J. Diviš 23. (p.)
J. Hájek 40.
2:1
(2:1)
39. P. Krejsa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 15:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek B doma nezaváhal a tlačí se nahoru v tabulce


Branky


23. J. Diviš (p.) , 40. J. Hájek - 39. P. Krejsa (p.)
28

Hodně bojovné utkání, kde domácím výborně zahrál stoper Mareš a útočník Hájek, který ve 40. minutě rozhodl zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné v první půli

Hned v první minutě si Cehnice vytvořily gólovou příležitost, kdy Libor Čech nacentroval do vápna a Krejsa hlavou trefil břevno. Následujících 20 minut zápasu bylo velice vyhecovaných a rozhodčí měl co dělat, aby udržel na hřišti pořádek. Ve 23. minutě trefil domácí kapitán při trestném kopu ruku našeho obránce a kopala se penalta. Tu kapitán Oseku B Josef Diviš proměnil.

Hosty to ale spíše nakoplo k ještě lepšímu výkonu. Snažili se hrát do křídel a dařilo se jim vyhrávat souboje ve středu hřiště. Byl to tuhý boj. Velmi zajímavou akci předvedli Frčka s Pletkou, kdy Frčka doběhl dlouhý nákop za obranu od Máry a připravil ideální pozici pro střelu Pletkovi, ten ale z penalty nedokázal přes domácího obránce skórovat. Ve 39. minutě pak po centru Marka Martínka zahrál domácí stoper volejbalově rukou ve vápně a pokutového kopu se dočkali i hosté. A Krejsa ho dokázal proměnit a srovnal na 1:1.

Hned z rozehrání Osek B vyrovnal. Domácí nakopli dlouhý balón na cehnickou obranu, která tam byla sice v dostatečném počtu, ale nedomluvila se dobře a domácí útočník Jan Hájek se prosadil a opět strhnul vedení na stranu Oseku B. Následně se začali opět tlačit dopředu hosté, vypracovali si nějaké rohy, střely, ale žádná z jejich šancí nebyla 100%. Domácí se také dostali ke slovu, kdy jejich útočník postupoval po brejku ze strany sám na Voseckého, který ale opět podržel hostující celek.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli si hosté vypracovali řadu šancí. Ty největší měli po centru Turka Šebesta, ale nedokázal střílený centr usměrnit mezi 3 tyče, následně při další akci po centru Nedvěda Šebesta trefil v těžké pozici tyčku a odražený míč poslal Krejsa z prostoru penalty nad. Do další šance se po centru Turka dostal Ondra Martínek, ale jeho střelu zablokoval obránce těsně před brankovou čárou. Po dlouhém autu Marka Martínka se dostal do šance Krejsa, ale jeho hlavička na zadní tyč domácího brankáře nezaskočila.

Další hostující obrovskou šanci měl Hovorka, kdy zachytil rozehrávku domácího brankáře, udělal mu kličku, ale vracející se obránce ho zablokoval. A následně Šebesta už nedokázal míč do sítě protlačit. Pěknou šanci si pak připravil Krejsa po narážečce s Hovorkou, ale míč ve skluzu netrefil ideálně a byl z toho roh, ze kterého Nedvěd zůstal osamocený na zadní tyči, ale svou hlavičkou přestřelil.

Poslední šanci zápasu pak měli po dlouhém autu Máry Martínka, kdy Hovorka vyhrál dva souboje, Krejsa prodloužil na Nedvěda, ten ale v těžké pozici o metr minul oseckou branku. Velký tlak ve druhé půli Cehnice do bodového zisku nedotáhly.

 

Sokol Cehnice: „V sobotu jsme hráli v Oseku proti místnímu „B“ týmu. Přijeli jsme na pěkně připravené hřiště a těšili se, že potvrdíme první body z minulého zápasu. Za zápas je potřeba pochválit celé mužstvo. Každý si plnil své povinnosti svědomitě a dařilo se nám soupeře přehrávat a zároveň být v obraně dostatečně obezřetní. Soupeř si žádné velké příležitosti nevypracovával, ale rozhodla lepší koncovka domácích. My ale rozhodně máme na čem stavět, očividně jsme jedním z mála mužstev, které pravidelně a ve velkém počtu trénuje. Teď to jen musíme přetavit ve více bodů.“

 

Zdroj: Sokol Cehnice, mírně upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Jan Hoch: Na našem hřišti jsme přivítali kvalitního soupeře z Cehnic. Od první minuty bylo jasné, že to bude velmi těžké utkání, což se také potvrdilo. První minuty patřily hostům, kdy si vypracovali pár slibných šancí, ale neproměnili je. Poté jsme hru vyrovnali a začali se tlačit dopředu. Do vedení nás dostal náš nejlepší střelec Diviš z pokutového kopu, který bezpečně proměnil. 5 minut před poločasem náš obránce zahrál ve vápně rukou a znovu se kopala penalta na druhé straně, kterou Krejsa s přehledem proměnil. Naštěstí pro nás hned po rozehrání si Hájek našel před vápnem balón, obhodil si obránce a s přehledem zakončil. V druhém poločase hosté ještě přidali a tlačili se více a více dopředu, ale naše obrana nedovolila soupeři srovnat a jelikož branka nepadla ani na druhé straně, tak jsme vybojovali velmi důležité 3 body! Nejlepším hráčem zápasu byl bezpochyby stoper Mareš, který vzadu odehrál excelentní utkání!




Sestavy


TJ Osek B
P. Vojta [-] - J. Hájek [-] (88. M. Budoš [-] ) , J. Hájek [-] , D. Gondek [-] , V. Ježek [-] (55. D. Rybák [-] ) , V. Kafka [-] (69. P. Parčí [-] ) , M. Čapek [-] , J. Sládek [-] , J. Diviš [-] (89. O. Bunda [-] ) , T. Hřebíček [-] , O. Mareš [-]

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] (81. M. Přech [-] ) - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] (46. P. Šebesta [-] ) , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , P. Krejsa [-] , J. Prokeš [-] , L. Čech [-] (77. J. Čech [-] )

ŽK: 63. J. Diviš , 70. V. Kafka , 87. D. Gondek , 90. M. Budoš - 26. P. Pletka , 55. P. Hovorka , 63. M. Martínek .
Hráči zápasu: J. Hájek , O. Mareš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAREK Martin - RYNEŠ Vladimír, BOUKALÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Herzig
Tip experta: remíza

Soupeři se po boji rozejdou smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích