3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o poslední místo byl jasnou záležitostí domácí Cehnice


Branky


24

Mnozí čekali vyrovnaný zápas, kde rozhodnou detaily, ale Cehničtí byli bojovnější, aktivnější a Volyni přehráli celkem jednoznačně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na góly se mužstva rozešla nerozhodně

Cehnice měly šanci hned v první minutě, ale neproměnily ji. Krejsa šel po špatné malé domů hostujícího obránce sám na bránu, ale jeho pokus o přehození vyběhnutého brankáře se vůbec nepovedl. Dál se domácí ale tlačili do zakončení a v záloze soupeře přehrávali. Ve 20. minutě po centru jednoho z obránců připravil Krejsa šanci pro Pepu Čecha, který ale z prostoru penalty hostujícího brankáře neprostřelil. Další velkou šanci měl pak po zaváhání hostující obrany Nedvěd, ale z hranice penalty svou šajtlí o pár decimetrů minul tyčku hostující branky.

Velmi dobrou hrou se prezentovali cehničtí krajní obránci. A z jejich „spolupráce“ vznikla i další hezká střela. Mára byl faulovaný na hranici vápna a Marek Martínek zahrál trestný kop o půl metru nad hostující branku. Brankář vůbec na velmi prudkou a povedenou střelu nereagoval, ale šla nepatrně nad.

Cehnickou první radost tak přinesla až 40. minuta, kdy si Turek pohrál s hostujícími obránci a předložil přihrávku na malé vápno před odkrytou branku na Krejsu, který už tentokrát bránu trefil – 1:0.

Cehnická bolest v tom, že neudrží vedení déle než 2 minuty. Po takové nenápadné akci, kdy Volyně zkoušela protlačit míč středem, se odrazil balón za vápno, kde se do něj opřel pravý obránce hostů R. Prihara a nechytatelně o obě tyče vyrovnal 1:1. Byla to jedna z mála akcí i vlastně jediná pořádná střela na bránu za celý poločas, ale bylo srovnáno. Domácí se snažili ještě do půle s výsledkem něco udělat, ale několik centrů ani dlouhých autů nepomohlo. Snad největší šanci měl po dlouhém autu Marka Martínka a výborném prodloužení od Nedvěda Krejsa, ale k překvapení všech prudkou střelu do horní části branky hostující brankář odrazil reflexivně hlavou pouze na roh.

Krejsa dokončil hattrick

Do druhé půle domácí šli s odhodláním, že musí zápas zlomit na jejich stranu. Hned ve 48. minutě zahrál Mára dlouhý pas na Krejsu, který hostujícího brankáře prostřelil a dal 2:1. V dalších minutách domácí měli skutečně drtivý tlak a Volyně se pokoušela o nějaké brejky, ale vše zvládala cehnická pozorná obrana a její hře dodával klid jistý Vosecký v bráně.

Do dalších šancí se postupně dostali Libor Čech po rohu Prokeše, ale o kousek minul bránu. Sám na hostujícího brankáře pak postupoval Turek, když dokázal utéct obráncům, ale brankáře svým zakončením neprostřelil. Další šanci měl Krejsa po centru z levé strany, ale po přiťuknutí nohou nedokázal hlavou dostat míč do brány. K pěkné střele se dostal Frčka, když mu z levé strany přihrával na velké vápno Turek, ale jeho povedená střela levou nohou minula šibenici hostující branky tak o 30 centimetrů.

V 65. minutě se ke slovu dostal opět jeden z celé řady povedených dlouhých balónů od obránců, tentokrát vyslal Krejsu do běhu Marek Martínek a domácí útočník na dvakrát překonal hostujícího brankáře a dokončil svůj hattrick.

Tento zápas domácí zastihl ve velké formě. Do dalších šancí se dostali Pletka, který postupoval sám na bránu ze strany, ale neprostřelil. Domácí se dostali pak ještě do několika zajímavých příležitostí, ale gól už nevstřelili. Přesto zápas skončil důležitým vítězstvím domácího mužstva.

 

 

Sokol Cehnice: „V sobotu k nám přijela na důležitý zápas Volyně. Byl to souboj dvou týmů, které měly pouze 3 body a krčily se na spodku celé tabulky. Pro nás to byl velmi důležitý zápas, protože bylo potřeba, abychom i výsledkově potvrdili naši herní kvalitu z posledních zápasů. Sice nás trošku trápí koncovka, ale fotbal hrajeme v posledních týdnech velice pěkný.

V rozestavení jsme museli udělat vynucenou změnu, protože nám odešel kapitán Petr Hovorka do Čimelic hrát Krajský přebor. Ve středu pole se tak vedle sebe postavili Turek a Libor Čech a byla to dobrá volba. Oba naši střední záložníci mají obrovský fyzický fond a díky tomu dokážou soupeřovu zálohu překonávat. V útoku zase nastoupili dvě věže – švagři Krejsa a Nedvěd, kterým to spolu celkem funguje.

Obránci v tomto zápase nejenomže skvěle odváděli svou defenzivní práci a nenechali Volyni zakončovat, ale výrazně se podíleli i na zakládání útočných akcí. Dařilo se skutečně celému týmu a každý zaslouží pochvalu za přístup a nasazení. Pokud budeme v tomto trendu pokračovat, body začnou rozhodně přibývat.“

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Libor Žák, trenér: Zápas v Cehnicích o poslední místo byl bohužel jednoznačnou záležitostí domácího týmu, myslel jsem, že už jsem viděl ve fotbale vše, ale náš výkon byl na slepeckou hůl, a jsem rád, že diváci neoslepli, jedním slovem ostuda. Jestli jsem chválil druhou půli s Vacovem, tak teď to bohužel nemělo s fotbalem nic společného, bez bojovnosti, bez běhání, přihrát na dva metry nadlidský úkol. Domácím stačila bojovnost a chuť do hry, přehráli nás ve všech řadách. Takto se o záchranu hrát nedá. 3:1 je milosrdné, na šance to bylo asi 10:1. Doufám, že se dáme dohromady, prospěl by trénink s přípravkou, aby si někteří zopakovali základy fotbalu. U domácích výborný O. Martínek ve stoperu, Turek a Pavel Krejsa



Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] (70. P. Pletka [-] ) , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , R. Frčka [-] (85. J. Bízek [-] ) , J. Mára [-] , P. Krejsa [-] , V. Turek [-] , J. Prokeš [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - A. Liška [-] , F. Gašpar [-] , R. Prihara [-] , J. Myslivec [-] (39. P. Tokár [-] ) , J. Kubeš [-] , D. Sandany [-] , M. Malina [-] , L. Pasler [-] (70. P. Neumitka [-] ) , R. Slavík [-] , P. Gašpar [-]

ŽK: 22. P. Krejsa , 66. V. Turek - 68. P. Tokár , 78. D. Sandany .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ovčáček Josef - HNILIČKA Jaroslav, POKLOP Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

2

Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Benedikt
Tip experta: výhra hostů

Pan Žák dokáže divy, a proto vyhraje i v Cehnicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích