2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 10:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň remízovala v Hrdějovicích


Branky


28

Dříteň tentokrát zajížděla do Hrdějovic. Tentokrát hostům chyběl střelec Tomáš Smékal. To Hrdějovičtí zatím sbírají body hlavně na svém trávníku a nechtěli dopustit, aby tomu v tomto zápase bylo jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Suchan poslal domácí do vedení

Do začátku zápasu lépe vstoupil domácí tým. Držel soupeře pod tlakem a nenechával mu moc prostoru kombinovat. Domácí svého tlaku dokázali využít a po nedůrazném odkopu hostů dokázal Miklík vypíchnout stoperovi balon a přihrát kolem obránce na úplně volného Jana Suchana, který ve vapně nezaváhal a kolem golmana poslal domácí do veden 1:0. Domácí celek nadále držel míč a hostující celek se soustředil spíše na brejky. Velkou šanci měl po prihravce Suchana domácí Miklík, který ve sprinterskem souboji předběhl obránce a v zápětí obešel i hostujícího stopera, ale ve vápně mu na poslední chvíli ukopl míč jeden z obránců. Těsně před poločas hosté vyrovnali hru, ale do větší čance se nedostali. Do kabin se tak šlo s vedením domácích Hrdějovic.

Hosté výsledek otočili, ale domácí tým rychle vyrovnal

Do druhého poločasu naopak vstoupila lépe Dříteň a držela domácí pod tlakem. Po standardní situaci, kdy nedokázal domácí gólman udržet balon po střele Tomáše Kovaříka, měl Marek Kovařík lehkou práci, dorazit balon do prázdné brány 1:1. O chvíli později hosté rozehrávali rohový kop na vápno, kde Marek Kovařík vystřelil a  Miloš Pojer převzal míč ve vápně a z otočky zvýšil na 1:2. O chvíli později vyhrál na vápně hlavičkový souboj Suchan, hostující stoper si nerozuměl s golmanem, který pro balon vybíhal a stoper Miloš Pojer pod tlakem Studničky odhlavičkoval míč do vlastní branky 2:2. Po vyrovnání se hrál vyrovnaný fotbal. Ke konci zápasu měli domácí ještě jednu šanci, když Miklík obešel obránce a vběhnul do vápna, odkud dával pod sebe na nabíhajícího Studničku, kterému těsně před nohou vypíchl míč jeden z hostů a míč skončil těsně vedle branky. To bylo to poslední co se v tomto zápase stalo. V příštím kole čeká Hrdějovice zápas na hřišti Kaplice. Dříteň jede na hřiště Velešína.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Do utkání jsme vstoupili velmi dobre, předváděli jsme velmi dobry výkon a hlavně jsme hráli jako tým. Bohuzel nevim co se stalo, ale začátek druhého poločasu jsme si nechali utéct a dělali jsme velké chyby v defenzívě. Konec zápasu jsme už měli opět ve svých rukou, bohuzel bez vstreleneho gólů. Upřímně v takovýhle zápasech nesmíme ztrácet body

TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán Dřítně): Jeli jsme do hrdejovic s tím ze chceme konečně přivézt z venku 3 body. Domácí hráli tvrdý fotbal a my nesplnovali co jsme si řekli v kabině. Nakonec jsme brali remízu. Výsledek odpovídá průběhu zápasu.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Dlouhý [-] - M. Miklík [-] , J. Turek [-] (73. M. Hrdlička [-] ) , M. Ridvan [-] (68. P. Pimienta [-] ) , M. Studnička [-] (85. Z. Filípek [-] ) , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , J. Fajtl [-] , L. Bohatý [-] , L. Kučera [-] (64. M. Kotlas [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - J. Moudrý [-] (83. L. Koudelka [-] ) , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] (70. J. Bláha [-] ) , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] , M. Kovařík [-] , M. Strapáč [-] (46. Š. Parýzek [-] ) , J. Klimeš [-] (88. J. Hromada [-] )

ŽK: 49. P. Nedorost , 55. L. Bohatý , 80. J. Suchan - 90. M. Werner .
Hráči zápasu: M. Miklík , J. Fajtl - T. Kovařík , M. Kovařík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Landík Filip - PRAVDA Luboš, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Toth
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy jsou silnější na domácích hřištích, a tak Hrdějovice těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích