3:2
(0:1)
20. J. Čech
69. J. Prokeš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov dokázal uspět hned v prvních zápase, porazil Cehnice


Branky


58. M. Hrubý , 72. T. Hrčka , 79. T. Hrčka - 20. J. Čech , 69. J. Prokeš (p.)
24

V zápase se mírně favorizovaly Cehnice, měly dobrou přípravu a už jednu sezónu v I.B třídě působí. Avšak Dražejov dokázal 2x srovnat, a nakonec ještě zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Čech poslal Cehnice do vedení

Začátek zápasu patřil domácímu Dražejovu, který po postupu do vyšší soutěže měl velikou chuť a snažil se zaskočit hostující celek. Neměl příliš šancí, ale opticky byli domácí lepším týmem. Cehnicím se ale z ojedinělé šance podařilo po akci Vaňka s Josefem Čechem skórovat, kdy po několika zasekávačkách J. Čech prostřelil domácího brankáře Patrika Drnka. V tu chvíli se hosté dostali na chvíli na koně a do konce poločasu si vytvořili několik šancí a rohů, ale finální přihrávky jim nevycházeli. Vaněk, Mára, Krejsa ani Prokeš svými přihrávkami do pokutového území nikoho nenašli. Špatný pohyb a nedůraz byl hlavní příčinou toho, že si hosté žádnou velkou šanci nepřipravili.

Tomáš Hrčka dvěma góly popravil Cehnice

Druhá půle začala pro Cehnice ještě hůře. Neudržely balón, hrály ustrašeně a z toho plynulo zbytečné nakopávání, které nemělo žádný úspěch. V 58. minutě po rohovém kopu hosté dostali hloupý gól, kdy nebyli schopni vyhrát ani jednu ze tří hlaviček v jejich malém vápně.

Následně se jim povedla snad jediná akce zápasu, kdy Prokeš táhl míč, přes Vaňka se dostal ke Krejsovi, který ho předal na Nedvěda, který byl sražen ve vápně. Vaněk sice penaltu neproměnil, ale Prokeš dokázal míč doběhnout a poslal ho do sítě. V 70. minutě tak hosté vedli 2:1. Ale ani to jim k bodům nestačilo.

Hned za tři minuty Cehnice opět zaspaly a prohrály dva hlavičkové souboje po trestném kopu ze strany a bylo to 2:2. Ani to je neprobudilo, tak přišla střela zpoza vápna, kdy nikým neatakovaný hráč domácích vystřelil svému týmu vítězství. Cehnice v závěru měly tři slušné šance, ale domácí bránu neohrozily.

 

Cehnice: Tak, jak se nám povedla příprava, tak se nám nepovedl první zápas. Ve velkém vedru jsme na hřišti Dražejova nepředvedli vůbec nic. Selhali jsme jak v obraně, tak v útoku. První poločas jsme prospali a druhý prohráli. Na našem výkonu se nedá najít nic pozitivního, a prakticky žádný z našich hráčů nesplnil to, co jsme od něj očekávali. I přesto jsme dvakrát vedli a měli jsme zápas dovést do vítězného konce, protože když 2x venku vedete, nemůžete odjet bez bodu.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - K. Řezníček [-] , M. Mertl [-] , J. Turek [-] , T. Hulač [-] - T. Martínek [-] (90. B. Gumuliauskas [-] ) , T. Hrčka [-] , F. Brázda [-] , P. Poláček [-] - M. Bračok [-] (20. M. Hrubý [-] ) , P. Janus [-] (65. D. Pojsl [-] ) -

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Hovorka [-] , L. Čech [-] - P. Krejsa [-] , J. Mára [-] (72. R. Frčka [-] ) , J. Čech [-] (70. P. Řehoř [-] ) - P. Šebesta [-] (46. M. Nedvěd [-] ) , V. Vaněk [-] - J. Prokeš [-]

ŽK: 44. T. Hrčka , 63. T. Martínek , 81. D. Pojsl - 31. J. Mára , 60. O. Martínek , 77. V. Vaněk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Klimeš Jiří - NOVÁK Roman, POKLOP Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip experta: remíza

Nováček soutěže přivítá na úvod doma Cehnice, které sbíraly loni body spíš doma, ale celkově byly nepříjemným soupeřem pro všechny. Tipnu kříž 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích