0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Machnyk vstřelil Chelčicím první body v sezóně


Branky


22

Chelčice vyloupily Cehnice a připisují si tak první body. Cehnice si na první body ještě musí počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se padesát diváků gólu nedočkalo

Od začátku zápasu bylo na hřišti vidět, že Cehnice chtějí jednoznačně odčinit minulý výkon a výsledek. Hráči měli chuť do zápasu, domácí trenér přeskládal sestavu, do útoku se vedle sebe postavili Ondra Martínek a Nedvěd a věřili, že jim domácí hřiště pomůže ke třem bodům.

Hra i nasazení tomu celkem nasvědčovali. V první půli se domácí tlačili na soupeře, snažili se hrát po zemi a dostávat se krátkými přihrávkami do soupeřova pokutového území. Avšak i přes optickou převahu se Cehničtí do nebezpečného zakončení nedostávali.

Domácí měli pouze několik centrů ze stran, dvě střely z dálky a závar, ze kterého ale nic nevytěžili. Dobrým znamením pro Cehnice bylo, že ani soupeř neměl žádnou šanci a jeho ojedinělé výpady cehnická obrana dobře zachycovala. Zbytečně domácí neriskovali, ale kontrolovanou hrou se snažili o trvalý tlak a věřili, že nějaký gól tam padne.

Machnyk rozhodl třináct minut před koncem

O půli došlo ke střídání, kdy Nedvěda nahradil Vaněk. Cehnická hra pokračovala v podobném duchu s tím, že si domácí začali vytvářet pološance a dokonce i vyložené šance. Nic nenasvědčovalo tomu, že by domácí tentokrát neuspěli. Do první velké šance se dostal po přihrávce od Máry Vaněk, ale z prostoru penalty nedokázal vystřelit dostatečně razantně a hostující brankář míč vyrazil. Dobíhajícího Krejsu pak hostující obránce nastřelil tak, že se míč odrazil bohužel kousek vedle branky.

Hned za 4 minuty se v největší šanci ocitl domácí Krejsa, když dostal přihrávku od Turka ze strany, ale jeho zakončení skončilo pouze na tyči hostující branky a s odraženým míčem si už obránci poradili. Další velkou šanci měl po odraženém míči Libor Čech, pěkně balón trefil z vápna, ale hostující brankář vytáhl parádní zákrok a vytěsnil ho na roh. 

V tuto chvíli to vypadalo, že zápas domácí zlomí ve svůj prospěch, hostující tým neměl proti tlaku odpověď, ale v 77. minutě přišel snad první roh hostů v zápase a z něj se prosadili. Na přední tyči předskočil domácího hráče hostující záložník a sražený míč skončil v naší síti.

Do konce zápasu to bylo spíše o soubojích a nakopávání míčů, ale přesto se Cehničtí Krejsou dostali ještě do jednoho zakončení po zaváhání hostujícího brankáře, ale při dorážce Krejsa v krkolomné pozici přestřelil. Hosté tak vybojovali důležité vítězství.

Cehnice: V sobotu k nám zavítal tým Chelčic, který stejně jako my v prvním zápase prohrál o gól. Oba týmy tak měli chuť zabodovat, ale nakonec se to se štěstím podařilo našemu soupeři.

Bohužel jsme tak i druhý zápas v nové sezóně prohráli, ale tentokrát víme, že jdeme správným směrem, soupeře jsme přehráli. Teď už jenom musíme začít sbírat body, aby nám soupeři příliš neutekli. Stále jsou bez bodu 4 týmy a právě s jedním se utkáme příští týden. To bude pro nás nesmírně důležitý zápas, protože další prohru už si zkrátka nemůžeme dovolit.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] (65. O. Sadlak [-] ) , J. Mára [-] , M. Nedvěd [-] (46. V. Vaněk [-] ) , P. Krejsa [-] , V. Turek [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

FK Chelčice
P. Novák [-] - P. Valenta [-] , M. Machnyk [-] , M. Kiš [-] (57. M. Švec [-] ) , J. Turek [-] , J. Křenek [-] , M. Lang [-] , V. Tesař [-] , M. Šácha [-] , J. Chalupský [-] , O. Benedikt [-]

ŽK: 59. P. Krejsa , 90. P. Hovorka - 85. M. Machnyk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - JURÁŇ Karel, ŠINDELÁŘ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hosté budou zachraňovat soutěž a domácí jsou spolufavorit postupu.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích