostující obrana na poslední chvíli.

Po jednom z povedených nákopů Máry šel Libor Čech sám na bránu, ale opět gól nedal, pro hosty naštěstí míč sledoval Turek a z koncové čáry přihrál před prázdnou bránu Nedvědovi, který se poprvé trefil od svého návratu do Cehnic, a třeba nastartoval svou gólovou šňůru. V poslední minutě se pak po vybojovaném míči v soupeřově vápně objevil Turek před domácím gólmanem úplně sám, ale opět ho neprostřelil, a tak si Cehnice ze Sedlice neodvezli ani bod.

Sokol Cehnice: „V sobotu jsme jeli do Sedlice, která se nacházela v podobné situaci jako my, takže to byl souboj, který byl i z pohledu tabulky velice důležitý. Ale jako už po několikáté jsme venku vyšli naprázdno. Opět jsme prohráli o gól a opět to můžeme vyčítat jenom sami sobě. Bolest našich zápasů je pořád stejná – nízká produktivita a laciné góly v naší síti. Trápí nás koncovka, ale herně se dokážeme postavit každému soupeři. Musíme zapracovat na klidu v zakončení a rozhodně budeme tabulkou stoupat výš. V příštím zápase nás čekají ambiciózní Strunkovice, tak je potřeba na domácí půdě opět vyhrát a udržet si kontakt se středem tabulky.“

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Křišťan [-] - J. Němec [-] , M. Zíka [-] (88. R. Šťastný [-] ) , F. Rakovan [-] (80. P. Vaněk [-] ) , J. Čabrádek [-] , J. Petráš [-] , D. Dumský [-] , J. Hrouda [-] , M. Běloušek [-] , V. Klíma [-] , M. Čapek [-] (9. M. Sladký [-] )

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - P. Pletka [-] , M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , P. Krejsa [-] , V. Turek [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

ŽK: 25. M. Křišťan , 70. M. Běloušek - 21. J. Mára , 54. M. Nedvěd , 69. L. Čech .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimeš Jiří - FRČEK Filip, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Petr Kortus
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích