1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk doma nestačil na Netolice


Branky


29

Hosté z Netolic letos sbírají body hlavně na svém hřišti. Venku se jim tolik nedaří, ale tentokrát se jim konečně podařilo zlomit letošní prokletí z venkovních hřišť. Hosty střelecky táhl opět Jakub Varyš, který se vyhoupl do čela tabulky střelců

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Varyš dostal dvěma brankami hosty do vedení

Zápas začal aktivněji domácí Frymburk, ale úvodní šanci poslal domácí Flöring hlavou nad branku hostí. O minutu později dali o sobě poprvé vědět hosté, ale jejich šanci zmařil brankář Vítek. NA druhé straně se znovu dostal do střelecké příležitosti Flöring, ale Plojhara v brance Netolic nepřekonal. Krátce po této situaci znovu Flöring v dobré pozici hlavičkuje nad branku hostí. Hosté okamžitě odpověděi svou šancí, kterou domácí brankář zlikvidoval, ale z následného rohu se už prosadil Jakub Varyš a poslal hosty do vedení 0:1. Domácí měli možnost rychle vyrovnat, ale šanci Šislera zlikvidoval výborně hostující Plojhar. Následně udělala obrana Frymburka chybu a Jakub Varyš zvýšil na 0:2. Snížit mohl Koršala, ale v dobré příležitosti netrefil branku. Stejně si vedl i Roman Mertl po centru Kani. Nakonec se domácí celek dočkal snížení ještě před odchodem do kabin, když ho znovu do hry dostal Michal Flöring 1:2. 

Hosté dovedli zápas ke třem bodům

Druhý poločas začal pro hosty nejlépe jak mohl. Když po rohu propálil Jakub Varyš ve co mu stálo v cestě 1:3. Domácí tým se zdál zaskočen a brzo znovu inkasoval. Úspěšným střelcem byl tentokrát Daniel Andres 1:4. Domácí celek se ještě pokusil s výsledkem něco udělat. Ale domácí Tichovský trefil jeen břevno domácí branky. Hosté drama nepřipustili a připali si první venkovní výhru. V příštím kole je doma čeká Zlatá Koruna. Frymburk vyráží na hřiště rezervy Malše Roudné. 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Něco jsme si řekli v kabině a něco jiného předváděli na hřišti. Nehráli jsme dobře, šance jsme měli pouze ze standardek, ze hry jsme si nic nevypracovali. Zlepšit musíme téměř všechno, hlavně tréninkovou morálku. Máme co napravovat.

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenérú: Ve Frymburku jsme očekávali těžký zápas. Soupeř od začátku pouze nakopával a my jsme se snažili kombinovat. Hodně nám pomohlo to, že jsme šli do vedení 1:0 a poté vstřelili i druhou branku. Soupeř hrozil pouze ze standardních situací a z jedné z nich před přestávkou snížil na 2:1. Od začátku druhé půle jsme domácí napadali a nepustili je do žádné šance. Vstřelili jsme uklidňující gól na 3:1 a poté zápas s přehledem kontrolovali a zcela zaslouženě vyhráli. I když jsme mohli vstřelit ještě o nějaký gól navíc, tak jsme s výsledkem spokojeni a důležité je, že se nám podařilo konečně vyhrát venku. Nyní musíme toto vítězství potvrdit doma se Zlatou Korunou.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - R. Mertl [-] - T. Kaňa [-] , P. Píšek [-] , E. Koršala [-] (76. P. Tichovský [-] ) , J. Ribár [-] , P. Petscher [-] (82. O. Nešvara [-] ) , J. Šisler [-] , M. Flöring [-] , M. Račák [-] , D. Račák [-]

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - J. Pivoňka [-] (70. J. Urban [-] ) , D. Andres [-] , P. Jirkovský [-] (75. R. Gansner [-] ) , T. Konvička [-] (78. V. Vlášek [-] ) , S. Šulc [-] , J. Varyš [-] , F. Rokůsek [-] , J. Skála [-] (72. P. Fux [-] ) , M. Baloušek [-] , J. Lukáš [-]

ŽK: 64. J. Šisler , 72. D. Račák , 74. M. Flöring - 21. T. Konvička , 65. J. Lukáš .
Hráči zápasu: J. Varyš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - ŘEHOŘ Petr, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 14:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 21:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 18:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 16:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 16:07
Miroslav Turek

Expert: Dominik Fuciman
Tip experta: výhra domácích

Frymburk doma vyhraje 3:1.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 15:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:22

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza